Şimdi Ara

Melo twitter'dan veda etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veda cümleleri: Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

https://twitter.com/_FelipeMelo_/status/227802025562341377

Orijinalden alıntı: Vict0ry

ee yani? Türkçesi ?
    ????EEEEEE

Orijinalden alıntı: Vict0ry

ee yani? Türkçesi ?
    Elvada demiş.

Melo defteri kapandı.

Orijinalden alıntı: raunk

????EEEEEE

Alıntıları Göster
    para için gs yi seçmeme gibi bir şey yok ama herşey güzeldi hoşcakalın falan filan

Wesley Sneijder
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

????EEEEEE

Alıntıları Göster
    istanbulu seviyorum diyo haftada bir ayosofyayı ziyaret etcem diyo

Management İnformation System
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

ee yani? Türkçesi ?

tr: merhaba herkes iyi günler şunu söyemek istiyorum ki galatasaray taraftarı kalbimde sonsuza kadar kalacak tüm hayranlarıma teşekkürler.sizler güzelsiniz....
    kendim tercüme etti yanlış varsa kusura bakmayın
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

istanbulu seviyorum diyo haftada bir ayosofyayı ziyaret etcem diyo

Alıntıları Göster
    Ulan çilek falan umrumda değil bu adamı almadık hay böyle işin be gelde küfür etme.

Orijinalden alıntı: gskayas

quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

ee yani? Türkçesi ?

tr: merhaba herkes iyi günler şunu söyemek istiyorum ki galatasaray taraftarı kalbimde sonsuza kadar kalacak tüm hayranlarıma teşekkürler.sizler güzelsiniz....
    kendim tercüme etti yanlış varsa kusura bakmayın

Alıntıları Göster
    Bu adam kalmalıydı

Xbox: SAvior44

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Galatasaray hep kalbinde olacakmış, siz taraftarlar çok güzelsiniz, seksisiniz

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Bu adam kalmalıydı

Alıntıları Göster
    merhaba. herkese iyi akşamlar. Galatasaray ın sonsuza dek kalbimde kalacacağını söylemek istiyorum sadece. teşekkürler. hepiniz çok güzelsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Bu adam kalmalıydı

Alıntıları Göster
    Parada sorun çıkarmayıp gönderildiyse çok üzülürüm. Ne orta sahalar geldi geçti yabancı olarak.Bunun gibisi gelmedi.Hadi Lass'ı veya başkasını aldık da Melo gibi yürekten oynayabilecek mi merak ediyorum

1-Fernando Néstor MUSLERA~2-Mariano~3-Maicon~4-Serdar AZİZ~5-Ahmet Çalık~6-Tolga CİĞERCİ~
    7-Yasin ÖZTEKİN~8-Selçuk İNAN~9-Eren DERDİYOK~
    10-
    Younes BELHANDA~14-Martin LINNES~17-Emrah BAŞSAN~18-Bafétimbi GOMIS~
    20-Badou N'DIAYE~23-Lionel CAROLE~24-Garry RODRIGUES~25-Fernando Francisco REGES~28-Koray GÜNTER~89-Sofiane Feghouli ~

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo5834

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Galatasaray hep kalbinde olacakmış, siz taraftarlar çok güzelsiniz, seksisiniz

Alıntıları Göster
    Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!
    Merhaba,herkese iyi günler,sadece sunu söylemek istiyorum kalatasaray hep kalbimde kalacak,teşekkürlere galatasaray taraftarı sizler çok iyisiniz.
    #1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro Icardi
    Okan Buruk

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!
    Merhaba,herkese iyi günler,sadece sunu söylemek istiyorum kalatasaray hep kalbimde kalacak,teşekkürlere galatasaray taraftarı sizler çok iyisiniz.

Alıntıları Göster
    bunun gibisi gelmicek bi sezonda tam rahata kavuştuk derken bi yerden açık vermeyelım arkadaş ya

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Alıntıları Göster
    Lass Pitbull yapamaz.

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Lass Pitbull yapamaz.

Alıntıları Göster
    umarım gider

Orijinalden alıntı: RoLaN

umarım gider

Alıntıları Göster
    Galatasaray yönetiminin uzun süredir uğraştığı ama görüşmelerden bir türlü sonuçlandıramadığı Melo transferinde artık sona geliniyor. Brezilyalı oyuncu twitter hesabından Galatasaraylı taraftarlara veda edercesine bir açıklama yaptı. taraftarlara teşekkür eden Melo, kalbinin her zaman Galatasaray için atacağını söyledi. Melo'nun yaptığı açıklama şöyle;

"Merhaba, herkese iyi akşamlar. Sadece Galatasaray'ın her zaman kalbimde kalacağını söylemek istiyorum. Teşekkürler, sizler mükemmelsiniz."

• quote:

Orijinalden alıntı: MRYGZ

Galatasaray yönetiminin uzun süredir uğraştığı ama görüşmelerden bir türlü sonuçlandıramadığı Melo transferinde artık sona geliniyor. Brezilyalı oyuncu twitter hesabından Galatasaraylı taraftarlara veda edercesine bir açıklama yaptı. taraftarlara teşekkür eden Melo, kalbinin her zaman Galatasaray için atacağını söyledi. Melo'nun yaptığı açıklama şöyle;

"Merhaba, herkese iyi akşamlar. Sadece Galatasaray'ın her zaman kalbimde kalacağını söylemek istiyorum. Teşekkürler, sizler mükemmelsiniz."

Alıntıları Göster
    Melo çark edeceksin ama bence eskisi kadar verimli olamayacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: MRYGZ

Alıntıları Göster
    Çok duygulandım, hangi takımda o kadar para kazanabilecek bakalım.

I LOVE THIS GAME

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.