Şimdi Ara

Melekler ve Şeytanları okumadan önce Da Vinci Şifresini okumak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün kütüphanede dolaşıyordum. dan brown'un kitaplarının olduğu rafa rastladım. zaten nice zamandır melekler ve şeytanlar ile da vinci şifresini okumayı istiyordum. baktım melekler ve şeytanlar kitabı yok , da vinci şifresi var. dayanamadım da vinci şifresini aldım şuan yanımda.

eğer melekler ve şeytanları okumadan da vinci şifresini okursam çok şey kaybetmiş olur muyum ? biliyorum ikisinde de olay örgüsü farklı , karakter aynı ama sonuçta şifre kitabı MVŞ kitabının devamı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay orgusunu etkileyecek bi sıkınti olmaz sadece ufak tefek onceki romana bagli gondermeler olabilir onun disinda bi sıkinti olmaz dedignz gbi tek ortak nokta ana karakter,iyi okumalar

• İlk önce da vinci sifresini okumuştum sonra melekler ve seytanlari okudum ve ikisini de okuduktan sonra da vinci şifresini ilk kitap sanıyordum

• Hicbir onemi yok dostum ben dan brown'un ilk kitabini tum kitaplarini okuduktan sonra okumustum. Dan brown'un kitaplarinda olaylar farki zaten, sadece melekler ve seytanlar, da vinci sifresi, kayip sembol ve cehennemde ana karakter ayni: Robert Langdon. Sirasini karisik okuyabilirsin sonucta seri degiller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okudum, "spoiler" olmadı.
  • Seri gibi düşünülmese de yazarın tarzını anlamak adına önce Da Vinci Şifresi okunsa daha iyi olur.
  • İlk olarak melekler ve şeytanları okursanız daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
  • Sorun olusturacagini dusunmuyorum, sonucta kitaplar seri degil sadece ana karakter -Robert Langdon- ortak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri olmasına seri fakat sıralaması çok önemli değil.
  • da vinci şifresini okuyan biri özel mesajla beni bilgilendirebilir mi?
    yüzyıllar önce ölmüş da vinci hakkında neden bu kadar yalan atılmış merak ediyorum hiçbir kesinlik yokken bu dan brwon denen adam resmen saçmalamış bana öyle geliyor! ayrıca bir diğeri için amin maalouf mu her neyse bu adamda öyle resmen saçmalamış kafadan hikaye uydurmuş semerkant kitabında
  • Melekler ve Şeytanları önce okumakla pek bir şey kaybetmezsin.Karakterler hemen hemen aynı.Olaylar biraz farklı.İki romanın arasında pek bir bağlantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6055013EF -- 14 Temmuz 2013; 14:38:12 >
  • Da vinci ' yi önce okudum , pek bir sorun olmadı.
  • Bur sorun olmaz konular icice degil

• Bence Melekler&Şeytanlar'ı mümkün olduğunca geç oku. Ben okurken o kadar yavaş okuyordum ki bitmesin diye. Gerçi okumadığımda da deli gibi merak ediyordum.
    Dan Brown'ın tüm kitaplarını okumuş biri olarak söyleyebilirim ki Melekler&Şeytanlar olağanüstü. En son çıkan Cehennem ise eh işte.
  • Melekler ve Şeytan'ları okurken sonlarına doğru nereden aklıma esti bilmiyorum gittim filmini izledim. Kitap ayracı ile birlikte duruyor son sayfalarında

Melekler ve Şeytanlar gerçekten harika bir kitap. İyi okumalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.