Şimdi Ara

mehmet topal..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tartısmasız son zamanlarda galatasarayın en iyi futbolcusu konumunda mehmet topal.ilk baslarda herkes ona karsı ön yargılı yaklastıysada(buna bende dahilim) o zamanla oynadıgı futbolla taraflı tarafsız herkesin begenisini kazandı ve her gecen gün kendini gelistirmekte sizce bu mehmet topal avrupa sampiyosasında türkiye ilk 11'inde oynayabilecek kapasiteye ulastı mı? yoksa daha cok yol mu katetmesi lazım???

• Kesinlikle Milli Takımda ilk 11 i hak ediyor.
  • ne yalan söyliyim... 3 hafta önceye kadar...
    ne işi var bu takımda diyorum...
    ama şimdi inanılmaz beyeniyorum...
    birazda soğuk kanlı olsa al sana patrick vieira tabi birde kafa toplarını geliştirirse..

eminim herkez ön yargılı yaklaştırmıştır. m.topala karşı...

bunun sebebide eric gerets tir...

adam galatasaray ' a geldi ilk maçında liverpool karşısında anfiel roada çıktı....

adamın maç karnesi

Mardinspor
    Bilmemnespor
    Ş.Urfaspor
    Liverpool
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

ne yalan söyliyim... 3 hafta önceye kadar...
    ne işi var bu takımda diyorum...
    ama şimdi inanılmaz beyeniyorum...
    birazda soğuk kanlı olsa al sana patrick vieira tabi birde kafa toplarını geliştirirse..

eminim herkez ön yargılı yaklaştırmıştır. m.topala karşı...

bunun sebebide eric gerets tir...

adam galatasaray ' a geldi ilk maçında liverpool karşısında anfiel roada çıktı....

adamın maç karnesi

Mardinspor
    Bilmemnespor
    Ş.Urfaspor
    Liverpool

haklısın o maclardan sonra hic denemedi onun yerine takımda inamoto oynadı

• Liverpool macinda cok iyi oynamisti. Gecen sene keske Gerets inamato verdigi sansi Mehmete verseydi saglam oyuncu gercekden kendini gelistirirse dahada iyi olucak.
    Canakkale dardanel den alinmisti sanirim.
  • babası izmir evka1 de beteontaş lisesinin müdürü

çok iyi bir ailesi var tabi mehmet de çok iyi bir kişiliğe sahip

işallah sakatlık falan olmaz uzun süre takımda yerini kaybetmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

Liverpool macinda cok iyi oynamisti. Gecen sene keske Gerets inamato verdigi sansi Mehmete verseydi saglam oyuncu gercekden kendini gelistirirse dahada iyi olucak.

hocam ne iyisi ya...
    şaşırdı ne yapçağını cihanla ikisi ilk yarı çok kötüydü... nitekim 3 tane yedık 2.yarı ıkisi cıktı 3-2 bitti.. 5 dk da olsa 3-3 olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

Liverpool macinda cok iyi oynamisti. Gecen sene keske Gerets inamato verdigi sansi Mehmete verseydi saglam oyuncu gercekden kendini gelistirirse dahada iyi olucak.

evet canakkale dardanelden alındı zaten ordan degilde sper ligdeki bir takımdan alınsa daha cok sans bulurdu takımda direk oynayınca medya iste canakkleden gelen oyuncu galatasaray da direk 11 de sans bula bilio falan die sacmalıklar yazıyo..
  • yanlışınız var,ilk maçında bordeux'a karşı istanbulda oynamıştı

valla en çok beğendiğim futbolcu şu an Gs'de,kesinlikle milli takımda oynaması lazım.Bir ön libero da bulunması gereken tüm özellikler var,onu izledikçe aklıma Vieira geliyor yaşıda çok genç
  • magnum1 hocam ben istanbulda kazandigimiz maci yazmisdim ama emin degilim 2 mehmetden birisi golde atmisdi galiba.
    Gerets zaten oynatmadigi adamlari aniden zor maclarda oynatirdi sonucda 100 de 99 hüsran olurdu ama neyse.
  • Kendini biraz daha geliştirirse hem Milli Takımımızın hem de Galatasarayımızın banko oyuncusu olur.
  • mehmet topal s.urfaspor'dan gelmedi. c. dardanelden son anda 1 milyon dolara alindi. yetenegi ztn bilinyiordu ve gün gectikce kendini geliştirecek. ztn cok calistin mi hersey olur
  • Allah nazardan korusun benim icin o örümcek adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaLer

Kendini biraz daha geliştirirse hem Milli Takımımızın hem de Galatasarayımızın banko oyuncusu olur.

zaten galatasarayımızın banko oyuncusu artık darısı milli takıma:D
  • linderoth falan yalan .. mehmet topal
  • Takımda en beğendiğim futbolcu Mehmet Topal. Rakibe top göstermiyor, ayağa pasları her maç daha da düzeliyor. Her iki ayağını kullanabiliyor. Her iki ayağıyla da müthiş şutlar atabiliyor. Üstelik çok karakterli çocuk. Galatasaray'a ve Milli Takım'a uzun yıllar hizmet edeceğinden şüphem yok.

Tebrikler Mehmet Topal.
  • Eğer A milli takım çift önlibero oynayacaksa Mehmet-Aurelio ikilisi süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Eğer A milli takım çift önlibero oynayacaksa Mehmet-Aurelio ikilisi süper olur

takım hücum yaparken ikisininde oyuna pek bi katkısı olmuyor.bence ortada emre yanına ikisinden biri oynar
  • cift ön liberoda oynarsak bnce daha iyi olur türkiye icin cünkü artık futbolda öncelik gol yememek üstüne oynanıyor özellikle böyle turnuvalarda cok önemlidir gol yememek...bu yüzde iki mehmetin ön liberoda oynaması cok iyi olur ki zaten bizim türkiyemizin defansı topu iyi oyuna sokamıyor o yönden de yardımcı olur defansa
  • aurelio yerine milli takımda mehmet topalın oynamasını tercih ederim yükselen performansı inş devam eder
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.