İbrahim Seten böyle bi söylenti olduğunu söylemiş,sizce de istifa eder mi?
Ozaman fenerin küme düşeceği kesin ... Tabi istifa haberi doğruysa. Bu haberi koyu fenerli bir adamın vermesi zaten imkansız, istifasını buna bağlıyorum.
Taa en basından beri plan buydu zaten bence. Maa feneri kurtaracak ve istifa edecek.
Yarın olan TFF toplantısı Pazartesi'ye alınmış,yoksa?!
Arkadaşlar bugünkü toplantıda UEFA'nın kesin bir dille 58.maddedeki değişikliği kabul etmediği bildirilmiş son mohikan MAA tarafından... görmüyor musunuz ? istihbaratı alan fener yönetimi içerdeki Aziz bile yönetici Nihat bile ucuz kahramanlık peşinde ...değişmeyeceğini biliyorlar nasıl olsa...
Hala Seten diyorlar yahu, adam kolpanın önde gideni. Ne dedi de çıktı bugüne kadar?
Hala Seten diyorlar yahu, adam kolpanın önde gideni. Ne dedi de çıktı bugüne kadar?
sadece o değil başkaları da diyor twiterdan.
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
sadece o değil başkaları da diyor twiterdan.
Herkes birbirinden görüp yazıyor hocam zaten. Dün de Cenk tosun FB'deydi? MAA'nın istifası yeni değil ki her ay çıkıyor o söylenti.
O değilde o tweetin 2 aldında başka tweet var.
Ligtv Burcu Esmersoy'a teklif göndermil Maraton'u sunsun diye.
İŞALLAH KABUL EDER
bu adam o kadar yüzsüz ki, istifa falan etmez.
o degilde istifa etse ve yerinide kimse gelmek istemese ne olacak.
feneri kimse düşüremiyor uefanın tepesi atacak, komple milli takımda dahil 5 yıl yok olun diyecekler avrupadan bu gidişle.
Ahmet Çakar geçen ay kendi tahminini söyledi. Ve sonuna da fb küme düşürülmeyecek dedi. Adamın dedikleri çıkıyor sanki.
imkani yok.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
Ahmet Çakar geçen ay kendi tahminini söyledi. Ve sonuna da fb küme düşürülmeyecek dedi. Adamın dedikleri çıkıyor sanki.
bikini giymediği sürece isterse 10 yıl sonraki şampiyonu söylesin. boş konuşmaktan başka bir işe yaradığı yok
Bana göre bu saatten sonra artık istifa edemez. Ta işin en başında yapacaktı o işi. Şimdi artık çok geç. İstifa ettiği an her şey onun aleyhine döner. Ayrıca şu ana kadarki açıklamalarını da yutmuş olur.
keşke etse hem kendisi hemde futbol dünyası için iyi bir adım olur.... adama fenerbahçeliler bile güvenmiyor ....fenerbahçe düşmesin diye hertürlü hakareti göğüsledi halen fenerbahçeliler beğenmiyor adamı ... bazen üzülüyorum kendisi için ....
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
bikini giymediği sürece isterse 10 yıl sonraki şampiyonu söylesin. boş konuşmaktan başka bir işe yaradığı yok
Bende pek sevmem ama her dedikleri çıkıyor genelde. Bu arada bikini olayı muhabbetindeki canlı yayını baştan sona bende izlemiştim. Adam bikini giyecem diye bir şey dememişti. Olay sadece program öncesi aralarında yapılan şakalaşmadan ibaret. Aradan kaç yıl geçti hala siz orada mısınız?
uefa 58.maddeyi asla ve asla değiştirmeyin şeklinde baskısı var, geçmiş olsun şikeyi kim yaptıysa düşecek artık kaçarı yok..ha ne olur maa gider zaa gelir 58.maddeyi değiştirir 8 sene annemizin liginde oynarız ailecek o olur..başka çıkış yolu göremiyorum gören varsa olaya farklı bakan varsa söylesin.