Şimdi Ara

Mehmet Alakuş 12 Numara'yı Bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19 Temmuz 2011'de kurduğum; kıymetli "yol arkadaşlarımız" ile büyük bir marka haline getirdiğimiz 12 Numara'yı bırakıyorum.
    Ruhen çok yıpranmış olmakla birlikte; geldiğim yer olan dijital ajans dünyasına tekrar dönme fikri bünyemde ağır basmıstır.
    Hakkınızı helal edin :) Artık dijital dünya'da aktif olarak tekrar bulunacağım. Dostlarıma duyurulur.

• sınavlar falan yoğun tabii
  • üniversite sınavlarına şunun şurasında ne kaldı sıksın dişini bi yerleri kazansın sonra devam eder.
  • ehhh ticaret böyle konularda gizli olması kim bilir eline kaç kuruş sıkıştırmışlardır.
  • 12numara'yi bu destansi, tarih kitaplarinda yer edecek direnisinde neden yalniz birakti acaba? Para mi suyunu cekti, antu.com'dan daha iyi bir teklif mi geldi?

Olan Semih'e oldu, gitti Twitter'i.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmini filan görmedim hiç 25 30 filan vardır diye düşünüyordum la bildiğin bebe la bu liseli galiba tipten öyle anlaşılıyor attığı twitlerden de belli
  • Liselerde sınav dönemi geldi tabi , Azizin paralı askerleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan komediye bak bütün yorum yapanlar 'diğer' takım taraftarları , muhtemelen de bilgisayar başında okulların açılmasını bekliyorlardır.
  • Adam 27 yasinda

• yuh arkadaş Galatasaraylı olup saçmalayan ne çok kişi var
  • Annesine ikinci dönem derslerini düzelteceğine dair söz verdiği bize gelen bilgiler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Sonra yönetime sövünce ceza, karaktersiz insanlara sövünce gene ceza. Lanet insanlar azcık kendi forumunuza gidin

[simage][/simage]

Türkçü2013 de bloklu mu acaba?

Yok hocam, senin şu ana kadar kötülüğünü ben görmedim ama yukardakiler bambaşka insan olamazlar, takım tutma olayını baş düşman, gördüğüm yerde öldürürüm mantığı içindeler

• quote:

Sonra yönetime sövünce ceza, karaktersiz insanlara sövünce gene ceza. Lanet insanlar azcık kendi forumunuza gidin

Mehmet Alakuş 12  Numara'yı Bırakıyor

Sikayet ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2013

quote:

Mehmet Alakuş 12  Numara'yı Bırakıyor

Türkçü2013 de bloklu mu acaba?

o değilde o arkadaşda bende blockluymuş tesadüfe bak sen

• Şuna bak. Bizim dışımızda herkes gelmiş.
  • 26-27 yaşlarında paralı bi askerdir kendisi. azizle birlikte vipte göründüğüde vardır resimlerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bu 12numarayı niye bu kadar ciddi alıyorsunuz? Tribünde bir oluşum değiller sokakta bir oluşum değiller, twitter'da olan bir grup o kadar. Yani unfollow'a bastığınız an bitiyor ilişkiniz. İlk başlarda severek takip ediyordum sonra yazılarını beğenmediğimden unfollow ettim siz de edin bitsin bu kadar takılmaya gerek yok
  • Çünkü onların aklına uyup da twitter'da saçmalayan binlerce insan var. Unfollow yapılabilir ama bi TT listesine neler yazmışlar bakayım diyorsun, hoop çalgı çengi 12numara RT'leri çıkıyor bi yerlerden.

Neden GS'liler bu kadar ilgi gösteriyor diyen arkadaşlara; çünkü bu 12numara denen platform olağanüstü bir çabayla her yol mübah, çamur politikası şeklinde acayip bir etkinlik yürütüyor twitter'da. Twitter'da futbol muhabbetine girip de bu hesapla karşılaşmamış olan yoktur herhalde. İşi gücü nefret empoze etmek ve Fb'den geriye kalan takımlara, özellikler TS ve GS'ye çamur atmak olan bir grup. Bu kadar fazla tepki görmesinin sebebi de bu çamurcu aktivitelerle insanları çok kızdırması. Bunlarla birlikte de kendi takımını veya yönetimini hiç eleştirmemesi. Artık onun sebebi biliniyor zaten.

Tamam bir yerden sonra sallamıyorsun, artık saçmalıyorlar karar verdim diyorsun. Ama bir gün oluyor insanın sinirini bozan bir tweet atmayı başarıyor arkadaş. O kadar çok çabalıyor ki en sallamayan insanın bile damarına basıyor bir yerden. 12numara'yı takip etmiyorum ama başka futbol hesaplarını takip ediyorum. Bu sefer onların RT'lerinden 12numara okuyorum. Değişen bişey olmuyor.

En son Galatasaray'a ceza kessin diye SPK'ya faks ve mail yağdıralım kampanyası yapıyorlardı.

O bırakan eleman da kimse, bu kadar küfür yemekten, suni gündem ittirmekten, yalan söylemekten suratı meşine dönmüştür, meşinden de zamanla paçavraya dönmüştür herhalde ondan bırakıyodur. Sokağa çıkamayacak hale geldiyse demek ki.

• insallah dogrudur.
    aziz yıldırımın sosyal medyada kurdugu taraftarlıkla ilgisi olmayan bir ekiptir.
  • mehmet alakus seyfi dertliye devretmis
    yani değisen birsey olmayacak yine cileye eziyete devam..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.