Şimdi Ara

Mehmet Alakuş 12 Numara'yı Bırakıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vikernes

Annesine ikinci dönem derslerini düzelteceğine dair söz verdiği bize gelen bilgiler arasında.

• La bu ne la bu adamın ismini Fenerli olarak ilk defa duydum.Konuya bak abi nedir bu Gslilerden çektiğimiz
  • Vay arkadaş. Cemaat bize düşman, cemaat aşağı cemaat yukarı diye kıçını yırtan adam imam hatipliymiş.

Mehmet Alakuş röportajı -http://12numara.org/haber/2694/mehmet-alakus-hayalleri-gerceklestirme-yolunda-ilerliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Sonra yönetime sövünce ceza, karaktersiz insanlara sövünce gene ceza. Lanet insanlar azcık kendi forumunuza gidin

Mehmet Alakuş 12  Numara'yı Bırakıyor

Sikayet ettim.

Sebep?
  • 12 numarayi destekleyen var mi acaba?

şu zamanda iyice hadlerini aştilar resmen parali asker oldular bir de fenerbahce taraftarinin toplandigi nokta gibi kamuoyu gibi gozukuyorlar tek isleri yonetimi savunmak su an
  • Ne kadar sevindim gittiğine aynen paralı askerin en önde gidenidir arkadaş zamanında tanışma şansım olmuştu ve nasıl bir insan olduğunu iyi biliyorum keşke aynı takımın taraftarı olmasak...
  • Aziz Yıldırım'dan vurdu voleyi tabi
    Doydu paraya 12numara'yı bırakıyor.Artık gitsin Miami'ye tatile
    Dijital ajansmış he güzelim he..
  • Bunlar Fenerbahçe'nin yanında olan insanlar değil, bunlar kanaryayı kafese tıkan insanlar.Muhattaba bile gelecek durumları yok; inşallah hepsi defolur gider...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.