Bildirim
Megane vs Auris
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bütçen el veriyorsa tabiki megane. -
Kesinlikle megane -
İkisi de güzel araçlar fakat Auris daha uzun ömürlü olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
auris iyi araç ama motoru kötü. megane dandik araç ama motoru iyi. -
yeni megane 5 aydır kullanıyorum keyifli ve kaliteli -
Arada fiyat farkı var ama Megane tercih ederdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 21 Nisan 2018; 16:26:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dizel ve manuel kombinasyonunda bir Auris sahibi olarak Megane öneririm. -
İki aracıda yeni kasa sıfır alıp kullandım. (1.5 yıldır hala Megane 4 HB 1.5dci EDC kullanıyorum.)
Megane 4 Motoru, sağlamlığı, konforu, yalıtımı, malzeme kalitesi ve tüm özellikleri ile kıyaslanmayacak kadar üstün. -
Yorumlarınız benim için faydalı oldu teşekkür ederim. Megane'ı tercih edeceğim. İcon olsa daha iyi olurdu tabi ama neyse artık. -
Auris zaten eski bir model (kasa olarak) Megane C sınıfının en güncel modellerinden sayılır, doğru karar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aractan ne istedigim onemli. Ben saglamlik dayaniklilik kalite istiyorum diyosan toyota. Yok ben performans hiz ve serilik istiyorum diyorsan megane. Her ikisinin artilari eksileri var. Ama herseye ragmen ben olsam TOYOTA derim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Megane tasarım olarak 10 numara ama kaporta çok zayıf , eğer bütçen yeterse Octavia düşünebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kesinlikle megane
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X