Şimdi Ara

MEGANE RS ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
12.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler.Aklımda hiç araba değiştirmek falan yoken arkadaşın biri aklıma megane rs i soktu.Şu an 2004 model c-max tdci kullanıyorum.Forumda bilenler bilir baya sorun çıkardı bana (özellikle motor konusunda).Şükür şimdi bir problem yok.2.El piyasasına baktım arac şu an 25 civarı fln gidiyo.Megane RS'Ler ise 2. elde fazla tutulmuyor olacak ki 27-35 arasında değişim gösteriyor.Bence 2005 model ve turbo beslemeli bir araç için oldukça ideal bir rakam.Fazla hırpalanmamış bir RS bence hem sürüş keyfi açısından hem de performans açısından oldukça tatmin edicidir.Öncelikle ben öğrenciyim ve arabaya hergün binmiyorum. 1.6 dizel motordan 225hp 2.0T motora geçince yakıt sarfiyatı nerdeyse 2 kat artacak ama dediğim gibi çok kullanan biri değilim....Sizler bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz yada bu araç hakkına tecrübeli olanlarınız vardır mutlaka..
    ..
    http://www.sahibinden.com/acilll_satilik_renault_megane_rs_hatasiz_275_hp-56WQQaXQQ21610805WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acil_9000_km_de_2005_model_renault_megane2_rs-33WQQaXQQ16038586WQQpXQQdisplayitem

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 27 Şubat 2010; 14:30:09 >

• Öğrenci olduğunuzu belirtmişsiniz. Bu durumda size önerim şudur;

Okula gidip gelirken 225 beygire ihtiyaç duymayacaksınız.
    Eğer erkek arkadaşlarınıza hava atmayı düşünmeyip kızarkadaşlarınız için kullanacaksanız, 225 beygiri o motora nasıl sığdırdıkları konusunda zorlanabilirsiniz.
    Sizinle gezen arkadaşlarınızın büyük bir kısmı sizinle akaryakıt istasyonuna gelmeyecektir.
    İkinci konumuz olan "kızarkadaşlar" ana tema ise, 1500 beygirlik bir Megane yerine 42 beygir de olsa bir Mini Cooper daha çekici bir etken olacaktır. O da masraflı bir otomobil olarak görülürse, yolda "taksi" olarak kullanılmayan bir araç seçmelisiniz.
    Herhangi bir otomobil çok az sayıda piyasada varsa, bilin ki yedek parçaya ihtiyaç duyduğunuzda canınız gerçekten yanacaktır.
    O tarz bir otomobili alan insanlar genelde (benim gördüklerim en azından) işten eve, evden işe gitmek için kullanmazlar ve bu yüzden de ikinci ele düştüğünde yıpranmış olurlar.

Sonuç olarak, o tarz bir araç istiyorsanız iki kere (hatta oniki kere) düşünün ve ondan sonra karar verin. Aracın parasını denkleştirmekle bitse, insanların çoğu "Yerli malı Türk'ün malı, herkes bunu kullanmalı" sözünü bir kenara bırakır ve hayalindeki otomobile biner.

Saygılar...
    Herkese merhaba konu uzun bir aradan sonra hortlamış ve ben yeniden hortlatmaya karar verdim?

Şimdi sırası ile ben bu makine ile olan anılarımı,zor zamanlarımı,arkasından da satarken ki çektiğim zorlukları anlatayım size...

Megane Rs gerçekten durduğu yerde saatlerce karşısında hayran hayran baka kalacağınız bir makine hele de siyah değilse..
    3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulmuş..
    Mavi
    siyah
    turuncu

tabiiki en yakışan rengi turuncu..Ancak bazen renkte kurtarmaz adamı.Günümüzde ellenmemiş bir megane rs bulmak imkansız hatta şunuda dip not ekleyeyim ellenmemiş deyince ne anlıyorsunuz?
    Drag roll yapan sayısız sahibi kapısını bacasını hatta ve hatta arka bagaj kapağını söküp illegal yarışa girmiştir ve halen giriyordur.stock 225 bg ama yok yazılım yok intercoller yok filan yok fıstık ile 250 hatta 300 hatta ve hatta 320 bg ile ilanlarda gezer bu araba inanmak en büyük aptallık olur.Max 240bg üstüne çıkarsa problemlerde ardı ardına gelir..parça sıkıntısı bol..her an biyerinden bir sorun yaşama olasılığınız çok fazla..metal yorgunluğu senin alacağın adamın arabasına sadece cila çekip benzin koyup yok o roll senin yok bu roll benim gezmesi ile arabanın yürüyenine motoruna verdiği hasarı bir düşün..ya arkadaşlar başta Renault olduğunu unutmayın alırken sevindiğim ama satarken noter satışında Allah yardımcınız olsun diyebildiğim ve neredeyse sattığım için göbek atacağım tek arabaydı..yok cam tavanı yok kaloriferi yok motor şanzuman kulağı yok farı yanmaz yok turbo cortlar yok efendim direksiyon körüğü vay efendim direksiyon sargısı yüzünden hız sabitleme çalışmaz...

daha sayayım mı :))

bu arabayı almayı düşünüyorsan ve almak niyetinde isen sana tek kelime ile cevap vereyim...

YAPMA!!!

Sokağa atılacak paran var ise sanayide geçirecek vaktin bol ise ya da ben alırım çokta fifi dersen düşmanım bile olsa almasına mani olurum şu dakikadan sonra sen bilinnn hacı...

söylediklerimi yabana atma sen hiç bu arabayı sattıktan sonra
    Musa EROĞLUNDAN ''ben yandım eller yanmasın'' türküsünü dinledin mi?
    bu araba neler dinletir adama neler alma hacım alma...
  • Rs serisi gayet güzel araçlar,performans olarak da bence tatmin edici hatta zevklidir.Yakıt konusunda kesin birşey söyleyemem ama öğrenciye gayet yakışan bir araba bu.
    Böyle bir araç istiosanız subaru imprezalara da bakabilirsiniz.

Şehir içi yakıt tüketimini araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __king_of_diez__ -- 27 Şubat 2010; 14:35:39 >
  • 225hp hırpalamam mı ben onu
  • valla baya sardı.Videolara fln bakıyodum da

ESP kapatılınca baya dikkat çekici bi burn out olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: __king_of_diez__

Rs serisi gayet güzel araçlar,performans olarak da bence tatmin edici hatta zevklidir.Yakıt konusunda kesin birşey söyleyemem ama öğrenciye gayet yakışan bir araba bu.

2. el stilar 60-70 arası evolarda aynı şekilde.mümkün değil zaten hem vergi olarak hemde yakıt tüketimi olarak abartı olur.
  • Bunu kullanıcısı baya güzelleştirmiş.
    http://www.sahibinden.com/2006_model_kusursuz_megane_rs-86WQQaXQQ13583892WQQpXQQdisplayitem
    Fiyatına göre gayet performanslı bir araba.Yorumda impreza bakılınabilir demişsiniz fakat onların fiyatı megane'lere göre uçuk.
    Not: Zaten yukarıda belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 27 Şubat 2010; 14:48:32 >
  • 2 elde fiyatları gayet uygun yakıt fazla etkilemiyecekse 25 30 bin tl performanslı araç kategorisinde harika bir seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Megane 2 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Fiat Egea 0 Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Rs serisi gayet güzel araçlar,performans olarak da bence tatmin edici hatta zevklidir.Yakıt konusunda kesin birşey söyleyemem ama öğrenciye gayet yakışan bir araba bu.

2. el stilar 60-70 arası evolarda aynı şekilde.mümkün değil zaten hem vergi olarak hemde yakıt tüketimi olarak abartı olur.

Sti bakmanıza gerek yok ki
    2.0R bakın.Buyrun:

2.0R /160hp
    http://www.sahibinden.com/31_000_km_de_2006_model_otomatik_impreza-80WQQaXQQ21357672WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/31_000_km_de_2006_model_otomatik_impreza-80WQQaXQQ21357672WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/subaru_impreza_2_0_r_160_bg_sti_gorunumlu-03WQQaXQQ19846299WQQpXQQdisplayitem

Bence Megandan daha zevkli olur sürmesi

• bazen müşteriler arıyor:

- abi audi S4 üm var şunu şunu yapacaz ne kadar tutar?

-200tl kadar tutar...

- abi öğrenciyim yav yap bi güzellik

- o zaman 350 tl civarı tutar

sözüm meclisden dışarı altında 70-80.000 tl lik araçla gezip öğrenciyim ayağına yatanlara gıcık oluyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Sti bakmanıza gerek yok ki
    2.0R bakın.Buyrun:

2.0R /160hp
    http://www.sahibinden.com/subaru_impreza_2_0_r_160_bg_sti_gorunumlu-03WQQaXQQ19846299WQQpXQQdisplayitem

Bence Megandan daha zevkli olur sürmesi

performans olarak arada fark var....Hem sti olmadıktan sonra impreza yavan geliyor.Dediğim gibi 25-30 civarında bu modelde rs ten daha cazip bir spor araç yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_Srt

Bunu kullanıcısı baya güzelleştirmiş.
    http://www.sahibinden.com/2006_model_kusursuz_megane_rs-86WQQaXQQ13583892WQQpXQQdisplayitem
    Fiyatına göre gayet performanslı bir araba.Yorumda impreza bakılınabilir demişsiniz fakat onların fiyatı megane'lere göre uçuk.

güzelleştirmemiş bence ben yolda görsem apaçi derim.Araç orjinal olmalı modifkasyonlar sadece kabutun altında kalmalı.

• quote:

quote:

güzelleştirmemiş bence ben yolda görsem apaçi derim.Araç orjinal olmalı modifkasyonlar sadece kabutun altında kalmalı.

dimi motoru güçlendirilmiş birbirinin aynı araçlar olmalı...

adam bir yukarı açılan kapı yaptırıp birde siyah jant taktırıyor apaçi oluyor tama kişisel görüşlere saygı varda adam apaçilik bir şey yapmamış abartmayalım

.Megan rs ye gelince bu yaşlarda öğrenciyken bu tip araçlar çok daha güzel oluyor fikrime göre. 2.0 düz atmosferik subarudan çok daha güzel bir performans sunar ayrıca

• megane RS'in performansı golf gti'dan daha iyi stock halde

f/p olarak 2. elde iyi yerde ama temizini bulman çok zor

hadi buldun diyelim onunda sağından solundan ses gelip seni rahatsız etmeyecekse eğer kararı sen ver

zira ilk çıktığı yıllarda direksiyonun sağa çekmesinden tut da, fitillerinden içeri su almasına, ön takımdan ve arkadan gelen garip sesler gibi servis tarafından çözümlenemeyen kronik sorunları vardı

bununla ilgili bilgiyi renaultsport.co.uk sitesinde foruma üye olarak bulabilirsin 2005 yılında ben megane RS almaktan bu nedenle vazgeçmiştim

birde öğrenciyim demişsin 1.6 dizelden 3 kat fazla yakar 2 kat değil sen o arabayı sakin kullanacağını sanma

+ arıza çıkarırsa sana ufak bir servete patlar

bence başka bir araç bak seni üzmeyecek maceraya gerek yok derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 27 Şubat 2010; 18:39:20 >

• güzel görünüyorlar almanızda bir mahsur yok tabii siz isterseniz
    ayrıca bu aracın şasisine mükemmel diyorlar,okuduğum testlerde oldukça eğlenceli bir araç olduğu yazıyordu...
  • @over and under

haklısın aslında
  • alınır bence neden alınmasın temizini buldukdan sonra
  • quote:

quote:

ne alaka

herkes zevkine göre modifiye yapar bunun apaçilikle ne alakası var

hadi şahin olur tipo olur bunlara çok abartı modifiye yaparlar laf söylersiniz tamam

ama bari bunlara yapmayın lütfen

şimdi bunun neresi apaçilik olmuş ?

• Arabanın altı yere çok yakın. 100 metrede bir sağa çekip arabanın altına bakarsın bişey oldu mu diye
  • Alınır hem görünüm hemde performans olarak çok iyi bir araç. Ama alcaksanız kesinlikle turuncu renk alın başka renk yakışmıyor araca turuncu kadar.
  • http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz_megane_ll_rs_sport-23WQQaXQQ10447733WQQpXQQdisplayitem
    Böyle temizini bulursan yakıtta problem olmaz dersen alınabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.