Şimdi Ara

****MEGANE II Sedan mı HB mi???????(Lütfen herkes görüşünü belirtsin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
33.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Megan II alacak olsanız HB mi alırsınız SEDAN
    Lütfen tercihinizi yazarken sebebini de yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 7 Ocak 2007; 20:19:19 >

• Kesinlikle HB, hem kasa daha spor hem yol tutus daha iyi hem daha ucuz hem ikisini de denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkimake

Kesinlikle HB, hem kasa daha spor hem yol tutus daha iyi hem daha ucuz hem ikisini de denedim

Cevap için teşekkürler.
    Bence de HB ama yollarda genelde hep Sedanlar var niye sedan daha fazla satılıyor sebep sadece bagaj hacminin daha büyük olması mı sizce
  • Sadece bu degil, sonucta HB'de de 330litre bagaj. Birincisi Sedan yerli, ikincisi Tuek aile yapısı sedan kasaya daha yonelik, kalabalık aileler, ayrıca dizayn olarak alısılagelmisin dısında, cok tepki almıstı ilk cıktıgında mesela :) HB kasayı seven cok sever digerleri nefret eder. Ben 2.0 225 beygirlik versiyon dahil tumunu kullandım, oldukca basarılı
  • Tamamen kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda verilecek bir karar. Büyük bagaj (510lt) ve daha geniş bir iç hacme ihtiyacınız yok ise HB alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master90 -- 7 Ocak 2007; 19:12:54 >
  • Bagaj hacminden dolayi sedan yada wagon alirdim,cunku yazin tatile cikarken bagaj silme doluyor+iceriye de birsuru birseyler koyuyoruz.

Ama boyle bir mecburiyetimiz olmasa hb sekil olarak daha cok hosuma gidiyor.
  • Kesinlikle HB..çünkü daha estetik,daha çekici,daha atak...bagajda idare eder.. yılda bir - iki kere çok eşya koymak için araba tercihinin değişmesi bence doğru değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4+ kişilik bir ailen varsa, şehir dışına sık çıkıyorsan (Bol eşyalı bir şekilde) tabiki sedan.

diğer her türlü koşulda HB
  • her türlü koşoulda sedan çünkü bi kere hb in arka farları iğrenç,ikiside kullandım hb in içi sedana oranla çoook dar hatta dar ötesi sedanın arkasını oturan kendini evinde hissediyor ama hb daracık araba küçükmüş hissi veriyor ama bu bnm görüşüm eğer bn spor kullancam diyosanız siz bilirsiniz ha bi de yok yol tutuşu falan iyi diye şey yapmayın ikiside aynı araba bnm ki sedan bn daha savrulduğunu görmedim
  • HB diyorum kesinlikle daha atak daha spor görünüşü daha güzel :)
  • bence tip meselesi hoşuan gidiyorsa tipi_ ok ihtiyacında yoksa bagaja ama sedan daha bi büyük ve heybetli dırıyo bence birde kendi görüşüm var arkdan darbelere karşı sedan daha güvenli bence uzun olduğunda birken golf kazası görmüştüm arkdan bi reno girmiş adam ölmüştü_ belki sedan olsaydı daha güvenli olurdu al bi siyah sedan bak işine
  • ben 3 senedir sedan kullanıyorum ama şubatta hb dci alacam. ilk alırken sedan olmasının nedeni ondan öncede sedan kullanmam diyebilirim,spor sedancıydım özel bi nedeni yoktu yani ama benim bagaj aldım alalı boş sayılır,hem de benzinli,bu yüzden hb dci alacağım zaten.. beyler bu arada hb nin arkası daha dar mı? ne olur evet demeyin yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xradiancex -- 8 Ocak 2007; 10:16:01 >
  • Evet hb arkası daha dar. Ön konsolda bana sanki daha dar gibi geldi ama sanırım göz yanılması. bendeki sedan içi bej olduğu için daha geniş duruyor olabilir.
    Ben hiç düşünmeden sedan da karar kılmıştım. sebep geniş olması. Tek sebep bu. Performans olarak çok fark olmayacaktır. Saygılar.
  • hb nin arkası daha dar nerden biliyorum dersen sedan bizde hb de kuzenlerde var bn hb den vazgeş çünkü arkası gerçekten dar
  • arkası dar bu konuda haklısınız ama , sonuçta o bir hp ,
  • hb olduğunu biliyorum. Bagaj dan öte arkasınında dar olduğunu söylemeye çalışıyorum. Yani illa bagaj için Sedan alman gerekmiyor. Yolcular içinde alınabilir. İkiside güzel araba.
  • Bence Megane HB daha sportif ve yoltutuş daha iyiymiş. Senin zevkine kalmış bişey.
  • Yol tutuş+Sportif+Sıradışılık+Mükkemmel görünüş=Megane II HB
  • kesinlikle HB yi tavsiye ederim. daha 15 gün önce 1.4 HB platin grisi aldım. hem reno da öğretmene özel indirimler de vardı. 28500 ytl ye kadar indirdim. Eğer almayı düşünüyorsan bu fırsatı kaçırma.
    quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Arkadaşlar Megan II alacak olsanız HB mi alırsınız SEDAN mı
    Lütfen tercihinizi yazarken sebebini de yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpit -- 8 Ocak 2007; 22:17:29 >
  • sence megane hb mükemmel mi görünüyor peh
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.