Şimdi Ara

Megane II HB 1.6 EXTREME Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-47-000-kmde-hatasiz-megane-daha-iyisi-yok-55583401/detay/

araç temiz gtibi. ama fiyatta pazarlık yok.

kriterlerim:
    -lpg sorunsuz çalışmalı (italyan marka bir lpg varmış)
    -az yakmalı
    -2. elde sıkıntı yaratmamalı

bu araç bu paraya ve özelliklerine göre (özellik hb kasa) alınır mı?

yoksa 1.5dci sedan daha mı mantıklı bir tercih olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 17 Ağustos 2011; 12:20:03 >

• 30bine 0 Opel Corsa var bir bakın isterseniz.

Ayrıca o araç bahsedildiği gibi temizse süper bir araç ancak dizeli de o fiyata denk gelebilir.

Düzeltme fiyat 30binmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 17 Ağustos 2011; 12:31:29 >
  • megane bu kasası çok hoşuma gidiyor ama araç hakkında neredeyse hiç bilgim yok.
  • bence yanından bile geçme.hiç sağlam araba değil.bildiğiniz plastik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alıs0202

bence yanından bile geçme.hiç sağlam araba değil.bildiğiniz plastik..

en saçma yorum işte bu c sınıfında ilk kez güvenlikten 5 yıldız almış bir araç 6 hava yastığı standart ve birçok güvenlik donanımı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alıs0202

bence yanından bile geçme.hiç sağlam araba değil.bildiğiniz plastik..

ağaç işleme olsa farketmez. ben sadece bu kriterleri sorguluyorum
  • 27 veriyon madem 5 6 bin tl kredi çekip sıfır chev cruze yada astra clasic al bence sıfır iyidir kafan rahat olur sonra lpg ni taktırırsın....
    Bende 2005 te böyle arıyordu düşük km liler sıfır arası 5 6 bin tl oluyordu başlarım böle işe diyip gidip sıfır almıştım emekli pedere kredi çektirip ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSI GOLF 7 ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz araştırırsanız bu fiyata dizelini de bulabilirsiniz.27 bin benzinli için yüksek rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

27 veriyon madem 5 6 bin tl kredi çekip sıfır chev cruze yada astra clasic al bence sıfır iyidir kafan rahat olur sonra lpg ni taktırırsın....
    Bende 2005 te böyle arıyordu düşük km liler sıfır arası 5 6 bin tl oluyordu başlarım böle işe diyip gidip sıfır almıştım emekli pedere kredi çektirip ;)

zaten kredi çektim. yakıt dizel veya lpg olmalı. dayanacak gücüm kalmadı
  • ok pazarlık edip alabilirsin hb kasalar pek tutulmuyor piyasada sedanı gibi ederinde olmuyor o yüzden pek,beğeniyorsan bunu ileri sür fiyatı düşür az daha
  • Lpg'li hemde 27.000 gibi bir fiyatı ona vermeyin bence yazık olur bu kasalar sıkıntılı olan kasalar olarak biliyorum.Ayrıca 27.000 çok pahalı bu araç için 2.el araç sonuçda bence 3-5bin lira daha koyup sıfır araçlara bakın bence birde dizel araçları bakın paranıza yazık etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Lpg'li hemde 27.000 gibi bir fiyatı ona vermeyin bence yazık olur bu kasalar sıkıntılı olan kasalar olarak biliyorum.Ayrıca 27.000 çok pahalı bu araç için 2.el araç sonuçda bence 3-5bin lira daha koyup sıfır araçlara bakın bence birde dizel araçları bakın paranıza yazık etmeyin.

her gün bakıyorum. dizel de bakıyorum. megane'a lpg uyumlu diye düşünüyordum. dizel de bakıyorum. adam araba çok temiz, bakımları reno yetkili servisinde yapıldı deyince hb tutulmayan kasa olmasına rağmen gaza geldim
  • Hocam gaza gelmeyin sakın bir gaza gelirsiniz sonra başınıza dert alırsınız o gazın geri dönüşü sıkıntı olur.Bu megane'larda hb kasalar sıkıntılı 2.elde o fiyata alırsanız satarken o paraya mümkün değil satamazsınız onu söyleyim başka araçlara bakın C4 tavsiye ederim mesela dizel güzel araba focus II tavsiye ederim.
  • Ben sizin yerinizde olsam B sinifi ve dizel bir arac dusunurum. Tam olarak fiyatlari bilmiyorum ama 2009-2010 az km'de corsa bakarim.
  • fiyat bana azcık fazla geldi extreme donanıma göre , ama km si düşük diye normal sayılabilir , ayrıca araç çok temizmiş içinden dışından belli ediyor zaten , megane 2 lere genel olarak değinmek gerekirse o fiyata alabileceğiniz konforu yüksek araçlardan birisi , 1.5 dci motor da oldukça ekonomik , arka koltuklardaki diz ve baş mesafesi gayet yeterli , koltukları konforlu ve bagajı da hb bir araca göre iyi , bence şehiriçinde kullanılacaksa hb daha mantıklı olabilir , bagaj hacminin yetmeyeceğini pek zannetmiyorum yani..
  • Allahtan HB tutulmayan kasa... Sedanın fazla olmasının nedeni şirket araçları olabilir mi? Yoksa HB si bir çok aracın sedan+HB+SW sinden fazla var piyasada.
  • tutulmayan kasa fiyat yüksek fakat tercih sizin.
  • 27 verdik den sonra dizeli ve sedanını alın bence yada focus 2 de olabilir tabi
  • Hblerde tıkırtı-çıtırtı problemi sedana göre daha az işçiliği daha iyidir fransız üretimi yerli değil. Yol tutuşuda sedandan hissedilir derecede daha iyi ama boş donanım tavsiye etmem dynamique , privilege vs. bakın , ilandaki fiyat yüksek ederi 24.
  • Çok fazla arıza çıkartıyor, ön düzeni çok zayıf,

aracım 70.000 km de ve önümüzdeki ay ön takım ve amortisörler komple değişecek,

El freni sıcak havalarda kendini salıyor, sol cam otomatiği hiç bi şey yokken bozuldu ve cam olduğu gibi aşşağı indi.

Ayrıca bu kasa tutulmuyor.

Şimdi çıkıp birisi bende aynı aracı kullanıyorum hiç sorun yok diyebilir ben şimdiden cevabını vereyim.

Bende kullanıyorum ve benim başıma gelen onlarca arızadan sadecen bi kaç tanesi bunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.