Şimdi Ara

Megane Coupe Mi Bravo Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 13000 civarı bir araba almayı düşünüyorum,bu konuda da bayadır forumda geziyorum.ve bu 2 araba arasında kaldım.İlk arabam olacağım için deneyimsizim bu konuda.Bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim_?

Ayrıca Bravoların motor ve donanım özelliklerinden hangisinin avantajları ve dez avantajları nedir ?

Şimdiden teşekkürler.

otomatik düşünmüyorum ama şu araba fena durmuyor hani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-full-cok-temiz-fiat-bravo-1-6-67312259/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Aralık 2011; 13:59:17 >

• 2.0 hgt bravolar uçuyor resmen. bmw 3.20 kovaladığımı bilirim

Donanım olarakta dolu bir araç. 1.6 16v hiç kullanmadım birşey diyemeceğim
  • Bravo sana.
  • bende sizinle ayni kararsizliktaym o butceye yakin belki daha ustu var ama dusunuyoruz.
    tek kapiliya babam pek sicak bakmyor elden cikarmak daha zor olablir diye.

kararsizlik gercekten zor
  • Bravooo tabiki bravoooooooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

bende sizinle ayni kararsizliktaym o butceye yakin belki daha ustu var ama dusunuyoruz.
    tek kapiliya babam pek sicak bakmyor elden cikarmak daha zor olablir diye.

kararsizlik gercekten zor

valla 10 12 arası değişiyor hocam.satamassan kac yazar.çoluğum cocugum binsin..

bu arada benm tercihim 2.0 hgt değil 1.6 16v olanlar içindi?Bilgisi olan arkadaşlar ne dersiniz ?
  • iki araç arasında çok fazla fark yok. piyasası-sorunsuzluğu-yedek parçası-servisi-yakıtı-vs. hepsi birbirine çok yakın. iki aracada bakın hangisini temiz ve ucuz bulursanız onu alın. yada görüntü itibarı ile hangisi da çok hoşunuza giderse ona öncelik verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mi corolla mi?
    6 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

iki araç arasında çok fazla fark yok. piyasası-sorunsuzluğu-yedek parçası-servisi-yakıtı-vs. hepsi birbirine çok yakın. iki aracada bakın hangisini temiz ve ucuz bulursanız onu alın. yada görüntü itibarı ile hangisi da çok hoşunuza giderse ona öncelik verin.

dış görünüş olarak bravo 1 adım önde gidibi duruyorda iç malzemelerinin kalitesi hangisi daha iyidir acaba ?

bu arada teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Aralık 2011; 20:35:02 >
  • konu sahibi izin verirse bir şey sormak istiyorum..

peki beyler sizce sağlamlık açısından fark var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: floduyn

konu sahibi izin verirse bir şey sormak istiyorum..

pek fark olacaigni zannetmiyorum aralarinda fark yok cunku fazla.
    asagi yukari aynidir.
    bravo daha derli toplu sanki megane gore daha cekici geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: floduyn

konu sahibi izin verirse bir şey sormak istiyorum..

pek fark olacaigni zannetmiyorum aralarinda fark yok cunku fazla.
    asagi yukari aynidir.
    bravo daha derli toplu sanki megane gore daha cekici geldi bana

yakıt tüketimleri ne durumda bu araçların bilen var mı ?
  • kardeş bravolar 1.6 sx ve 2.0 hgt olarak 2 motor seçeneği var. 1.6 16 v 103 hpdir 2.0 20 v 155 hpdir . ayrıca 12-13 etmez en fazla edeceği 10-11dir. 2000 model altı tavsiye etmiyorum. birde bunlar gençler tarafında kullanıldığı için özellikle 2.0 olanlar temiz bulmak zor ve satarkende sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

kardeş bravolar 1.6 sx ve 2.0 hgt olarak 2 motor seçeneği var. 1.6 16 v 103 hpdir 2.0 20 v 155 hpdir . ayrıca 12-13 etmez en fazla edeceği 10-11dir. 2000 model altı tavsiye etmiyorum. birde bunlar gençler tarafında kullanıldığı için özellikle 2.0 olanlar temiz bulmak zor ve satarkende sıkıntı olur.

şahsen ben hgt zaten düşünmüyorum.benim için ilk etapta yakıt tüketimi olacagı için 2,0 moto bir arabaya binmek gibi bir çılgınlık yapamam.Bu arada yakıt tüketimleri nasıldır yada kronik sorunları olur mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Aralık 2011; 22:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

kardeş bravolar 1.6 sx ve 2.0 hgt olarak 2 motor seçeneği var. 1.6 16 v 103 hpdir 2.0 20 v 155 hpdir . ayrıca 12-13 etmez en fazla edeceği 10-11dir. 2000 model altı tavsiye etmiyorum. birde bunlar gençler tarafında kullanıldığı için özellikle 2.0 olanlar temiz bulmak zor ve satarkende sıkıntı olur.

şahsen ben hgt zaten düşünmüyorum.benim için ilk etapta yakıt tüketimi olacagı için 2,0 moto bir arabaya binmek gibi bir çılgınlık yapamam.Bu arada yakıt tüketimleri nasıldır yada kronik sorunları olur mu.

ş.içi düz vites 10 litre gazın altına düşeceğini sanmıorum. bizde marea vardı zaten aynı motor 5 sene kullandık 0 almıştık bize hiç bir sorn çıkarmadı. ama bravolar hakkında kesin bişey diyemeyeceğim. bravo yrine bravada düşünebilirsiniz en azından 5 kapılı olur ve satşı kolay olur.

• bende ikisi arasında kalmıştım. bravo daha çok ağır basıyordu. sonra kafayı kırdım. bi kredi daha çekip 5 kapı fiesta almıştım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

ş.içi düz vites 10 litre gazın altına düşeceğini sanmıorum. bizde marea vardı zaten aynı motor 5 sene kullandık 0 almıştık bize hiç bir sorn çıkarmadı. ama bravolar hakkında kesin bişey diyemeyeceğim. bravo yrine bravada düşünebilirsiniz en azından 5 kapılı olur ve satşı kolay olur.

Alıntıları Göster
    anladım.çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: s p a r c o

bende ikisi arasında kalmıştım. bravo daha çok ağır basıyordu. sonra kafayı kırdım. bi kredi daha çekip 5 kapı fiesta almıştım.
    bir cinnet her şeyi halleder diyorsun yani
  • yok mu önerisi olan
  • bravo yada brava fiyatına göre iyi araçlar.
  • Bravo tercih edilir meganedan daha şık ve güçlü bir araç
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.