Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Megane Coupe Mi Bravo Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulentboz

bravo yada brava fiyatına göre iyi araçlar.

teşekkürler
  • bende bravo diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

bende bravo diyorum

peki bravalarla arasında ne farkdır acaba -?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

bende bravo diyorum

sanırım biri 3 kapı diğeri 5 kapıydı
  • quote:

quote:

bende bravo diyorum

pek fark yok aslında ama bravaların 2. el durumu biraz daha iyidir.
  • Bende Fiat'tan yanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Bende Fiat'tan yanayım
    Anladım hocam herkes fiatta hem fikir ama bravo tek kapı oluşu sıkıntı doğuracak gibi sanki. o yüzden bravalara yöneldim ama o da 12 14 arası :(
  • Aslında Tempra iyi olabilirdi.Yanına para kalabilirdi ama modeli bravo kadar yüksek değil.Hemde motoru büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Aslında Tempra iyi olabilirdi.Yanına para kalabilirdi ama modeli bravo kadar yüksek değil.Hemde motoru büyük.

hocam tempraların tipi hoş değil yahu
  • İkisi de 2001 Model 1.6 ELX ve 2.0 HLX Marea'lara sahip oldum. 1.6 ELX'im otomatik vitesti ve 2.0 HLX'ten fazla yakıyordu. Düz vitesi de ahım şahım az yakmayacaktır. Fiat'ın 1.6 103 hp'lik motoru Renault'un 1.6 16vsina göre çok fazla tüketim değerline sahiptir. Bana sorarsanız 1.6 SX 30, 2.0 HGT 33-35 kuruş LPG tüketimi yapar. Özellikle de bir araca sahip olup sevdiğinizde aynı aracın güçlü olanı gözünüzde efsaneleşecek ve sahip olmak isteyeceksiniz. Kronik sıkıntılıarına gelince 1.6 103 Hp'lik ünitede benzin pompası biraz zayıftır arıza yapabilir. Hararet problemi var yazın termostatı söktürüp kışın taktırarak halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulbulinho

İkisi de 2001 Model 1.6 ELX ve 2.0 HLX Marea'lara sahip oldum. 1.6 ELX'im otomatik vitesti ve 2.0 HLX'ten fazla yakıyordu. Düz vitesi de ahım şahım az yakmayacaktır. Fiat'ın 1.6 103 hp'lik motoru Renault'un 1.6 16vsina göre çok fazla tüketim değerline sahiptir. Bana sorarsanız 1.6 SX 30, 2.0 HGT 33-35 kuruş LPG tüketimi yapar. Özellikle de bir araca sahip olup sevdiğinizde aynı aracın güçlü olanı gözünüzde efsaneleşecek ve sahip olmak isteyeceksiniz. Kronik sıkıntılıarına gelince 1.6 103 Hp'lik ünitede benzin pompası biraz zayıftır arıza yapabilir. Hararet problemi var yazın termostatı söktürüp kışın taktırarak halledebilirsiniz.

megane coupelere yöneldim zaten.yakıt durumu korkuttu gözümü.ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

• Dostum bende hemen hemen aynı bütceye sahip olucam ve megane düşünüyorum 2000 2001 leri iyi ama onlarda 12 14 arası 1999 1998 mi alsam kararsızım bakalım 10 11 bin e bulursam alıcam 2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Dostum bende hemen hemen aynı bütceye sahip olucam ve megane düşünüyorum 2000 2001 leri iyi ama onlarda 12 14 arası 1999 1998 mi alsam kararsızım bakalım 10 11 bin e bulursam alıcam 2000

pazarı zor olan bir araç olduğu için sen orda yazılanlara bakma ben geçen 16.000 de gördüm.2000 altı kasaları pek hoş değil gibi ayrıca.
  • quote:

quote:

Dostum bende hemen hemen aynı bütceye sahip olucam ve megane düşünüyorum 2000 2001 leri iyi ama onlarda 12 14 arası 1999 1998 mi alsam kararsızım bakalım 10 11 bin e bulursam alıcam 2000

pazarı zor olan bir araç olduğu için sen orda yazılanlara bakma ben geçen 16.000 de gördüm.2000 altı kasaları pek hoş değil gibi ayrıca.

tam anlamadım 16 binden aşşa yok mu diyosun yani dostum 2000 2001
  • Marea tecrübemden dolayı brava diyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

tam anlamadım 16 binden aşşa yok mu diyosun yani dostum 2000 2001

hayır orda yazanlara bakma sen diyorum biraz zorlarsan bulabilirsin 00-01 model 12 13 e 10 11 e zor tabi biraz

• megane coupe nin yanında bravoda ne ya gözünü seveyim 2.0 megane coupe çek altına bak keyfine
  • Bende megane taraftarıyım napacan fiat ı 2.0 cok yakarda 1.6 16 v ler harika tüplü bide o kdr az yakıyoki
  • Megane bence de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

megane coupe nin yanında bravoda ne ya gözünü seveyim 2.0 megane coupe çek altına bak keyfine

Hocam yanlış anlamayın ukalalık,hesap sorma olarak algılamayın siz Türkiye'demi yaşıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.