Şimdi Ara

Megane 4 (Faz 1) Gizli özellik aktivasyon rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten kablosuz ddt4all renault uyumlu obd cihazı alın

Bilgisayarınıza ddt4all programını indirip kurun( internette yönlendirmeler mevcut)

Obd cihazı ve bilgisayar ile arabanızın beynine(ecu) bağlanın( internette nasıl bağlanacağına dair bilgiler mevcut), megane ıv seçin

Fotoğraflardaki seçenekleri adım adım takip ederek üstlerinde yazan özellikleri aktif edebilirsiniz

Arkadaşlar gizli özellik aktivasyonu adı altında fiyatları 5 bin tlyi bulan ücretler ödemeyin çok basit bir işlem. Arabanıza yazılımla programlarla yeni özellikler aktarılmıyor zaten aracın beyninde olan fabrika tarafından yüklenmiş ama çeşitli sebeplerden ötürü kapalı ayarda bırakılmış özellikleri siz aracın beyninden açacaksınız. Ddt4all programının arayüzü türkçeyi desteklemediğinden ingilizce ilerlemek zorundayız, bunun içinde çeviri uygulamalarını kullanabilirsiniz zaten fotoğraflarda izlemeniz gereken adımları yazdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ek olarak:

Talisman, koleos ve kadjar için de adımlar hemen hemen aynı.

Gündüz ledinin parlaklık ayarını bilerek eklemedim çünkü parlaklık arttırıldığında ledlerde sararma yapar.

Bu yolla start stopu kapatıp açmanızda mümkün onun adımları ezberimde değil lakin biraz kurcalarsanız bulabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.