Şimdi Ara

Megane 4 190 binde alinırmı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba 2017 Megane dört almayı düşünüyorumhttps://www.sahibinden.com/s/iGDd2ow9 araç bu 190.000’de yıllık ortalama 35.000 km yapıyorum sizce sorun yaşar mıyım kullanan varsa bir arıza çıkarır mı satarken sorun yaşar mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlan numarası : 1118218922

• Geçen hafta kardeşim 2017 icon 73 bindeki aracını 900 e verdi bence fiyat yüksek

• hsyikrc H kullanıcısına yanıt

Yılda 35 bin km yapıyorsunuz ve 190 bin km deki aracımı alacaksınız? O paraya 0 Km Egea alınır.

• Kiralık çıkması olduğu belli ben olsam almazdım

• 190 binde araba alınmaz arızadan başını kaldıramazsın.

• Madem kısıtlı bir bütçeniz var,neden makyajlı joy comfort veya joy bakmıyorsunuz,hem de daha düşük kmlerde bulunabiliyor ?

Örnek;

dizel otomatik

https://www.sahibinden.com/s/UCSJGTdU

Benzinli otomatik

Son mazot zammı göz önünde bulundurulduğunda benzinli de tercih edebilirsiniz,motoru hem güvenilir hem daha performanslı hem de tutumluluğu da iyi.Makyajlı kasa almanızın en büyük avantajı sorunlardan arındırılmış olmasıyla yeni 7 ileri otomatik şanzımanın kullanılmaya başlanmasıdır.

İlle de dizel diyorsanız bu şanzımanla dizel motoru oldukça iyidir,dizel motor zaten kendini kanıtlamış sapasağlam k9k motor.Tercih sizin,yeter ki makyajlı kasa tercih edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 190 binde araba alınmaz arızadan başını kaldiramazsin yazmış birisi

Paşam öyle zengin ki sıfır araba alır 1-2 sene biner sonra satar 40-50 binde öyle paralı zengin elittir

Hiç bir şey olmaz alın binin 300 bin km ve üzeri özellikle dizel arabalarda sıkıntılar çıkar turbo enjektör öncelikle sonra ömrünü tamamlamış diğer parçalar değişim refizyon illaki gerektirir

• Fiyat yüksek geçen ay 2021 Joy DCI+EDC+19'' Icon jant + Tesla ekran hatasız 61.000km'de aracı 845.000TL'ye sattım.

750'den fazla etmez bu araç ama o paraya alınır. KM önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.