Şimdi Ara

MEGANE 3 MÜ FORD FOCUS MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
16.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 33-34 bine araba bakıyorum. Megane 3 ve ford focusun HB modelleri(sondan 1 önceki kasa) arasında kaldım. araba dizel olsun istiyorum. bu fiyata bulabileceğimden emin değilim fakat aşağı yukarı bu fiyatlara hangisini tercih etmeliyim. gönlüm megandan yana, özellikle sport tourer modellerine bayıldım. siz ne dersiniz?

• aveo
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melangee -- 8 Kasım 2012; 14:00:03 >
  • Yol tutuşu,konfor,performans vs. açısından kesinlikle Focus derim arada bariz farklar var kullanılınca anlaşılır zaten.
  • Focus.Zaten focus kullanıcısısınız hiç gerek yok Renault'ya geçmeye..Titanium dizel bulabilirsiniz o fiyatlara 34-35 gibi temiz alınabilir.
  • ne bileyim 2001 focus kullanıyorum memnunum ama megane 3 lerin görünüşüne bayıldım. bir de dizel araç almak mantıklı mı ? ekstra vergi falan gelme durumu var mı?
  • Focus 2 sadece yalıtım konusunda zayıf kalır o kadar. Geri kalan her şey için Focus diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    5 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyata megane sport tourer varmı ki
  • ikisinin de -güncel- kullanıcısı olarak; rahatlıkla focus diyebilirim. 70-80bin km'de, makyajlı, collection focus bulabilirsiniz.
  • Megane 3 ile önceki kasa focus arasında ise kıyaslama megane 3 daha önde gibi, çünkü daha güncel bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Megane 3 ile önceki kasa focus arasında ise kıyaslama megane 3 daha önde gibi, çünkü daha güncel bir otomobil.

bende aynı kanaatteyım ,netekım senın gonlunde yanı kanaatte,

ben senın yerınde olsam megane 3 alırdım.

ama benım kararsızlıgım dolu astra mı bomboş golf mu gıbı cozumu oldukca zor bır denklemde...
  • her türlü megane 3. konfor rahatlık ve teknoloji bakımından focusa bin basar. hem renault motorları ford dan daha kaliteli ve daha sessiz. hızı seven biriyseniz renault forddan hızlıdır eğer hızı sevmiyorsanız megane 3 lerde hız sabitleyici var zaten. bendede 2012 megane 3 sport tourer var bundan önce de focus vardı 2011 meganeden her yönünden daha memnunum. HER TÜRLÜ MEGANE .
  • Bence Megane 3 daha ağır basıyor.Ben olsam Megane 3 alırdım
  • Bence focus .
  • focus her konuda önde gibi
  • megane III hem güncel kasa aynı zamanda teknolojik olarak üstün ve ileri zamanda ikinci eldede megane yeni olmasından dolayı daha avantajlı olacaktır ayrıca yedek parça fiyatlarıda daha uygun Megane derim kısaca
  • birkaç kişi megane birkaç kişi focus demiş. anladığım kadarıyla focus daha oturmuş, konforlu bir araba,ama megane da yeni olduğu için daha teknolojik. hangisinin fiyatı uygun denk gelirse veya hangisini temiz yakalarsak onu alacağım. ama dizel araçlar konusunda hiç cevap yok. 1-2 seneye kadar dizellere yeni vergiler gelebilir mi? dizel almak daha mı mantıklı yoksa LPG'li mi?
  • önceki kasada dahil olmak üzere focus diyorum. nedeni yok. focus .
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: melangee

birkaç kişi megane birkaç kişi focus demiş. anladığım kadarıyla focus daha oturmuş, konforlu bir araba,ama megane da yeni olduğu için daha teknolojik. hangisinin fiyatı uygun denk gelirse veya hangisini temiz yakalarsak onu alacağım. ama dizel araçlar konusunda hiç cevap yok. 1-2 seneye kadar dizellere yeni vergiler gelebilir mi? dizel almak daha mı mantıklı yoksa LPG'li mi?

focusun megane dan konforlu olduğunu söyleyenler yanılmış kesinlikle megane focustan daha konforludur bozuk yollarda farkını ortaya koyar.ayrıca sürüşü çok kolay ve yormaz.servisi uygun,ağı geniş,donanımlı,gösterişli,dayanıklı vs...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.