Bildirim
megane 2 crash test top gear
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ferrari olunca kendileri sürüyor ayrıca bişe olmamış megana
-
plastik olması güvenlik,sağlamlık konusunda bir dezavantaj değilmiş demek ki.Hatta avantaj olduğunu hep söylüyoruz ama bunu kabul etmeyenler oldukça fazla..Megane nin veya renaultun malzeme kalitesini,işçiliğini eleştirmenizi analayabilirim ama euro ncapta gerçekten başarılı bir marka olduğu su götürmez bir gerçek. -
konuyla pek alakası yok ama neden canlı bir insan kullanmışlar ,insanın hayatı bu kadar mı değersiz -
Bu aracın tasarımını bi çok kişiye istinaden ben çok beğeniyorum ve kullanım zevkide fena olmayan bi araba, euroncap deki başarısınıda yılında kanıtladı zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
konuyla pek alakası yok ama neden canlı bir insan kullanmışlar ,insanın hayatı bu kadar mı değersiz
adamı zorlamadıkları adamın gönüllü olarak bu işi yaptığı onun dışında gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp kaza hızınında yüksek olmadığını düşününce bence sorun değil -
quote:
konuyla pek alakası yok ama neden canlı bir insan kullanmışlar ,insanın hayatı bu kadar mı değersiz
Videoya bakılırsa alan razı satan razı. Siz niye gerildiniz bu kadar? -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
quote:
Videoya bakılırsa alan razı satan razı. Siz niye gerildiniz bu kadar?
gerginlik değil ben neden böyle birşeye izin verildiğini merak ediyorum -
benim arabadan..ama benim araba otantik versiyonu rengide aynı...kaç km çarptı acaba 50 60 gibi görünüyor.. -
Lafa bak alan razı satan razı.
Çok yüksek hızda bi test olmasada, airbaglarin açıldıgı canlı bi test.
Türkiyede bunu yapsalar neler olur merak ediyorum.
Avrupalı yaptıgı için heralde doğal karşılanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X