Şimdi Ara

megane 2 1.6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
40.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşılaştıralım bi..aslında yolcu koruma konusunda eşitler ama megane yaya koruma konusunda bariz bir farkla daha üstün
  • birde megane yandan alınan darbelerde daha üstün koruma sağlamış.Göürldüğü gibi tamamen yeşil

megane 2 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 24 Nisan 2007; 20:50:32 >
  • hadi ya .. nasıl olur ama ..
  • buda BMW 1 in

megane 2 1.6
  • şaka bir yana .. o renault hatchback ..fransa üretimi .. biz ve sanırsam arkadaş megane sedanı kastediyoruz ..
    megane hatchbackin lansmanı zaten yol tutuşu ile yapılmıştı ..bizde ona aldandık ayda yürüyor gibi arabaya bineceğiz sandık..

reklamlarında uçan turnaları gördük uçacağız uçacaksınız dediler ..sandıkki mutluluktan uçacağız meğer asfaltta leylek gibi ucacakmışız ..

eğerki hatchback alacaksa onlar fransız bir miktar daha kaliteli olma ihtimali bir miktar var ..

fransandan gelenlerinde diğer yarısını fransada unutmuşlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 24 Nisan 2007; 21:08:07 >
  • Bence Meganenin yol tutuşu gayet iyi birde ESP olsa tam olacak ama şerefsiz Fransızlar Türkiye'ye ESP li meganeleri göndermiyorlar.Bizim megane 1.6 dayımda 2.0 lığı onun çekişi çok daha iyi ve acayip seri
  • öperim ncap ı ayrıca ..
    freelanderada 3 yıldız vermişti ..
    freelander tank gibi araba..
  • megane kullandığım araçların içinde en iğrenç frene sahip olanıydı.bu araç tamamiyle süslenmiş bir fransız kazığı.
  • evet frenler iğrenç ben de katılıyorum. mRcOLL kardeşimde yol tutuş hususunu iyi özetlemiş. benim aracım da hb ama sedandan pek bi farkı yok gibi...
  • Bence bundan sonra çarpışma testlerini siz yapıp puanlayın

quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

öperim ncap ı ayrıca ..

• genel hatlarıyla fena değil ama virajlarda çok tehlikeli acaip yana yatıyor.ama fren konusunda bazı arkadaşlara katılmayacağım meganenin frenleri çok iyi.basınca tak diye duruyor.hatta şu kadarını söyleyeyim.bende meganenin dışında bi de s60 var.ondan bile daha iyi megane fren konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

öperim ncap ı ayrıca ..

dışarıdan tank gibi görülebilir ama önemli olan kaza sonrasında yolcu kabinin ve direksiyon simidinin aldığı durumdur maşallah freelander kullanıcısı kaza sonunda direksiyonu nerdeyse ...... alıcak.Bu yüzden 3 yıldız almıştır.Ama yeni kasada durumu düzeltip 5 yıldıza ulaşmıştır ki ne yazık audi q7 halen 4 yıldızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayred

megane kullandığım araçların içinde en iğrenç frene sahip olanıydı.bu araç tamamiyle süslenmiş bir fransız kazığı.

dostum meganın frenleri sınıfında en kısa duruş ta 1. ci sen ne ye dayanarak meganın frenine iğrennç diyorsun sen çamur atmana devam et fren konusundada megandan daha iyi bir araba bulursan söylede bizde bilelim
  • az çok arabadan anlarım .çevremdeki insanların görüşünüde alırım ve dinlerim .. renault megane genel anlamda insanları pek mutlu etmeyen verilen paraya karşı alınan verimi düşük ..muadili araçlarla sınıflandırıldıgında sınıfının alt sınırlarında gezinen bir araç ..renault megane ı kendimin binmeyeceği gibi eşine dostuna çok çok ucuz olmadıgı sürece tavsiye etmem .. 2. el alınmayacak sıfırı asla alınmayacak bir araç olarak görüyorum .. ayrıca şunuda çok iyi gördüm ciddi anlamda fanatikleride var kriterleri nedir bilmiyorum .. eğerki begeniyorsanız araba kriterlerinizi karşılıyorsa HAYRINI GÖRÜN ..

şahsi kanaatim o paraya o araba alınmaz.. ben almam alanıda kınamam eşime dostuma asla asla tavsiye etmem ..

alanada hayırlı ugurlu olsun ..

şunuda belirtiim 2. el 2006 megane 30 bin km ye kadar dinamik modeline 22 bin liradan fazlada para vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 26 Nisan 2007; 11:05:19 >

• 2007 model (8000km-5ay) megane sahibi olarak söylediklerinizi hayretle okuyorum.
    örneğin frenler ve yol tutuş hakkında söyledikleriniz inanılmaz.

yada 2007 modeller çok farklı.

(bu arada toyotacı "abileri"me saygılar sunarım efendim, izinleri ile...)
  • SLM HERKESE , YORUM DEĞİL DE GERÇEKLERİ DUYMAK İSTERMİSİNİZ ??????????????????

megane 2 kullanıcısı olarak biraz konuşma gereyi hissettim;

1. En büyük hatası D İ R E K S İ Y O N K U T U L A R I alayı defolu faz 2 de bile şüpheliymiş.....aynısını takmışlar güya iyileştirilmiş . bu parça 3.800 ytl

2. ateşleme bobinleri s o r u n l u 600 ytl

3 açı kaydırıcı sorunlu iyileştirilmişi de.... 900 ytl

4 paylaşım veriyorlar uyduruktan kanmayın açın mahkemeyi. 100 % haklı çıkarsınız gizli tutuyorlar

5 devirdaimleri sorunlu

6 arka halı döşemeleri 2006 ya kadar olan modellerde sorunlu 1000 ytl yaklaşık

7 koltuklar 2006 ya kadar olanlarda oynuyor

8 3 senede murat 131 den fazla tıkırtılar başlıyor

9 şanzımanlarından vites değişimi esnasında çıkırtı sesi geliyor

10 marş motorları sorunlu 600 ytl civarı

11 klima algılama motoru aynanın arkasındaki kutuda sorunlu

daha fazla saymıycam kusmak geldi içimden ..... sorun yaşamadan kullananlar çok şanslılar

sunrooftan hiç bahsetmek istemiyorum bile. kimse bana megane 2 yi anlatamaz .frenler bazen çok iyi bazen rezalet çözemedim 3 senede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenor -- 14 Mayıs 2007; 21:09:57 >

• ayrıca hb olanı FRANSIZ DEĞİL İSPANYOL .

ilave etmeyi unuttum sakın ola 60 ın üzerinde lastikleriniz az da olsa eskidiyse ya da ıslak zeminde sakın ola viraja dikkatli girin tepe takla oldum 1 defa bir kaç kez de ufak kazalar atlattım . yol tutuşu 5 para etmez

sadece 1 defasında kango önümü kesti 80 le arkadan koydum kango 5 metre uçtu sadece taponun sol yan tarafı pastaile silindi . kango dağıldı . o zaman çok beyenmiştim. bir de donanım en üst seviyede ilk aldığımda
    içim içime sığmıyordu sevinçten keyiften... tip olarak da halen çok beyeniyorum ... ama olan parama oldu canıma da olacaktı az kaldı ...renodan yediğim kazığı unutmuycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenor -- 27 Nisan 2007; 22:13:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: newtonmeter

2007 model (8000km-5ay) megane sahibi olarak söylediklerinizi hayretle okuyorum.
    örneğin frenler ve yol tutuş hakkında söyledikleriniz inanılmaz.

yada 2007 modeller çok farklı.

(bu arada toyotacı "abileri"me saygılar sunarım efendim, izinleri ile...)

başka bir arabaya hiç bindinmi o sınıfta .. civic mazda3 jetta focus ne biliim hernahgi bir başka araca ..?
    ömürümün sonuna kadar inşallah bir renoya binmek zorunda kalmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 28 Nisan 2007; 10:00:56 >
  • 95model 1,6 xli corolla 25000km

00model 1,6 astra 45000km

bunlar sahip olduklarım, ayrıca arkadaşımın 1,3cdti astrasını(05) sık sık kullanırım.

(bu arada toyotacı abilerime saygılar sunarım)
  • bende 2 yıldır megan2 otomatik ve focus2 tdci yi sürekli kullanıyorum, izlenimlerim şöyle- meganı sessizliği ve otomatik şanzımanın rahatlığı nedeniyle tercih ediyorum, ama diğer konularda performans,yakıt,yol tutuş ve kullanım zevki olarak focus tdci yi tercih ediyorum, tabii bu benim yorumum zevkler tartışılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.