Şimdi Ara

Megane 2 1.5Dci Dinamik aldım fikirleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 10gün kadar önce beyaz renk 1.5dci dinamik modelden aldık. 2006 model 166 050km civarlarında aldık. İçi hala sıfır kokusu barındırıyor. Dışında 1kaç ufak boya haricinde işlemi yok tabi ufak tefek ezik çizikler duruyor.

Biz 24 000tl ye tanıdık vasıtasınla aldık. Normal fiyatı 26/27000tl arası değişiyor. Lakin hem beyaz renk hemde bukadar temiz bulduğumuz için şanslıyım diyorum.

Fikirlerinizi almak isterim.

Aracımın fotoları :

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/35537_347822951941187_100001404566742_982576_1965488447_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/580798_347821718607977_100001404566742_982574_1319039296_n.jpg

Aracımın özellikleri : Çelik jant, sis farı, 6 yada 8 tam bilmiyorum hava yastığı, 6 kademeli yol bilgisayarı, dijital klima, elektrohidrolik - yükseklik ayarlı - deri direksiyon, far yükseklik ayarı, far sensörü, yağmur sensörü, 4 cam otomatiği, uzaktan kumandalı merkezi kilit, uzaktan kumanda ile tüm camları kapama özelliği, direksiyondan kumandali teyp, kapı alt ışıklandırması, arka kapıların içinden çıkan güneşlik, arka cam için güneşlik, ön kol dayama, arka kol dayama ve yemek yenilip çay içme sehpası, kartla çalışma özelliği, start stop ile tek tuş ile çalışma özelliği, isofix, abs, esr, çocuk kilidi, araç haraketten 3sn. sonra otomatik kapı kilitlenmesi ve sayamadığım daha 1sürü şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kungiman -- 5 Mayıs 2012; 23:29:08 >

• hayırlı olsun güle güle kullanın

Bu arada normal piyasası nasıl 26-27 anlayamıyorum,çok rahat faz 2 megan alınır o paralara.
  • Hayırlısı olsun km 2006 ya göre yüksek geldi 2008 clio3 1.5dci 65.000 daha yeni geldim
    BMW E46
  • Bu arada 166 bin KM deki 6 yaşında araçta sıfır kokusu olmaz.. olsa olsa parfüm kokusudur o
  • Siz ne yaptınız?

100 Bin km'yi geçmiş dizel araç alınır mı ve de üstelik Renault! (Şaka)

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. En azından yakıt tüketimi sizi üzmeyecektir.

Donanım olarak çok güzel Dynamique. Ancak 1.5 Dci 80 hp olmasından dolayı performansı çok vasat. Ancak yakıt tüketimi çok iyi 1100 Kilometre gidiyo uzun yolda bir depoyla. Farlarınıza Pasta Cila çekin çizikten mat olmuş resmen.

Sağından solundan teypin oralardan filan çok tıkırtı geliyo sırt bu yüzden satmıştık biz. Ama siz beğenmişsiniz almışsınız güle güle kullanın

Orijinalden alıntı: husam74

Bu arada 166 bin KM deki 6 yaşında araçta sıfır kokusu olmaz.. olsa olsa parfüm kokusudur o

Aklima ilk gelen yazdıgınız oldu ;) hayırlı olsun. Gule gule kullanın. Hasat bir sekilde kullanılmadiysa km de önemli degil. Motordada sıkıntınız olmasın. Bir de farlarınızı mercekli farla degistirirseniz arabanız daha güzel gözükür. Benden söylemesi ;)
    Ben 2005 modelini 150 k kmde yetkili servis bakimli olanini 23500 tl ye satcam gibi gorunur.ben mi dusuk satiyorum yoksa bir sene fark olmasi bu kadar fark yaratmamali gibi gorunuyor..fiyati mi yukseltmem lazim anlamadim..
  • Arkadaşlar araç dinamik modeli alt modellerle karıştırmayın. 5ay dizel araç araştırdım Clio3 punto linea araştırdım. Lakin 130 000den aşağı zaten pek mümkün olmadı araç görmem cabası ise kazalı boyalı kırık dökük olmaları oldu. Evet içi parfüm deil halen sıfır kokusu var yaza doğru sıfır far taktırıcam evet biraz içinde lekeler var çizik değil onlar :) Ek olarak Renault yetkili servisine soktuk bakımcılar çok beğendi araç çok iyi durumda dedi

5aylık bir kovalamaca sonunda otantik yada extreme gibi alt modellerin 2004 2005lerinin 23000 24 000gibi olduğunu dinamik gibi full+full bir modelinin 2004/2006 model arası 25/27000+ arası olduğunu gördüm. Birdaha diyorum Dinamik bendeki sizin fazla dedikleriniz Otantik extreme gibi alt modelleri. Birde clio ile kıyaslanması zaten imkansız o tarz araçları ezer geçerim :)

Zaten donanımsal olarak bile çoğu sıfır araçla ya hemen hemen aynı yada geneline göre üstün özelliklere sahip. Misal punto linea clio3 symbol vsvs gibi.

Herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kungiman -- 5 Mayıs 2012; 20:43:38 >

• alınmışın kötüsü olmas. hayırlı olsun...
  • hayırlı olsun.İşinizi gören herşey iyidir
    İnsan bir şeyi, çok ciddi olarak arzu etmeye görsün, hiçbir şeyi erişilmeyecek kadar yüksekte değildir.
  • Sıfır araç kokusu diye kendinizi kandırırsınız sadece, ya da hayatınızda sıfır bir arabaya binmediniz. 30.000 km de 2012 jettada sıfır araç kokusu kalmadı, sigara da içilmez o arabada.

Araç sahibine hangi parfümü kullandığını sorun iyi bir parfüm demek ki, bu kadarısrarcısınız çünkü.

hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun güzel bir seçim olmuş o fiyata ancak punto vs alınırdı aynı model
    beyaz renkte gayet hoşmuş pek fazla yok yollarda

kim ne derse desin konforlu bir araç,dediğiniz gibi temiz ise motoru ve içi dışı gönlünüz rahat binersiniz..
  • Sağolun dostlarım güzel düşünceleriniz için dediğim gibi renault yetkili servisinede soktuk onay aldık ustalardan ek olaraktan. zaten meganelerin bir duruş asaleti var her zaman sevmişimdir beyaz renkte asil duruyor. toz kir vb belli etmeyen en iyi renk bence.

2008 model linea punto clio yada 2009 2010 symbol alabilirdik lakin hiç 1i bir megane etmiyor konfor olsun özellik olsun klası olsun

Symbol : geneli tek hava yastıklı expression modelleri çift hava yastıklı + abs + klima

Clio3-Punto-Linea : Bunlarda aynı çift hava yastığı + abs + klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kungiman -- 5 Mayıs 2012; 23:28:34 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.