Arkadaşlar 220 bin tl'ye 240 bin 2008 model megan 2 alınır mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Megane 2 1.5 Authentique alınır mı?

-
-
ilan linki varsa bakıp inceleyelim.
-
Sanırm o paralara daha iyi bir seçenek yok eğer temizse araç alınabilir
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-tramersiz-plusyag-kacaksiz-plus100-bin-bakimi-yeni-1075785975/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor, enjektör, turbo, beyin, elektrik bobini, aks... gibi bolca parçası sürekli bozulacak güzel bir araba. 120binde. 380bine kadar kullandık. Allah düşmanıma nasip etsin, dünyanın en sorunlu araçları listesinde bir numaradır. Yok benim görüşüm değil ciddi bir araştırmanın sonucuydu. Bulabilirseniz okuyun derim. Bu araç sıfır alınır 80bine gelmeden satılır o kadar.
ilandaki araç bence alınacak bir araç değil. 20-25 bin daha fazla verip sahibinden ve temiz kullanılmış, kazaya karışmamış bir araç bakmak daha mantıklı. enkaz değil ama enkaz seviyesine yakın bir araç bu. üstelik al sat yapılıyor, geçmişi hakkında hiçbir bilgiye sahip olunmadan alınacak. büyük risk
-
2013 te aldığımız benzinli megane2 yi hala kullanıyor babam, geniş tam bir aile arabası. 2008 model arabanın bu kilometrede olması normal, iyi bir motor ustasına gösterin bence iyiyse alın.
-
Megane 2 benzinli bakıyordum ilk sahibinden temiz dizel aveo gelince aldım. Markadan çok araçın temizliği önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef o kadar butcem yok
o zaman symbol filan alırdım ama o aracı almazdım yine şahsen.
-
Bu arac hakkında ne düşünüyorsunuz
Bol bol sanayi tostu yer, sanayide güzel dostluklar edinirsin. Sosyal bir çevren yoksa en yakın arkadaşların sanayi ustaları olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu da galericiden. birçok bilgi yanlıştır muhtemelen, km düşürülmüş olabilir vs. güvenmek zor galeriden olan ilanlara. 1 sök tak diyor ama sök tak diye bir şey yok, o değişendir. değişen parçaları da yazmamış ilana. o zaman kaput kesin değişmiştir. kısacası oldukça riskli buldum bunu da. dolandırılma ve aracın kötü çıkma ihtimali çok yüksek.
-
bunu beğendim ben bir bakın ufak değilse iş görür.
sahibinden.com
Fiat / Palio / 1.3 Multijet / Dynamic / İlk sahibinden orijinal palio sahibinden.comda - 1077591511https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-orijinal-palio-1077591511/detay -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-1077288952/detay
bu da fena değil
buna da şaside vs işlem yoksa bakılabilir.
-
piyasanın ceyrek altını megane 2
öcelikle renault port tlf indir aracın gecmişine bak kac yılında nereye kac km de hangi servise girmiş cıkar piyasadaki megane 2 lerin %30 undan fazlası Km düşürülmüş.
motor mekanık olarak sorunsuz.
KRONİK sorunları
1-bagaj kapagı elektirik aksamı sıkıntı cıkarıyor kıtli kalıyor
2- el freni tabancası %99 bozulur %99 u deişmiştir
3-sigorta kutusu Yagmurda su alıyor (20 30 tl fitille haloluyor)
4- ve lanet yag cubugu .... yag haznesin içinde kırılıyor (3 tane kırdıldı rahat)
başkada benim başıma birsey gelemdi sorunsuz uzun km bindim bakım cok önemli...
En Beğenilen Yanıtlar

2013 te aldığımız benzinli megane2 yi hala kullanıyor babam, geniş tam bir aile arabası. 2008 model arabanın bu kilometrede olması normal, iyi bir motor ustasına gösterin bence iyiyse alın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X