Şimdi Ara

Mega Holdings'i bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
3.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 2 arkadaşımın aşırı ısrarlarıyla, Mecidiyeköy'de bir simit sarayına "sunum"a gittik. Yaklaşık 5 saatimi çalmış oldular. Bana çok saçma geldi, girmeyi de düşünmüyorum. "Mega Holdings"i bilen varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Hem bu işe henüz girmemiş olanlarıda korumuş oluruz diye düşünüyorum.

Edit: Bilmeyenler eğer merak ederlerse sistemi ve sunumda yaşadıklarımı anlatabilirim.
    Edit2: Arkadaşlar biraz yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. 2 arkadaşımla simit sarayına gittik, önce bir şeyler yedik, içtik. Gittiğimiz yer genelde 17-25 yaş arası liseli ve üniversitelilerin bulunduğu bir yerdi. Hepsinin gelme sebebi aynı; hepsi mega holdings denen saadet zincirini tanımak için gelmişti. Ardından bir kız bana sistemi anlatmaya başladı. "Önce telefonlarımızı sessize alalım, birazdan belkide hayatının dönüm noktasını yaşayacaksın" dedi. Aldım sessize, başladım dinlemeye.
    Ardından, inanın hayatım boyunca gördüğüm en rezil slaytı açtı. İnternetin hayatımızda bir ihtiyaç olduğundan bahsetti, büyük firmaların (mc donalds, ülker gibi) nasıl büyüdüklerini anlattı. Anlattığına göre 2 saatlik bir eğitimle "web designer" olacak ve kendi sitemi açacakmışım. Zaten bu cümleyi söylediği anda kafamda bitirdim kendilerini. 2 saatte açılan siteden hayır mı gelir? Çeşitli, eğitimler seminerler vereceklermiş. Örnek bir site göstermesini istedim; inanın rezalet bir site açtı bana. Bildiğin wordpress ya! Megaholdings'in kendi sitesini açtım, inanın adamların kendi siteleri bile rezalet. İnsan bi grafiker falan tutar abi ne bileyim, bu kadar amatörce site mi olur ya?

Özet: Adamlar bana host ve domain satıyorlar 930$'a, web sitesi açmak için eğitim veriyorlar (2 saat), ben kendi web sitemi açıyorum, ardından başkalarına tavsiye ediyorum. Tavsiye ettiğim kişilerde bunlardan host ve domain alıyor. Yalnızca 2 kişiye tavsiye ederek 1 yılda 480.000$ kazanabilirmişim... Arkadaşlar sakın girmeyin böyle şeylere, aklınız varsa uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 7 Aralık 2013; 23:57:18 >

• Kolpa iş.Mega Holding'in bünyesinde çalışan tanıdıklarım var.Gelirleri çok güzelmiş.Aylık 3-4 bin dolar kazanıyorlarmış.Fakat hala teknosa da çalışıyor birisi.Ha bi de eve giderken otobüs kullanmaları da güldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serh@zin

Bugün 2 arkadaşımın aşırı ısrarlarıyla, Mecidiyeköy'de bir simit sarayına "sunum"a gittik. Yaklaşık 5 saatimi çalmış oldular. Bana çok saçma geldi, girmeyi de düşünmüyorum. "Mega Holdings"i bilen varsa yorumlarınızı alabilir miyim? Hem bu işe henüz girmemiş olanlarıda korumuş oluruz diye düşünüyorum.

Edit: Bilmeyenler eğer merak ederlerse sistemi ve sunumda yaşadıklarımı anlatabilirim.

Yuh arkadaş konyadada Simit sarayına çağırdılar benide

bence konu silinmesin insanlar bu resmi dolandırıcılık hakkında bilinçlensinler

Edit:

Şimdi bunlar bir piramit satış zinciri oluşturuyorlar (hernekadar saadet tian ziriyle uzaktan yakından benzerliği yok deselerde) sen yaklaşık 2000tlye internet sitesi alıyorsun vede mega holdings adlı malezya merkezli şirketin bir elamanı oluyorsun sende sana satılan network marketingden sattıkça kazanmaya başlıyorsun (başlarda 40-50$ gibi) 2 koldan sanki aile soy ağacı gibi büyütmen lazım yani ağaçtaki en büyük dede sen oluyorsun birnevi her iki koluda eşit büyümeye çalıştırıyorsun

kazanalar kaymağını yiyenler var illaki fakat tezgahı yıllar öncesinden kuranlar bi yandan insan diyo bende zengin olabilirim 2 kişiye satsam bundan 40 sene sonra bende bir yerlere gelirim diyosun ama öyle olmuyor evdeki hesap çarşıya uymuyor herkese satamıyorsun her kolu eşit büyütmen lazım çünkü o zaman para kazanıyorsun sürekli ilgilenmen lazım yani normal hayattaki bütün işlerini ona endekslemen lazım herhangi bir işte çalışmaman lazım sürekli adam araman sunum yapman lazımyani amca oğluna dayı oğluna sattımmı tamamdır olmuyor

bide rahat ve kendinden emin tavırları var günde 3 saat çalışıyorum hersabah çarşıda kahvaltı yapıyoruz bilmemnerde yemekteyiz diye sosyaliz mesajı veriyorlar göz boyamak için araba kiralayıp MH harfleri yapıyorlar arabalardan felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhibbi- -- 7 Aralık 2013; 23:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim arkadaş çalışıyor arabasınıda çekti valla
    ha ama o baya çalıştı acayip satış yaptı yani herkes oraya kadar çıkacak diye birşey yok bazıları illa yolda kalacak ki çark dönsün
  • Saadet zincirinin halkalarından birisi. Qnet neyse bunlarda odur. Boşuna zamanınızı, emeğinizi ve malınızı harcamayın, ne üdüğü belirsiz kimselere kaptırmayın.
  • Hiç bulaşma kardeş beni de çağırmıştı bunlar
  • Benim arkadaşlar bu işin içinde benide katmaya çalıştılarda istemedim .Aklı olan girmez zaten çünkü vaad edildiği gibi hiç bi getirisi yok . tek kazananlar en üstteki o kurucu adamlar onun dışında senin eline geçen üç beş kuruş . benim arkadaş girdi bu işe 4500 lira verdi 5 ay ugrastı eline toplam 1000 liraya yakın getirisi oldu bide nakiti yoktu ihtiyaç kredisi çekti apti . kısacası hiç bulaşmayın bu işlere para lazımsa adam gibi bi işe girin garanti işiniz olsun sigortanız işlensin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Kolpa iş.Mega Holding'in bünyesinde çalışan tanıdıklarım var.Gelirleri çok güzelmiş.Aylık 3-4 bin dolar kazanıyorlarmış.Fakat hala teknosa da çalışıyor birisi.Ha bi de eve giderken otobüs kullanmaları da güldürüyor.

Hocam, bu insanları nasıl kandırıyorlar peki? Nasıl kanıyorlar? Para kazanmak bu kadar kolay mı gerçekten? Nasıl insanlar düşünmeden bu işe hemen atlıyor? Aklım almıyor gerçekten...
  • İlk olarak bir miktar para veriyorsun sonra nek adar müşteri bulursan paran o kadar katlanıyor

mantık olarakta ağaç dalı gibi düşün böyle böyle genişliyor şirket
  • quote:

quote:

Kolpa iş.Mega Holding'in bünyesinde çalışan tanıdıklarım var.Gelirleri çok güzelmiş.Aylık 3-4 bin dolar kazanıyorlarmış.Fakat hala teknosa da çalışıyor birisi.Ha bi de eve giderken otobüs kullanmaları da güldürüyor.

Hocam, bu insanları nasıl kandırıyorlar peki? Nasıl kanıyorlar? Para kazanmak bu kadar kolay mı gerçekten? Nasıl insanlar düşünmeden bu işe hemen atlıyor? Aklım almıyor gerçekten...

Bunların hesabına her ay azar azar para yatırıyorlarmış falan.Tam olarak aralarında ki olayı bilmiyorum fakat;kolpa iş olduğunu şuradan gönül rahatlığı ile söylüyorum.

Ben ayda 3-4 bin dolar para kazanacağım hem eve otobüsle gideceğim hemde teknosada çalışmaya devam edeceğim.Hiç samimi gelmiyor.

• pramit satış sistemi yasaklandı zaten.

http://www.dunya.com/saadet-zinciri-tuketici-kanun-tasarisi-ile-yasaklandi-197165h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar çete gibi resmen, benide bi arkadaşım yalvar yakar aynı yere götürdü. Defalarca o kadar param yok olsada size katılmak yerine üniversite harç paramı yatırırım dememe rağmen sürekli ısrar etti. Çareyi en son telefonlarını açmamakta buldum, artık ne arıyor ne soruyor kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

Benim arkadaşlar bu işin içinde benide katmaya çalıştılarda istemedim .Aklı olan girmez zaten çünkü vaad edildiği gibi hiç bi getirisi yok . tek kazananlar en üstteki o kurucu adamlar onun dışında senin eline geçen üç beş kuruş . benim arkadaş girdi bu işe 4500 lira verdi 5 ay ugrastı eline toplam 1000 liraya yakın getirisi oldu bide nakiti yoktu ihtiyaç kredisi çekti apti . kısacası hiç bulaşmayın bu işlere para lazımsa adam gibi bi işe girin garanti işiniz olsun sigortanız işlensin

Hocam, benim babam hep "gir adam gibi sigortalı bi işe çalış" der. Ne kadar doğruymuş... Sunumu yapan kız bana 1 yılda 480.000$ kazanabileceğimi vaadediyor. Aklım almıyor. Bu kadar parayı kim kime böyle kolay verir Allah aşkına? Ben bu işe gerçekten inanmış arkadaşlara çok üzüldüm gerçekten. Benimde 2 yakın arkadaşım var, anlata anlata bitiremiyorlar. Neyse, böyle işte... Az önce geldim eve, içimi dökeyim hemde forumu bilgilendireyim istedim. O sebeple yazıyorum bunları.

• quote:

quote:

hacı valla bunun kurucuları milletten topladıgı 1500er lirayla gül gibi geçiniyo dünya seyahatleri lüks araçlar filan . sanki bu işe giren herkes en az onlar kadar zngin olucakmış izlenimi uyandırıp çeliyolar milletin akıllarını . halbuki onlar kişibaşı 1500 lira kazanıyo 100 000 kişiden hesaplarsa deli para . ama senin buldugun kişilerden 150 lira filan alıyon maksimum bulucagın kişi sayısıda 30 40 . harcadıgın zamana yazık

• Bi arkadaşım da beni cevahirin önündeki starbucks a çağırmıştı

Bana gelmez. Asla düşünmem. İnanmıyorum da
  • Obsession kullanıcısına yanıt
    Konyada zaferde simit sarayına çağırdılar bir simit bir çay bile ısmarlamadı adamlar

bizim arkadaşıda almışlar çocuk tarih ay gün veriyor şu tarihte golf 7 alacam 2 sene sonraya gün veriyor audi a8 alacam diye bende aslansın kaplansın diye gaz veriyorum

• Üstünü zengin ediyorsun bu kadar basit bir sistem :)

Diyelim ki tüm dünya girdi bu sisteme. En altta kalan en çok ezilen olur. Bu sistem arkadaşına kazık atma sistemi emin ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1618

Benim arkadaşlar bu işin içinde benide katmaya çalıştılarda istemedim .Aklı olan girmez zaten çünkü vaad edildiği gibi hiç bi getirisi yok . tek kazananlar en üstteki o kurucu adamlar onun dışında senin eline geçen üç beş kuruş . benim arkadaş girdi bu işe 4500 lira verdi 5 ay ugrastı eline toplam 1000 liraya yakın getirisi oldu bide nakiti yoktu ihtiyaç kredisi çekti apti . kısacası hiç bulaşmayın bu işlere para lazımsa adam gibi bi işe girin garanti işiniz olsun sigortanız işlensin

Hocam, benim babam hep "gir adam gibi sigortalı bi işe çalış" der. Ne kadar doğruymuş... Sunumu yapan kız bana 1 yılda 480.000$ kazanabileceğimi vaadediyor. Aklım almıyor. Bu kadar parayı kim kime böyle kolay verir Allah aşkına? Ben bu işe gerçekten inanmış arkadaşlara çok üzüldüm gerçekten. Benimde 2 yakın arkadaşım var, anlata anlata bitiremiyorlar. Neyse, böyle işte... Az önce geldim eve, içimi dökeyim hemde forumu bilgilendireyim istedim. O sebeple yazıyorum bunları.

hocam bu işie girenlerin çoğu zaten az çalışarak çok para kazanmak isteyenler gözü doymayan kişiler giriyo büyük bi heveslede hepsi patlıyo . benim arkadaşta 2 ayda 50 000 lira alıcam 1 senede ev alıcam filan diyodu 5 ayda eline 1000 lira civarı geçti . sırf bu iş için inşaat firmasındaki işini bıraktı megaholding elinde patlayınca banka borcu yüzünden eski işine geri döndü daha az maaşla köpek gibi çalışıyo şimdi :D

• İstanbul Pendikte simit sarayında sunum aldım bende
    İnterner, server işlerinden anlamasam inanacaktım. Titan saadet zincirinden pek bir farkı yok. Girmedim tabii ki. Bizim arkadaşlar borç parayla girip patladılar. Öyle kaldı. Totalde giden 1700'er liraları oldu.
    Adamlar Antalyaya tatile götüreceğiz deyip daha sonra ek 300'er lira daha istedi tatil için. Hiç bir belgeye imza atmıyorsunuz para yatırırken, yani al benim paramı diyorsunuz resmen. Saçmalık. İnternette ki tüm belgeler sahte, ıslak imzasız mühürsüz. İnanmayın kanmayın bunlara

• yakında tırım tırım normal bi iş arar o :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.