Şimdi Ara

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.278
Cevap
4
Favori
454.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten güzel ve grafikleri oldukça iyi duruyor.İnş. en yakın zmanda çıkarda ağız tadıyla strateji oynarız

... " Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! "

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
  • 1998 yılında Shogun ile başladı ve fırtınası dinmek yerine hızını artırarak devam ediyor. Bu adamlar oyun sektörünü tam açığından yakaladılar onlar ihya oldu biz oyun severlerde hatırlıyorumda shogun da savaş kazandığımda çalan müzik hala aklımda ben yaşlandım oyun liderliğini bırakmadı şarap misali

@rietveld
    Kimsenin ağzınızın suyu akmasın demişsin ben o resimlere windows büyütecini kullanarak bakıyorum bir şeyi atlamayayım diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanturks1 -- 2 Ağustos 2006; 22:40:20 >

NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞINI İYİ BİL.
    +25
  • bu oyunun ne zaman cıkacagı hakkında kesın bır bılgısı olan yokmu ya
    Beni öldürmeyen şey güçlendirir.
  • 24.10.2006
    az kaldı ha gayret.

NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞINI İYİ BİL.
    +25
  • OF YA HOCM DAHA COK VAR BE AZ KALDI DIYORSUN AMA

üff bu oyun dehşet olcak grafikler aşmış, age of empre3 bunun yanında
    tetris gibi kalır ya....

edit: resimdeki birlikler osmanlı sanırım?

Orjinalden alıntı: bekiro

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!!

üff bu oyun dehşet olcak grafikler aşmış, age of empre3 bunun yanında
    tetris gibi kalır ya....

edit: resimdeki birlikler osmanlı sanırım?

+1
  • grafikler gerçekten çok ii ama kışın çıkacak olması kötü bnim dersane okul yüzünden zaten zor aççam bilgisayarı o yüsden haftasonu rahat oynarım anca okul açılınca oyunlara vede gibi bişi olck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican949 -- 15 Ağustos 2006; 23:50:53 >
    TaNeR
  • 12 yeni resim yayınlandı.Alttaki linkten ulaşabilirsiniz.Bir tanesini buraya koyuyorum.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=36747&mode=thread&order=0

!!! Medieval 2 : Total War (1.2 Yaması Çıktı 644 MB) !!!

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: remi buff

arkadaşlar işte oyunda yönetebileceğimiz ülkeler:

The English
    The Papacy
    The Holy Roman Empire
    The Egyptians (Presumably the Fatimid dynasty (Early Period), Ayyubid dynasty (High Period) and finally the Mamluks (Late Period))
    The Byzantine Empire
    The French
    The Moors also known as Almohads
    The Scots
    The Danes
    The Venetians
    The Spanish
    The Portuguese
    The Mongols
    The Poles
    The Milanese
    The Sicilians
    The Russians
    The Hungarians
    The Seljuk Turks, Ottoman Turks
    The Timurids
    The Aztecs
    The Mayans
    The Incas

Aztec, Maya ve İnca mı ?
    İşte ilk kez uzuzn bir aradan sonra beni heyeceanlandıran oyun haberiEğer Aztec, Maya gibi Güney Amerika medeniyetleri oyuna aktarıldıysa bu demektir ki yeni oyunda haritamız Arvupa ve Kuzay Afrika ile sınırlı kalmayacak.Sanırım Amerika kıtasını da artık fethe çıkabileceğiz...Umarım yanılmıyorumdur

• Sistem gereksinimi ne olacak acaba bu oyunun.Grafik özellikleri Rome'ye benziyor.
    Rome'yi rahatça oynatan makinemiz bu oyunu da kastırmadan oynatabilecek mi acaba.En azından orta ya da alt orta görüntü kalitesinde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 3 Eylül 2006; 15:53:11 >

Orjinalden alıntı: #352;arruma

Aztec, Maya ve İnca mı ?
    İşte ilk kez uzuzn bir aradan sonra beni heyeceanlandıran oyun haberiEğer Aztec, Maya gibi Güney Amerika medeniyetleri oyuna aktarıldıysa bu demektir ki yeni oyunda haritamız Arvupa ve Kuzay Afrika ile sınırlı kalmayacak.Sanırım Amerika kıtasını da artık fethe çıkabileceğiz...Umarım yanılmıyorumdur

arkadaşım evet dediğin gibi adamlar oyuna Amerika kıtasınıda eklemişler..ve duyduğuma göre oyun çıktıktan sonra başka haritalarda eklemeyi düşünüyorlarmış..

sims oyununu hatırlayın 5 tane ek paketi çıkmıştı.
    SAPPHIRE ATI RADEON X1800XT 256MB GDDR3 PCI-E VIVO EKRAN KARTI @ASUS P5WD2-E PREMIUM INTEL975X SOKET 775 ANAKART@ KINGSTON 2048MB 750MHZ CL4 DDR2 MEMORY (2X1GB)@ INTEL PENTIUM4 D 940 3.2GHz LGA775 800MHZ DUAL CORE İŞLEMCİ AQUA SU SOĞUTMA kiti(ekran kartı ve cpu)

silverstone 650 W pS war.
    Logitech WingMan formula ForceGP(force feedback) microsoft joystick 2 snoopy usb vibration gamepad.

• süper bir oyuna benziyor.çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
    Başka dil gece bize
    İstanbul konuşması
    En saf, en ince bize
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.