Şimdi Ara

#mediamarktskandalı | Çalışan Xbox’u, perte ayırdılar! THH Beni Haklı Buldu! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
18.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mediamarkt'tan daha önce üç alışveriş yaptım eş-dost için, üçünde de sorun çıkardılar. Birinde fiyatı yanlış girdiklerini söyleyip 2 terabaytlık disk yerine 1 terabaytlık göndermeyi teklif ettiler (ki başka yerler 2 tb diski yakın fiyatlara satıyordu), birinde aldığım ütünün fiyatını ben aldıktan sonra yükseltip stok yok yalanını söylediler ve müşteri hizmetleriyle görüşüp stok olduğunu teyit ettirmeme rağmen ütüyü göndermediler, bir diğerinde iadede kargoyu almayıp gidiş geliş kargo ödettiler, bir daha yollamak zorunda kaldım, para iadesini yapınca da siz ürünü geri almışsınız deyip ücreti benden tekrar istediler. Normal alışverişte bunu yapan firma ürün bozulduğunda neler yapmaz.

Bir tarayıcı eklentisi var google sonuçlarından site engelleyen, Mediamarkt'ı engelledim, bir ürün aradığımda sitenin adını bile görmüyorum, kafam rahat.

• Teknosa mediamarkt hiçbir büyük zincirden elektronik eşya almıyorum. Xbox series s aldım 360 dolara, dolar bu fiyattayken ve bu markalar ucuz olsun diye işbilmezleri çalıştırırken hayatta emanet etmem geçmiş olsun. Büyük şirketle iş yapmanın sonucu muhattap bulamıyorsun bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 30 Kasım 2021; 19:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Siz bu şekilde yazdıkça yakında Amazon kalmayacak haberin olsun Rtx 3080 ti

• Aynı konunun benzerini itopya.com ile yaşadım. Firma iade aldığı ürünü ithalatçı firmaya iade faturası keserek iade ediyor. Dolar üzerinden. Tekrar kar ediyor. Muhtemelen sana da bunu yapmak istediler.

tenda modem var bende 2 kere bozuldu istanbulda servislerine gönderdim sıfır modem yolladılar 3 sene garantisi bitince ne yapcam bilmiyorum ama servisi var ve birebir değişim garantili

• Cihazın içini açıp anakartını değiştirirler. Dışarıdan seri no aynı görünür ama içindeki farklıdır. Cihazı açıp kontrol etmek lazım. Bazılarında da eepromda yazılıdır haliyle çalışmayınca göremeyebilirsiniz. Aynı telefon imei olayı gibi etiketi farklı kutusu farklı içi farklı imei içerebilir.

Mediamarkt mağazaları bildiğim kadarı ile bağımsız kişilere ait hepsi Metro Grossmarket ile bağlantılı olan Mediamarkt firmasına ait değil.

• Zooe kullanıcısına yanıt

Yazdıkça? ne yapalım adamların muazzam müşteri memnuniyet politikasını saklayıp milleti vatan, teknosa, mediamarkt gibi kan emicilere mi yönlendirelim?

Hayır herkesin kendi özelinde kalması gerekenleri kendine saklamalısın yoksa sonu amazon de gibi olur.
    Kısaca* amaozndan şaşmayın* diyebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öne çıkardım ayrıca up.

• mediamarktın sana series s vermeleri gerekirdi ama mağdur ettikleri için series x 'den aşağı kurtarmaz

• Muhtemelen bir calışan kendince tokatlıyor geleni geçeni. Cogundan haberimiz bile olmuyor şikayetvar üzerinde ağlayıp sesini kesiyor millet. Kurumsal bir durum yoktur ancak çalışanların bu durumuna uyanması gerek firmanın. Kol gitmiş, cihaz gitmiş anlaşılıyor ki şu an ya sahibindende satışta sizin cihaz ya da eleman fifa atıyor.

garanti uzatma olduğu için resmi bir bağlayıcılığı da yoktur standart garanti kadar. Elaman uzatma kgarantiden gelenleri nasılsa ekonomik ömrü dolmak üzere diye hacılıyor. Bu konu tüketici heyeti vs geçilip direkt savcılığa bildirilmeli. Eğer cihazınız değiştiyse mağazaya giriş esnasında cihaz seri kodu vs değişmiştir anlaşılır.

• @furkangunes04 kardeşim uzatılmış garanti şartlarında normal garantiden başka farklar varmı bilmiyorum ama tüketici olarak cihazınla ilgili 3lü seçim hakkına sahipsin
    1)Cihazın parası iade edilsin isteyebilirsin (aldığın fiyat neyse o ödenir)
    2) Tamir edilmesini isteyebilirsin
    3) Misli ile değiştirilmesini isteyebilirsin.

Bu konularla ilgili Youtubeda içerikler hazırlayan Adem HELVACI Bey ulaş. Geçmiş olsun.

• Hocam aklınızda bulunsun bu tür ses sistemlerinde hoparlorler düz hoparlör oluyor farklı bir cihaza kablo yamayıp kullanabiliyorsunuz

size değil ama başkasına yararı olur belki

bir tek asıl ünitede elektronik oluyor o da 3 e ayrılıyor hoparlör + güç girişi + amfi kartı eğer güç kısmı bozulursa genelde elektrikten buralar bozuluyor iyi bir elektrik elektronikçi tamir edebilir ya da çalışma voltajında başka bir güç kaynağı ile besleyebilir eğer amfi kısmı bozulduyda elektronik olarak tamiri mümkün ama bilgi istiyor yinede hoparlörün kendisi ve kabinleri çalışır yani çöp olmaz

• Media Markttan bende hiç memnun değilim. Garanti hizmeti konusunda Vatan’dan şaşmamak gerekiyor. Benimde hem macbookumda hemde monitörümde rezil işler yaptılar ama anlatmaya gerek yok. Şimdi merak ettiğim şey siz konsolu 599 liraya mı almıştınız? Birde uzatılmış garantide seçimlik hak olması lazımdı, benzer bir ürün talebinde bulunma gibi. Bende tv için uzatılmıi garantiyi kullanacaktım bunları okuyunca vazgeçtim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2017de alınan ürünün ücret iadesi içinde bugünkü değerinini istemek normal kabuş etmemek mi rezillik?

• DarthLuca D kullanıcısına yanıt

2017'de alınan ürüne uzatılmış garanti vermek ne demek? Bana bunu açıklayabilir misiniz? Ürünü pert etme hakkı mı elde ediyor firmalar?

• Bir kaç gün evel yazdığım mesaja da bakarsanız artık değerli elektronik aletleri servise yollarken bir kaç kez düşünün derim. Mümkünse kendiniz tamir edin. Özellikle mining yapabilecek bilgisayarlar, ekran kartları basit problemi olan cihazlar vs. servise yollandığında bitcoin kazımına bırakılıyor ve tüketici cihazını geri isterse cihazlara el koymaya çalışıyorlar veya cihaza zarar verip iade edebiliyorlar.. Üstelik bunu en bilindik firmalar dahi yapmaya başladı. Firmalar size fatura tutarını iade etmeye çalışacaktır yani satın aldığınız andaki Türk Lirası cinsinden olan miktarı. Malesef geldiğimiz konum bu arkadaşlar.

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt

Uzatılmış garanti için size verilen belgede şartlar yazar, burada ürünün o anki piyasa bedeli ödenir yazmadığı sürece haksız bir talepte bulunuyorsunuz.

Arıza kısmı ile ilgili yorum yapmam, ne arızası vardı ne işlem yapıldı bilmek mümkün değil

• @furkangunes04 Hocam, yapacağınız şey belli Tüketici hakem heyetine gidin, tüm belgelerinizle durumu da açıklayın.

Zaten çalışarak teslim ettiğiniz cihazı bozdukları için, her türlü belgeniz kaydınız vb hazır olduğu için, %100 haklı çıkacaksınız.

Sadece süreç biraz sürer 5-6 ay falan. Ama sonunda kazanacaksınız ve Tüketici hakem heyeti kararına firma da eşşek gibi uyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azos -- 1 Aralık 2021; 8:50:20 >
  • Öncelikle uzatılmış garanti sizin zararınıza olan bir durum zaten böyle olmasa yapmak için kırk takla atmazlar.

Mediamarkt müşteri memnuniyeti adına rezil bir firma. Zamanında gopro orijinal stick'ini aldığıma pişman etmişlerdi artık mümkün olduğunca kaçınıyorum. Geçmiş olsun bu mağduriyetinizi çeşitli platformlarda duyurun yanlarına kalmasın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.