Arkadaşlar merhaba, Mediamarkt'tan 05.10.2023 Tarihinde aşağıdaki ürünü direkt mağaza'dan satın aldım. Anten'lerinde jelatin kaplı ve ben 1 antendeki şeffaf jelatini sökmüş bulundum. Superonline fiber için uyumlu olmadığını öğrendim modemin normalde kullanacaktım fakat gerek kalmadı. İade etmek için nasıl bir yol izlemeliyim 1.300 tl gibi bir fiyatıda vardı. Ürünü açtığımda böyleydi desem üretim hatası vs denenir mi. Veya aynı tutarda başka bir ürün alabilirmiyim modem yerine ? Sitesinde iade hakkında böyle bir bilgi yer alıyor Mağazadan satın alınan ürünlerde iade süresi; fatura tarihinden itibaren MediaMarkt Club üyeliği ile 28 gün, Club üyeliği olmadan 14 gündür. Bu süreler içinde ambalajı açılmış ancak kullanılmamış (tekrar paketlenebilir ürünlerde geçerlidir, kesilerek açılan ürünlerde geçerli değildir) ürünlerin faturası ile birlikte, yalnızca değişim işlemi yapılabilir. Ambalajı açılmamış ve kullanılmamış ürünlerin faturası ile birlikte, iade / değişim işlemi yapılabilir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 10 Ekim 2023; 12:3:25 > |
Bildirim