Şimdi Ara

MediaMarkt Ürünü İade Alır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mediamarkt'tan 05.10.2023 Tarihinde aşağıdaki ürünü direkt mağaza'dan satın aldım. Anten'lerinde jelatin kaplı ve ben 1 antendeki şeffaf jelatini sökmüş bulundum. Superonline fiber için uyumlu olmadığını öğrendim modemin normalde kullanacaktım fakat gerek kalmadı. İade etmek için nasıl bir yol izlemeliyim 1.300 tl gibi bir fiyatıda vardı. Ürünü açtığımda böyleydi desem üretim hatası vs denenir mi. Veya aynı tutarda başka bir ürün alabilirmiyim modem yerine ?

Sitesinde iade hakkında böyle bir bilgi yer alıyor

Mağazadan satın alınan ürünlerde iade süresi; fatura tarihinden itibaren MediaMarkt Club üyeliği ile 28 gün, Club üyeliği olmadan 14 gündür. Bu süreler içinde ambalajı açılmış ancak kullanılmamış (tekrar paketlenebilir ürünlerde geçerlidir, kesilerek açılan ürünlerde geçerli değildir) ürünlerin faturası ile birlikte, yalnızca değişim işlemi yapılabilir. Ambalajı açılmamış ve kullanılmamış ürünlerin faturası ile birlikte, iade / değişim işlemi yapılabilir.

MediaMarkt Ürünü İade Alır Mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 10 Ekim 2023; 12:3:25 >

• Yaparlar, yardımcı oluyorlar.

• zaman geçirmeden al götür durumu anlat hocam.

isterlerse yardımcı olurlar.

özellikle para iadesi değil de değişim istediğini belirtirsen bence yardımcı olma ihtimalleri artar.

• Önce sorununuzla birlikte değişim için cihazı gönderiyorlar. Sonra cihazın arıza/sağlam durumuna göre değişim sağlanıyor. Para iade konusu vs. çok teferruatlı ve zor.

• ürünü götürüp fiber ile uyumlu değilmiş dersen ve değişim istersen yaparlar ama iade yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

başka alacağın bir şey varsa gidip onunla değişim iste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.