Bildirim
MEDİA PLAYER 10 YARDIM ACİL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ses kartının sürücüsü çok kötü herhalde. aynı anda bikaç uygulamayı açamıyo. 98 mi kullanıyosun yoksa. -
yok baba xp 2 gün önce hiç sorun yokta format atıcam valla kafayı yiycem forumda salağın biri bi işlem yazmış onu yaptım ondan sonra oldu..başlat çalıştır cmd net user yap casus siliniyomuş bunu yaptım... -
hıım ben de şimdi formatladım. gene forumda stabil xp diye bi başlık vardı dediklerini yaptım. regesteryler mefta olunca hiç bir program çalışmaz oldu.sistem geri yüklemeyi bile açamadım.
sen bi de codec yüklemeyi dene bence...
kolay gelsin..... -
quote:
Orjinalden alıntı: sedemirkan
yok baba xp 2 gün önce hiç sorun yokta format atıcam valla kafayı yiycem forumda salağın biri bi işlem yazmış onu yaptım ondan sonra oldu..başlat çalıştır cmd net user yap casus siliniyomuş bunu yaptım...
şu anda bunu yapan ve zarar gören 3. kişisin
sorununa gelince arkadaşın dediği gibi codec yuklemeyi dene
olmazsa sistem geridönüşüm yaparsın yada xp yi onarırsın
format son çaren olsun
XP ONARMA
XP cdsini herhangi
bir cd rom sürücüsüne takın ve başlat çalıştır a yine aynı şekilde
sfc /scannow
yazıp enterlayın.
dosya doğrulamamsı ve varsa ekmsik dosyalar sisteme kopyalanacakktır.
Bitiminde restart yapmayı unutmayın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X