Şimdi Ara

5+1 - PC BAĞLANTISI ! Lütfen Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5+1 İle İlgili Problemim Var... 5+1'İ bilgisayarda kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..

Anakart : P67A-GD55 (B3)
    5+1 : DAV -DZ330/730

Benim Hangi Kablodan Edinmem Gerekir..Bir İki Elektronik Mağazasında Bana 2 Çıkışlı Kablo Verdiler..Zaten Verdikleri Kablo da Anakart Ses Girişlerine Uymuyor... ''Bir Ucu Jack Diğer Ucu 2 RCA Olan Kablo'' Ama Sanki Yanlış Kablo Aldım Gibime Geliyor..Anakartın Arkasında Çıkışlara Bakınca...Ben Bir Tanesini Kullanıyorum...

DVD playerde ''Audio İn '' Çıkışı Var..

Arka Panelde '' HDMI Ve Scart Girişi Mevcut...Ayrıca Optical Giriş Var...

Başka Hiçbir Giriş Çıkış Yok.!! Ve Hoparlor Kabloları Soket Girişli....

Ben Ön Panelden Audio İn Girişine Kablonun Bir Ucunu , Anakart'a da Renkli Olan Kablo Uçlarını Birleştiren Birleştirici Tarzı Bişi Takarak Pc'ye Bağladım..Ama Sanki Normal Bir Müzik Sistemine Bağlamışım Gibi Ses'den Hiç Verim Alamıyorum !!!!

Bana Öncelik'le Hangi Kablo'dan Almamı Ve Bağlantı Şeklini Anlatırsanız Çok Makbule Geçer...Bu Konuda Bilgim Sıfır...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rifatcinaroglu -- 20 Ekim 2011; 17:39:04 >

• Anakart da optik çıkıs var ses sistemindede vardır, bir Optik kablo yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Anakart da optik çıkıs var ses sistemindede vardır, bir Optik kablo yeterli olur.

Peki Ses Olarak Hakkını Verir mi ? Sesi Tam Anlamıyla Kullanabilirmiyim O zaman? Ayrıca O Çıkış Hangisi Oluyor Cahilliğime Ver Bilmiyorum Çünkü :)

S/pdıf Girişi mi yada Onun Altındaki ufak kutucuk gibi görünen Giriş mi ? Hangisi ?
  • Tabiki hakkını verir sonuçta dijital çıkış. Resimde sol tarafta alt sırada açık yeşil kare şeklindeki çıkış optik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.