Bildirim
easycap capture usb 2.0 bunu kullanan varmı arkadaşlar ACİL YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bendede görüntü var ama ses yok. bunu nasıl çözeriz arkadaşlar. -
görüntü nasıl aldın hocam tarif edebilirsen bağlantışeklini ve ayarlarını bende denerim ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesar_ -- 18 Temmuz 2009; 19:14:43 > -
ben de aynı ürünü almıştım ama uzun zamandır kullanmadım şimdi kullanayım dedim driver cd sini bulamıyorum. pc ye nasıl tanıtabilirim. driver ve programını gönderebilecek veya link verebilecek bir arkadaş var mı? -
syntec snk1160 diye araştırırsan driveri bulursun, bulamazsan bana soyle mail ile atarım driveri -
selamlar
drivarı buldum programı kurdum ama easy web arayüz prog açılmıyor
ürünle ilgili olarak expired uyarısı veriyor.
bu ne anlama geliyor -
Görüntü bende de var ama ses yok.SEs sorununu çözen varsa anlatırsa nasıl yaptığını sevinriz. -
Bende aynı şekil görüntü var ses yoktu laptopda. (VİSTA yüklü) Saatlerce uğraştım çözemedim..
XP yüklü netbook'da denedim, görüntü ve ses sorunsuz -
arkadaşlar bende analog canon 6000 video8 kasetli video kamera var bu easycapture ile görüntü alınabiliyormu ben ne görüntü,nede ses alabildimde....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 27 Şubat 2010; 17:48:55 > -
Slm arkadaslar,bende bu aletten aldım ama VHS video dan goruntu aktarıp kaydettigimde,göruntu tatmin edici fakat ( titrek ve dalgalı ) oluyor.Titreşimsiz dalgalanmasız bir göruntu almak icin ne yapmamız lazım? acaba windows 7 kullandıgım icin mi boyle oluyor xp de alsam iyi olurmu? Ustalardan yardım bekliyorum...
VHS Videodan kaydettigim kısa bir goruntu.
http://hotfile.com/dl/48213241/b542ed0/Program_3_CUT.mpeg.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus cakici -- 20 Haziran 2010; 12:15:12 > -
Bendede çok eski video kasetler var cd ye aktarmayı düşünüyorum. bu usb cihazdan almayı düşünüyorum ama birkaç forumda şikayetler görünce kafam karıştı...... -
ben de aldım windovs7 sistemde ses proplemi yaşadım fakat xp de fena değil.eğer xp kullanıyorsan bu cihaz parasına göre cok güzel -
arkadaşlar easy cap ın windows7 drayvırı olan varmı veya windows7 de sessini nasıl düzeltebilirim şu an hışırtılı bir ses alıyorum. -
sevgili arkadaşlar Bu Easy CAP 2.0 USB nin driver cd sini kaybettim xp bilgisayarıma taktıktan sonra driver istiyor aldığım easy cap ta tek kamera girişi var yani usb den 2 ses çıkışı stereo 1 görüntü çıkışı 1 de s video çıkışı eğer bu driver i fileserve ye yüklerseniz size bu mübarek günde çok dua edeceğim
teşekkürler
-
bir de eğer alacak arkadaş varsa aşağıda linkini veriyorum
http://urun.gittigidiyor.com/EasyCap-USB-2-0-4-Kamera-Orjinal-Entegre_W0QQidZZ43250536 -
Sevgili arkadaşlarım EasyCAP001 Wireless Camera Receiver
EasyCAP002 USB 2.0 DVR
driverini buldum bu driver yalnız 4 kameralı aşağıda upload ettiğim siteyi veriyorum
sizlerde easy cap ın 1 kameralı driveri varsa paylaşmak isterim
saygılar
acanl
http://www.fileserve.com/file/ZknKRR3/1064.rar -
ben de cdsini kaybetmişim driver ı bulamıyorum yardım eder misiniiiiz? :( -
arkadaslar bende windows 7 kullaniyorum ayni sorun bendede var goruntu var ses yok lutfen yardim edin ulead program kurulu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X