Şimdi Ara

Medal of Honor Warfighter Donuyor Kapatmak Zorunda Kalıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal olmayan Medal Of Honor var elimde, beğenirsem orjinal alıp Multiplayer alacağım.Fakat oyunu oynarken bir bölüme geldim ilk başlarda.Küçük bir araç ile yıkık bir binaya giriyoruz.Sonra aracı kullanmayı bırakıp bir odaya giriyoruz odada ağır çekim düşmanları öldürüyoruz sonra bulunduğumuz binaya bir füze atılıyor füze tam geldiği anda oyun takılıp donuyor.Bir daha düzelmiyor.Oyunu kapatmak zorunda kalıyorum.2 Crack denedim fakat çözemedim sorunu bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen.

AMD Phenom II x4 945 3 Ghz/ MSI 785GM-E51/ Sapphire 7870XT/ Kingston 2x2 Gb DDR 3 RAM/ 500 GB WD ve 1 TB SATA 3.0 Segate Barracuda/ Fujitsu SL23T-1 23" 3ms Full HD LED Monitör/ Plantronics Gamecom 380 Gaming Headset/ Steelseries Sensei RAW Frost Blue Gaming Mouse/ Khan Gaming Blacx Mouse Pad/ Steelseries Apex RAW Klavye
  • Dostum ne kadar beklemem gerekiyor ki. Bir seferinde 5 dakikadan fazla beklemiştim ama oyun takılı kalıyor.
    3) oyun exe'sine sağ tıklayıp her zaman yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.
    4) restart
    5) oyuna girin campaign yükleme kısmında dubai'li campaign'den başlatın. (resume campaign yaparsanız önceki bölümün sonundaki gece görüş'lü kısımdan başlar.)

Breach'deki donma için çözüm;
    1) ağır çekimde olduğu sürece hiç bir düşmanı öldürmeyin, korunaklı bir yere kaçıp saklanın.
    2) ağır çekimden çıktıktan sonra çatışmaya devam edebilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.