Şimdi Ara

MECLİSTE UYUYAN VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MECLİS YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR.TERÖR İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANAN MECLİSTE akpli VEKİL(!) UYUYOR.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29676952.asp

• Adamlar çok çalışıyor normal

• Ayranı biraz fazla kaçırmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Ayranı biraz fazla kaçırmış

o alay ettiğin adama ömrün boyunca maaş ödeyeceksin

• nazır kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HER GÜN ŞEHİT VERİYORUZ POLİSİMİZ ASKERİMİZ KAÇIRILIYOR FAKAT MİLLETVEKİLİ UĞUR BEY UYUYOR. İŞTE ÜLKEDE TERÖRLE MÜCADELEYİ TEMSİL EDEN FOTOĞRAF BUDUR.
  • Meclise uyumaya gitmiyorum diyordu bir de bu.

https://twitter.com/ugur_isilak/status/626401705467473922

Twit'ine bakın. Bir insan bu kadar utanmaz olur mu be? Özür dile geç. Sıvıyor üstüne utanmadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Calismak filan demis de git evinde uyu mecliste uyudun daha mi iyi oldu sanki. Ozellikle su gunlerde ben bir vatandas olarak ictigim sudan yedigim yemekten tat alamiyorum huzursuzum siz nasil orada uyursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işılak uyandı ilk açıklamayı yaptı

BMM Olağanüstü Genel Kurulu'nda uyuyakalan İstanbul Milletvekili Uğur Işılak gözlerini açar açmaz telefonuna sarıldı. Işılak, ilk açılmayı hurriyet.com.tr'ye yaptı.

Işılak "Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Dolayısıyla bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Özellikle şunu söylemek isterim ki yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar var bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de bu sorunları çözmek için o harıl harıl çalışanlardan biriyim. Böyle olunca bazen mecliste, bazen okulda bazen misafirlikte böyle kestirmeler olabilir. Bunu çok abartmamak lazım. Suiistimal etmemek lazım" dedi.

TWITTER'DAN MESAJ
    Işılak gelişmeler üzerine Twitter'den yazdığı mesajda "Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır" dedi.

• bıyıkları da kurtarmadı adamı tühhh
  • 44 derece sıcakta 10 saat şantiyede mal sayımı yapıyorum. Aldığım maaş bu türkücünün 10 da biri bile değil.

• Adamlar sırf yandaş diye meclise giriyor. Bizde burada kendimizi yırtıyoruz.
  • Ya bitti bu ülke. Çıkarınıza göre yaşayın arkadaşlar, sizin derdine düştüğünüz adamlar bunlara oy verirken siz neden dert edesiniz?
    Yandaş olun, aktrol olun, siz de yiyin, boşverin. Bitti bu ülke, insanlığı bitti.

•  MECLİSTE UYUYAN VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traveco -- 29 Temmuz 2015; 20:43:46 >
  • Alta kalmamaya çalışıyor türkücü.
    Uyandıktan sonra eline telefonu alıp twitter da lak lak yapıyor
  • Uyumasa ne fark yaratacak? Bir de o var.
    Milletvekili olma kriterleri zorlaştırılmadığı sürece uyuyan da olur, oyun oynayan da.
    Uyumadan önce koyunları saymasına gerek kalmış mı acaba? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca meclis böyle seviyesiz insanları ağırlıyor ne diyelim. Uğur Işılak kimdir yahu

• kardeş ülke batmış gitmiş kimin umurunda anca senin benim gibi sıradan insan düşünür bu siyasilerin çoğu böyle %90 nı adam değil parayı buldukça azıyorlar
  • senin bastığın toprağa sahip çıkan polisin,askerin uykusunda vuruluyo ,sen vatanın kalbinin attığı yerde uyuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 29 Temmuz 2015; 21:51:30 >
  • Uyumaları uyanık olmalarından daha hayırlıdır, ses etmeyin uyusun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.