Şimdi Ara

Meb'e nasıl e-posta ile şikayet dilekçesi gönderebilirim? Acil lütfe...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Ben 2 yıllık üniversiteye yerleşme hakkı kazanmış, ancak lise 10. sınıftan 1 tane sorumlu dersi olup daha önce 2 kere bu sınava girip veremedim ve eğer milli eğitim tarafından 3. ve son hak olan "Üniversiteye yerleşme hakkı kazanmış ancak liseden tek dersten sorumlu olan öğrencilere son 1 sınav hakkı" daha her sene çıkardıkları sınavı bu sene çıkarmaya pek hevesli değiller sanırım. Bunun için hemen Meb'e e-posta yoluyla şikayet dilekçesi göndermem lazım ama meb'e nasıl mail gönderecem? meb.gov.tr'de iletişim bölümünde "BİLGİ EDİNME SİSTEMİ BAŞVURU FORMU" diye bir yer buldum ama burası değil sanırım. Lütfen bana yardımcı olun acil meb'e şikayette bulunmam lazım....

Böyle bir yer buldum acaba burasımıdır şikayet edeceğim yer?
     Meb'e nasıl e-posta ile şikayet dilekçesi gönderebilirim? Acil lütfe...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 4 Eylül 2010; 14:55:51 >

• bu senede var tek ders sınavı .Hatta çeşitli eğitim,haber sitelerinde de verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Demonium. -- 4 Eylül 2010; 15:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Demonium.

bu senede var tek ders sınavı .Hatta çeşitli eğitim,haber sitelerinde de verildi.

Dostum ben 2 gündür harıl harıl internette ve meb'in resmi sitesinde arıyorum ama hala "üniversiteyi kazanmış ama tek dersten mezun olamayan liseliler için tek ders sınav hakkı çıkacak" diye bi habere rastlamadım. Eee üniversitemin kayıtlarıda 31-07'sindeydi ama yök benim gibi öğrenciler için kayıt tarihlerini uzatmış ama meb daha sınav hakkı vermedi. Eğer yök uzattıysa demekki meb sınav hakkı verecek ki yök de uzattı. Sen bu sene eylül yani bu bulunduğumuz ayın ilk haftasında yapılacağını nerden öğrendin kaynak gösterirmisin? Çünki bugün liseme gittim müdür yardımcısı "daha haber çıkmadı bekliyoruz" dedi.

• İlk haftadaki ortalama ve sorumluluk sınavlarından sonra olur bu sınav zaten.

http://www.egitimbulgaria.com/site/tek-dersi-kalan-universite-adaylarina-mujde/

Resmi olarak yakın zamanda açıklanır MEB de.
  • Dostum teşekkürler içime kesin olmasada bi nebze su serptin. Tek dersten üniversite hayatımın başlamadan bitebileceğine inanamıyordum. Bu ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları yarın bitiyor sanırım. Ee meb'de bu tek ders sınav müjdesi de ya yarın yada öbürsü gün açıklanır herhalde. Okuduğum lisenin müdür yardımcısı "internetten sık sık kontrol et ve çıktığını öğrendiğin anda hemen buraya gel, geldiğin gibi sınav yaparız" dedi. Normalde her sınav 1 hafta yada 15 gün önceden bildiriliyor ama bu "Tek ders sınav"ı biraz farklı. Son 1,2 gün içinde bildiriliyor sanırım. Ben bu sene bu sınav çıkmayacak diye çok korktum çünki geçen 10 sene içinde her sene çıkmış yani bu sene çıkmassa kafayı yerdim. İnşallah çıkar sabırsızlıkla bekliyorum.
  • her sene olan bir olayın bu sene olmaması ihtimali pek yok gibi.Şuan için internetten kontrol etmenden başka yapılcak pek bişi yok.Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.