Şimdi Ara

Meal Box - ilk 200 kişiye her gün 30 TL’ye kadar menü hediye! ( MasterPass) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
8
Favori
20.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayki2

visa kartim var sadece. ekledim masterpass'a ve odeme sayfasina geldim. ancak bir turlu indirim olmadi.

master pass'e visa kart eklediğin için olmayabilir mi acaba

Orijinalden alıntı: vlknka

quote:

Orijinalden alıntı: bayki2

visa kartim var sadece. ekledim masterpass'a ve odeme sayfasina geldim. ancak bir turlu indirim olmadi.

master pass'e visa kart eklediğin için olmayabilir mi acaba

Bizde visa kart ekledik. sen yanılıyor olabilir misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Bende 1 kg sarma sipariş etmiştim yok şube dediler, emin olmak için aradım tekrardan başka numaradan ümraniyede şubemiz yok dediler

Bana nasıl gönderdiler acaba olaya bak zaten yenecek birşey değil hocam yaprak çok sert geldi ve acayip yağlı ev sarması gibi değil. Çok birşey kaybetmedin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visa ile ödedim ve farkli banka kartı sonradan baktım ki tüh be başka banka bu 35 lira çekti üzüldüm, sonra internet bankacılıgından baktım 50 lira çekmemiş 5 lira çekmiş bu nasıl oluyor şaşırdım :D
  • Ben dün akşam 2 tane döner menü söyledim saat 20.30da getirilecek şekilde. 10TL verdim. ümraniye canparkın orada oturuyorum. Sonra aradılar ümraniyede şubelerinin olmadığını söylediler ama yine de siparişi getireceklerini söylediler. Sadece 15-20dk gecikebilir dedi. 20.50de sipariş geldi şansa döner doluydu desem yeridir. Kesinlikle 1 porsiyondan fazla döner vardı.

• 8 tane mastercardım vardı. 4 tanesini 2 gün önce kullanmıştım. Geri kalan 4 tanesini de dün kullanacaktım verdiğim bütün siparişleri sorgusuz sualsiz iptal ettiler. Şuan deneyeyim dedim indirim düşmüyor. Adamların yaptığı kampanya 4 gün anca dayandı.

Orijinalden alıntı: Reco.

8 tane mastercardım vardı. 4 tanesini 2 gün önce kullanmıştım. Geri kalan 4 tanesini de dün kullanacaktım verdiğim bütün siparişleri sorgusuz sualsiz iptal ettiler. Şuan deneyeyim dedim indirim düşmüyor. Adamların yaptığı kampanya 4 gün anca dayandı.

Hocam aynı adrese 8 siparişden bahsediyoruz normal bence iptal olması sonuçta herkez yararlansın diyoelar en çok master kartı olan değil !
    Ben 1 adet sipariş verdim süper biçimde geldi artı ilk sipirşim diye adamlar bi sürü promosyon gönderdiler .
    Bence sistem güzel iş yapar mı orasını zaman gösterecek

• quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

8 tane mastercardım vardı. 4 tanesini 2 gün önce kullanmıştım. Geri kalan 4 tanesini de dün kullanacaktım verdiğim bütün siparişleri sorgusuz sualsiz iptal ettiler. Şuan deneyeyim dedim indirim düşmüyor. Adamların yaptığı kampanya 4 gün anca dayandı.

Hocam aynı adrese 8 siparişden bahsediyoruz normal bence iptal olması sonuçta herkez yararlansın diyoelar en çok master kartı olan değil !
    Ben 1 adet sipariş verdim süper biçimde geldi artı ilk sipirşim diye adamlar bi sürü promosyon gönderdiler .
    Bence sistem güzel iş yapar mı orasını zaman gösterecek

aynı adres değildi. Eş dosta sipariş verdim. Yaşadığım yere zaten teslimat yapmıyorlar. Kampanyayı mastercard yapıyor büyük ihtimalle. Benim 8 kartımın olması yararlanamayacağım anlamına gelmez. 1 kartla 1 sipariş verilebilir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 19 Aralık 2015; 13:33:25 >

• alan varmı 16.00 da bende düşmüyor siparişi tamamla ekranına kadar geldim :D

Orijinalden alıntı: Sonmez10

alan varmı 16.00 da bende düşmüyor siparişi tamamla ekranına kadar geldim :D

şuan düştü kardeşim kartıyla sipariş verdim bakalım yine iptal olacak mı?

Edit: kartı kaydedince düştü fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_TR -- 19 Aralık 2015; 16:11:54 >
  • Saat:17.31 de Bank Asya 'nin kartıyla işlem yaptım oldu 0.04 ödeme gerçekleşti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışın var kardeşim aynı kart ile istediğin kadar alabilirsin, ama aynı hesap ile 1 defa alabilirsin. Kampanya başladığından beri siparis veriyorum hergün farklı hesap aynı master card ile sorunsuz geliyor siparişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 19 Aralık 2015; 20:42:07 >
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.