Yüzbaşı
19 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba,

Bu zaman zaman başıma geliyor üstünde daha önce durmamıştım.

Chrome senkronizasyon açık. Telefon, tablet, ev ve iş bilgisayarlarımın hepsini senkronize olarak kullanıyorum.

Fakat zaman zaman arama geçmişi, oturum bilgisi gibi içerikler kayboluyor. Mesela şimdi tarama geçmişine bakıyorum. 4 Ocaktan itibaren başlıyor. Ben hiçbir şekilde arama geçmişimi yıllardır silmiyorum. Eskiye dönüp bakmam gereken şeyler oluyor.

Bu belirli dönemlerde otomatik mi siliniyor? Mesela her sene başında falan?

Ya da bir yerlerde gözden kaçırdığım bir seçenek mi var?

İTÜ Elektrik yüksek lisans ders notlarına ihtiyacım var. Sağlık problemi sebebiyle okula bir süre gidemeyeceğim. Kırtasiyeye ulaşıp kargo ile temin etmek istiyorum. Kırtasiye vs önerisine ihtiyacım var.

Laptop üzerinde 2 gb 1066 mhz ram var.

Yanına 2 gd daha ram takmak istiyorum.

1066 mhz ramler çok pahalı.

1066 yanına 1600 mhz taksam hepsi 1066 mı çalışır ki sorun değil çalışsın yeter.

Yoksa çalışma sıkıntısı mı olur?

.
Whatsapp'ı kullanmak zorundayım ancak sürekli birilerinden mesaj gelmesi, mesaj bana ulaşınca cevap alma beklentileri nedeniyle telefonda interneti açmaya korkuyorum.

Greenify kullanıyorum ancak whatsapp'ı uyutsa bile whatsapp kendiliğinden açılabiliyor.

Sony z2 kullanıyorum. Whatsapp senkronizasyonunu nasıl isteğe bağlı çalıştırabilirim? Önereceğiniz yönetem ve uygulama var mı?
Modelinden emin olmamakla birlikte bir tanıdığımda samsung telefon var. Hafıza kartı almamız gerekiyor kendisi bu konularla pek ilgili değil ileride takılma yavaşlama vb sorun yaşamaması lazım.

Arada bir 3-5 dklık 4k video çekimleri yapıyor. Sık sık 5-6 mb büyüklüğünde fotoğraf çekiyor. 32 veya 64 gb kapasitede ve maksimum 100tl civarı bütçe ile hangi ürünleri önerirsiniz?
Elinizde davetiye varsa pm ile haber verebilir misiniz ?
Çözümü nasıl? Kesirli buluyorum nedense
Uygulama içinde galeri ile resim göstermem gerekiyor. Resimler internette duracak. Google Fotoğraflar, drive gibi bir yerlere ya da kendi serverıma yükleyebilirim.

Akıcı ve sorunsuz bir galeri için bildiğiniz yöntem, tutorial ya da example var mı ?

Picasa üzerinden olayı anlatan bir blog buldum ancak Google, picasayı kapatıp google fotoğraflara geçiş yapıyor. Linklerin ne olacağı belli değil ileride sıkıntı yaşatmasından korkuyorum.

Bahsettiğim anlatım :http://www.androidhive.info/2014/08/android-building-free-wallpapers-app-part-1/

Tam olarak yapmam gereken galeri bu. İçinde resimlerle ilgili kategorilere ihtiyacım yok. Görsellik ve internetten veri çekme sisteminin buna benzemesi gerekiyor. Tıklanan resimde indir ve arkaplan ayarla seçenekleri de olacak.

Bilgili tecrübeli arkadaşlar bana yol göstermesini bekliyorum.
Şu 2 soruya bakabilir misiniz

Hakkında
İlgi Alanları: elektrik,elektronik,bilgisayar,programlama
Forum İmzası:
Zemin kan kırmızı ay-yıldızı ak, bu mübarek bayrak işte o bayrak...
Forum İkinci El İmzası:
Alışverişlerim:xATSIZx,gazimath,fatmae37,pars27,cio_cio,Kicker,bumin1,hknkck,Umutkocoglu

** MERTCAN YİĞİT İSİMLİ SAHIS DOLANDIRICIDIR ALIŞVERİŞ YAPMAYIN **
** hakann07 nickli şahısla alışveriş yaparken 2 kez düşünün güvenilmez birisi **
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.707
İkinci El Bölümü Mesajları: 104
Konularının görüntülenme sayısı: 45.472 (Bu ay: 596)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 778 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.