Bildirim
Meal Box - ilk 200 kişiye her gün 30 TL’ye kadar menü hediye! ( MasterPass) (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İlk aradigimda devam dediler ikincide MH kampanya bitti dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hafta sonu da 11 de olmadı 16.da deneyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kart kayit sisteminde sorun var suan tekrar deneyiniz diyo
O yuzden verilemiyo galiba siparisler
Siparis verebilen oldu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror21 -- 21 Aralık 2015; 14:13:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: conqueror21
kampanya iptal dayı bende bugün yemeği bedavaya getiriyim boğazımızdan bi ev yemeği geçsin istedim ama olmadı
en iyisi bime gideyim ben
Bu iyi bisey eyvallah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ A little expensive than free... -
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD
quote:
kampanya iptal dayı bende bugün yemeği bedavaya getiriyim boğazımızdan bi ev yemeği geçsin istedim ama olmadı
en iyisi bime gideyim ben
Benim de bugun haberim oldu deniim dedim sansima kampanya bitmis iyi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bende faydalandım kampanyalarından teşekkür ederim.
Fakat kampanya harici yemek alınacak bir yer değil. Anca bedava verirlerse yenilir yani.
Normal zamanda sipariş verilmesini tavsiye etmem._____________________________ -
kaptım bir tane=)).. _____________________________ -
-
-
Kampanyadan birden fazla kez yararlanıp da "onlar bizi soyuyor biz de onları soyuyoruz" diye yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışanlar; 200 kişilik limit var ve bu limit mutlaka dolacak, sen birden fazla kez kampanyadan her yararlandığında bir kişi daha bu kampanyadan yararlanamıyor.
Firmayı değil kampanyadan yararlanamayan kişileri soymuş oluyorsun. Firmanın da bu suistimallere karşı kampanyaları kısıtlaması da çabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonzArt -- 21 Aralık 2015; 19:10:31 >
Afiyet olsun yemek olarak ne onerirsiniz bazi arkadaslar yemeklerin pek iyi olmadigini soylemis almisken guzel biseyler alalim
arkadaşlar 16- 21.00 arası 100 kişi dolmuş mudur sizce? _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
arkadaşlar 16- 21.00 arası 100 kişi dolmuş mudur sizce?
hocam deneyebilirsin hemen para çekme olmuyor. Masterpasa kaydettikten sonra düşmezse dolmuştur -
Bu kampanya da böyle. bitti.. İyiydi
quote:
Afiyet olsun yemek olarak ne onerirsiniz bazi arkadaslar yemeklerin pek iyi olmadigini soylemis almisken guzel biseyler alalim
teşekkürler.Yemek olarak et döner menüyü tek geçerim. Diğerlerini pek beğenmedik. Miktar olarak çok az. 1 tane döner menü doyurmuyor.
içli köfte ve patates kızartmasına sakın bulaşmayın diyorum.
Bu arada yarın son._____________________________ -
Saolun peki etli yaprak sarma nasil bi kilosu iyi gibi duruyo ama lezzetini bilemedim
Ins yarin bi kere faydalanabilirim bitmeden saolun uyari icin
quote:
Saolun peki etli yaprak sarma nasil bi kilosu iyi gibi duruyo ama lezzetini bilemedim
Ins yarin bi kere faydalanabilirim bitmeden saolun uyari icin
etli yaprak sarmasını yemedim ama güzel olacağını sanmıyorum._____________________________ -
Anladim herkes sadece doneri begenmis bu adamlar nasil tutunacak piyasada donerciye cevirseler bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

iOS
Android