Şimdi Ara

Meal Box - ilk 200 kişiye her gün 30 TL’ye kadar menü hediye! ( MasterPass) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
8
Favori
20.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reco.

8 tane mastercardım vardı. 4 tanesini 2 gün önce kullanmıştım. Geri kalan 4 tanesini de dün kullanacaktım verdiğim bütün siparişleri sorgusuz sualsiz iptal ettiler. Şuan deneyeyim dedim indirim düşmüyor. Adamların yaptığı kampanya 4 gün anca dayandı.

bence "işte bunlar gibi ölücüleri yüzünden herkes bir kere yararlanabilir" notuyla sitelerinde afişe etmeliler seni. 120 liralık yemek sipariş edeceksin para vermeden, sonra da niye siparişimi iptal ettiler. ayıp be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün düşmedi sanki düşürebilen oldu um?
  • kampanya bitmiş anlaşılan

4'lü tatlı paketi ve zeytinyağlı dolma sipariş etmiştim. Bahşişle birlikte 2.4TL ödedim, o kadar kötüydü ki kazıklandığımı hissettim...
  • Bir kere de bir kampanyadan insan gibi yararlanın arkadaşlar. Adam oluşturabildiği kadar sanal kart oluşturup defalarca sipariş verdiğini övünerek anlatıyor. Ölücülükte yeni bir boyut. İşte bu adam gibileri yüzünden millet Türk'üm demeye utanıyor.
  • düşmediyse 100 kişi dolmuştur. saat 16:00'dan sonra deneyin.
  • çok kart sayısı ile övünmek nedir? çok sipariş verince başarı elde ettiğini sanmak nedir henüz anlayamadım. o kredi kartlarını milleti soymak için metro çıkışlarında hediye ile dağıttılar senelerce. senin 8 kartın vardır 20 bin tl limitin vardır toplamda ben tek kart limiti ile hepsini alırım. övünülecek şeyler değil bunlar.

ayrıca suistimal nedir, nasıl çirkeflik yapılır, herkese açık pomosyon nasıl 10 kişi arasında döner, iyi niyet nasıl suistimal edilir hepsi bu sıcak fırsatlarda... maşallah hepinize. dünya sizin 10 tl'lik başarılarınıza bir tarafı ile gülüyor.
    Sen gene yapamadin diye tas atma adama gemisini goturen kaptan birader takilma sen boyle seylere lakin kisi sayisi olmasindan dolayi cok yapmasi hos degil zaman sinirli olsaydi tam destek verirdim bu arkadasa yinede yaramazlik yapmis diyelim abisi cok abartma

Orijinalden alıntı: sawasaz

Sen gene yapamadin diye tas atma adama gemisini goturen kaptan birader takilma sen boyle seylere lakin kisi sayisi olmasindan dolayi cok yapmasi hos degil zaman sinirli olsaydi tam destek verirdim bu arkadasa yinede yaramazlik yapmis diyelim abisi cok abartma

senide gördük hopi ile boyneri soymuştun. Bunu diyen adam benden daha beter soygunculuk yapmıştı. O yüzden senin yanında benim 8 siparişin lafı olmaz.

Orijinalden alıntı: nekropsi

çok kart sayısı ile övünmek nedir? çok sipariş verince başarı elde ettiğini sanmak nedir henüz anlayamadım. o kredi kartlarını milleti soymak için metro çıkışlarında hediye ile dağıttılar senelerce. senin 8 kartın vardır 20 bin tl limitin vardır toplamda ben tek kart limiti ile hepsini alırım. övünülecek şeyler değil bunlar.

ayrıca suistimal nedir, nasıl çirkeflik yapılır, herkese açık pomosyon nasıl 10 kişi arasında döner, iyi niyet nasıl suistimal edilir hepsi bu sıcak fırsatlarda... maşallah hepinize. dünya sizin 10 tl'lik başarılarınıza bir tarafı ile gülüyor.

olayın suistimalle alakası yok. Şartlarda 1 kullanıcı 1 defa yararlanabilir demiş. Eşime dostuma farklı kartlarımda sipariş veririm bundan sizene? Neresi yasak oluyor?. Bu yaptığınız çekememezlik başka bir şey değil.

Burası sıcak fırsatlar yeri gelir 20 tane sipariş veririm. Hızlı olan kazanır sizin gibi yararlanamayanlarda böyle boş laf yapar.

Millet açığını bulmuş yararlanıyor benim 8 tane farklı kartımın olmasına takıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 20 Aralık 2015; 15:02:27 >

• Firmalar bile bunlar kadar takmıyor birinin 1 almasını diğerinin 5 almasını. Taksaydılar önlemini alırlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 20 Aralık 2015; 15:24:31 >
  • fırsat devam ediyor

Orijinalden alıntı: Howard88

fırsat devam ediyor

Nasıl yapıyoruz, ben beceremedim, masterpass diye bişey çıkmadı, kredi kartıyla hemen ödeyi seçtim. Kart bilgilerini girdim, alışveriş i tamamla dedim, çat 30 küsür lira çekti, ardın dan Mh aradım iptal ettirdim.

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

quote:

fırsat devam ediyor

Nasıl yapıyoruz, ben beceremedim, masterpass diye bişey çıkmadı, kredi kartıyla hemen ödeyi seçtim. Kart bilgilerini girdim, alışveriş i tamamla dedim, çat 30 küsür lira çekti, ardın dan Mh aradım iptal ettirdim.

Kart bilgilerini yazarken alt tarafta kartımı masterpass e kaydetmeniz gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayatta indirimsiz halindeki fiyatlarını hakedecek yemekler değiller. %25indirimli satarsa fiyatları anca o zaman.
    Sadece et döneri ve kuş sütü tatlısı güzel.

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

quote:

fırsat devam ediyor

Bendede aynısı oldu sonra mh nden webden yapılacağını öğrendim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.