Şimdi Ara

Mdf Kapılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim evdeki kapılar mdf tahtadan yapılmış. Şu anda durumları çok kötü, tahta kabarmış ve üzerlerindeki boya çıkmış. Sorum şu: Mdf tahtanın kabarmış yerlerini düzeltmek için ne yapılabilir? Şimdiden tşk ederim.

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • quote:

Orijinalden alıntı: beykor

Arkadaşlar benim evdeki kapılar mdf tahtadan yapılmış. Şu anda durumları çok kötü, tahta kabarmış ve üzerlerindeki boya çıkmış. Sorum şu: Mdf tahtanın kabarmış yerlerini düzeltmek için ne yapılabilir? Şimdiden tşk ederim.

mdf kapı derken amerikan kapı denen ince mdf panelli içleri boş kapılardan mı yoksa mobilyalarda kullanılan 18 mm yekpare mdf levhadan mı bahseyirosun. ince mdf panel amerikan kapılarda yapacak çok birşey yok ince ve dış yüzeyleri girinti çıkıntı ahşap deseni verildiği için.
    ama 18 mm kalınlığında mdf levhadan yapılmış ise madde sırasına göre;
    1-kabaran bölümün boyasını kazıyıp ıslaklık varsa saç kurutmayla kurutup
    2-kabarıklıkları marangoz rendesiyle veya zımparayla düzeltip
    3-tekrar su geçirmez poliüretan vernik sürüp
    4-verniği kuruyunca ince zımaparayla hafif düzeltip
    5-en son orjinal rengine boyayabilirsin

• Kabaran yerlerın bır fotosunu atsan belkı fıkır yurutebılırız.Ama su yapılabılır. Kabaraqn yerler guzelce zımparalanıp sonra uzerıne macun cekılerek boyanabılır.

1996 Renault 9 Broadway
  • Konu hakkında bilgi edindim. Ancak makinaya girince düzelebilirmiş ama yine de fotoyu koyarım bir ara.
  • Sizin bahsettiğiniz kapılar Beyefendi 8 mm mdfler ağaç üstüne basılmış olarak onlar su yada nem dolayısıyla kabarmış ona bir çare üretilemez çünkü kesildiği zaman altında kapının boşluk kalır ve çok çirkin gözükür boyama da bir fayda etmez size tavsiyem eğer isterseniz sıfırdan kapı yaptırın hazır almayın bir firma önerebilirim...

REAL ÇELİK KAPI MOBİLYA & DEKORASYON

Orta mah. Ali baba cadç No:3 Pendik/İstanbul

Tel: 216 598 26 35

www.realcelikkapi.com
    http://www.realcelikkapi.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yırtılan Koltuk Döşemesi Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Sürgü cam balkon
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amerikan kapının kabaran kısımlarına zımpara yaptıktan ve düzelttikten sonra macun çekebilirsiniz.

http://www.ustalazimsa.com/amerikan-kapi-fiyatlari-modelleri/
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.