Şimdi Ara

Mbps'ye kadar ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba evimde 8mbps sınırsız kullanıyorum ancak bana bu hız yetmiyor Fiber internete geçmek istiyorum ancak 20 MBPS'ye kadar yazıyor bu ne anlama geliyor ?

İşte burası :http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-hipernet.aspx

• 8 mbps kullanıyorsunuzya hız testlerinde 7.5 gibi değerler çıkar bazen 6.0 bazense 8.2 gibi değer çıkar bunun gibi işte 20 mbps internetiniz olacak sizin 8 mişya o 20ye yükselecek 2.5 kat hızlı olacak internetiniz.
  • Onu biliyorum ancak kafama takılan konu şu 20Mbps'ye kadar ne direk 20mbps neden yazmıyor bi farklılık mı gösteriyor ?
  • O hızı alabileceğinin garantisi yok demek. Aynı 20Mbps alabileceğini kimsenin sana söylememesi gibi.
  • Yani internet hızın değişkenlik gösterecek bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim iyi forumlar :)
  • Arkadaş bilgilendirmiş ancak hat değerlerine bak 20 desteklemiyor ise hiç geçme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiberNet nerede diye bir uygulama vardı haritadan bulunduğum apartmanı buldum işaretledim FiberNet sağlanıyor yazıyor yarın TTNET arayıp tam bir bilgilendirme isteyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ttnet'e gitmeyin, bir şey bilmezler, göremezler. Daha doğrusu o haritada ne görüyorsanız onu söylerler.

Sizin bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü'ne gitmeniz lazım, aklınızda olsun.
  • o hızı hattın kaldırsada kaldırmasada biz kafamıza göre bişeyler veririz demek.
  • ...Mbps'ye kadar demek biz sizi devlet desteği ile soyacağız, haberiniz olsun, paranınız karşılığını beklemeyin demek. Tam tercümesi budur.
  • Arkadaş açıklamış işte istersen 1mbps kullan ama genede 20mbps fiyatını alırım demekte adil kulanım kotası gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.