Şimdi Ara

Mazotta Pislik var aracım çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,7 aydır aynı istasyondan motorin alıyorum ve problem yaşamadım.dün sabah aracım önce çalıştı ardından stop etti.tekrar denedim ama calışmadı.10 dakika bekledim, sonra marş aldım çalıştı,vuruntulu da olsa işime gidebildim.Bu sabah aynı durumu yaşadım, ama araç çalışmadı öyle kaldı işe geç kaldım.Sanayide ustam var,aradım sordum geldi baktı muhtemelen yakıttandır,mazıotta pislik var, çekici ile sanayiye çekmemiz lazım dedi.Bu durumda ne yapmam lazım?7 aylık yakıt fişlerim elimde duruyor, yetkili servise çektirip fatura bedelini akaryakıt şirketinden mi talep edeyim yoksa direk sanayide yaptırıp geçeyim mi?Bu arada yakıt aldığım şirket kadoil.Şirket buradan almamızı talep ediyor, mecburiyetten alıyorum.

İspatı zor bir durum gözüküyor.

• Asıl soru şu yakıtı ne zaman almıştınız?
    Eğer aldıktan sonraki 1 hafta içinde yaptıysa fatura duruyorsa her türlü zararınızı alırsınız diye düşünüyorum. Ben olsam;
    Yetkili servise çekerdim aracı, depodan numune alırdım yakıt, birde akaryakıt istasyonundan alırdım (yakıt bidonuna doldurturdum yakıtım bitti diyerek faturasıyla) bu 1. kanıtım olurdu aynı yakıt olduğuna dair, sonra aracı yaptırtırdım faturayı alıp giderdim istasyona giderdim, bana bizden almamışsınız derlerse, depodan aldığım numune ile doldurttuğum numunenin aynı ornek olduğunu belirtip, üstüne dava açacağımı söylerdim buna rağmen vermezlerse, tüketici haklarına gider bir dava açardım, hem aracımı arızaya sebep verdikleri için hemde kalitesiz yakıt sattıkları için dava açardım.
  • Kendi aracınız değilse boşverin. Benzin istasyonu zaten üstlenmek zorunda. Yetkili serviste yaptırın. Kadoil diye firmamı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Asıl soru şu yakıtı ne zaman almıştınız?
    Eğer aldıktan sonraki 1 hafta içinde yaptıysa fatura duruyorsa her türlü zararınızı alırsınız diye düşünüyorum. Ben olsam;
    Yetkili servise çekerdim aracı, depodan numune alırdım yakıt, birde akaryakıt istasyonundan alırdım (yakıt bidonuna doldurturdum yakıtım bitti diyerek faturasıyla) bu 1. kanıtım olurdu aynı yakıt olduğuna dair, sonra aracı yaptırtırdım faturayı alıp giderdim istasyona giderdim, bana bizden almamışsınız derlerse, depodan aldığım numune ile doldurttuğum numunenin aynı ornek olduğunu belirtip, üstüne dava açacağımı söylerdim buna rağmen vermezlerse, tüketici haklarına gider bir dava açardım, hem aracımı arızaya sebep verdikleri için hemde kalitesiz yakıt sattıkları için dava açardım.

15 nisanda almıştım her ayın 15'inde yakıt alırım.depo da %70 civarında yakıt dolu hala.aracın sahibi benim, şimdi yetkili servise çeksem bir sürü masraf çıkaracaklar bundan hepimiz eminiz.üstüne bi de istasyondan para alamama durumum var, muhtemelen yarın sanayide ustama yaptıracağım.yine de istasyonla bi gidip konuşayım.

• Aracınız nedir acaba ? 1.3 multijet motorda buna benzer bir sorum yaşadım fakat vuruntu yoktu Bursada avmnin otoparkında 2. 3. Marşta çalıştı Gemlike geldiğimde ekmek almak için durdum bastım çalışmadı 15 dk denedim olmadı ev yakındı eve gittim 1 saat sonra bastım çalıştı sol baştakı enjektöre bir şey yapıldı söküp bir şey sıktı sorun düzeldi ayrıca firma her türlü çamura yatacaktır parayı almanızda uzun sürebilir ayrıca araç yatacak keşif ekivi gelecek falan falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Aracınız nedir acaba ? 1.3 multijet motorda buna benzer bir sorum yaşadım fakat vuruntu yoktu Bursada avmnin otoparkında 2. 3. Marşta çalıştı Gemlike geldiğimde ekmek almak için durdum bastım çalışmadı 15 dk denedim olmadı ev yakındı eve gittim 1 saat sonra bastım çalıştı sol baştakı enjektöre bir şey yapıldı söküp bir şey sıktı sorun düzeldi ayrıca firma her türlü çamura yatacaktır parayı almanızda uzun sürebilir ayrıca araç yatacak keşif ekivi gelecek falan falan

citroen c4 1.6 hdi kardeşim.ben en iyisi yarın bi ustaya baktırayım,türkiyede hak hukuk işlemiyor biliyorsunuz.
  • Yetkili servise çekin fişleri verin onlar hallederler. Numune alip tubitaka gonderiyorlar o arac o şekilde saniyeye düşerse bida zor ayar tutar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zamanında shell'de benzeri sorundan suphe ederek musteri hizmetlerini aradim. aracı yaptirin. sorunun yakıtkaynaklı olduguna dair rapor alin fisinizle birlikte bize gonderin. o zaman masraflarınız karsılanır dedilerdi. ama sorunum mazot kaynakli degilmis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.