Şimdi Ara

MAZDA RX-8 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
3
Favori
174.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç tane Rx8 gördüm poşetlenmiş havaalanında , Japonya'ya gönderilmek için
    Heralde Türkiye'de üretim yapıp Japonya'ya satmıyoruz araçları değilmi ?
    Basbaya aracın motoruyla ilgili sorunlar Japon'lara sewk ediliyor
  • kimse rx8 den vazgeçmemi sağlayamaz. forever mazda rx-8
  • hiç foto koyan olmamış ben ekliyiim bari.

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

• Hadi birazda benden
    Forever Mugen
     MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

MAZDA RX-8

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Ayrıca Honda yılların markası öyle yol ağlatmakla arabanın anası ağlamaz...Öyle bişey olsaydı Mazda dağılırdı emin ol
    Mazda daha yeni çıkıyor piyasaya araba yapmasını yeni yeni öğreniyor...Bu durumda Honda'dan sağlam ve güçlü arabalar yapması beklenemez...
    S2000'den tek üstünlüğü vergisi ve 4 kişilik olması...Az yakma olaylarını geçin bi kere...Ne kadar basarsan o kadar yakar araba...9 bin devirlik motordan 10-11 litre yakıt bekleyen çok bekler

daha yeni çıkıyor diyorsun ama mazdanın tarihçesinden haberin yok bu arada. Bu durumda Honda'dan sağlam ve güçlü arabalar yapması beklenemez diyorsun ama sorunsuzluk kimde bir araştır istersen türk piyasasına göre konuşmayalım lütfen ok

• quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

daha yeni çıkıyor diyorsun ama mazdanın tarihçesinden haberin yok bu arada. Bu durumda Honda'dan sağlam ve güçlü arabalar yapması beklenemez diyorsun ama sorunsuzluk kimde bir araştır istersen türk piyasasına göre konuşmayalım lütfen ok

Altında bi Honda olsa böyle konuşmazdın
  • Demek sende bide Honda olsa neler olacak
    quote:

quote:

• quote:

quote:

ben mazda3 ile honda civic 1.8 arasında kaldım sonra dedim mazda3 daha çekici ve daha sorunsuzdur diye gittim mazda aldım ama ilerde mazdaya kardeş bir civic alırım

• quote:

Orjinalden alıntı: VoodooRush

Demek sende bide Honda olsa neler olacak

Çok Honda kullandım...Severim araçlarını ah birde Dizel'i olsa
  • mazda rx-8 e lpg li olarak binilecek.tabii çok yakar yoksa siz hala lpg siz...ha ha ha ha
  • rotary motora lpg takmayı nasıl becereceğiz o merak konusu şimdi
  • Arkadaşlar Rx-8 in tennolojisi iyi ama kalkışta çok aciz bir araba drag cılara tavsiye etmem arkadaşlar araç hafif olduğundan yüksek devire çıktığında iyi gidiyor fakat kalkışta hiç iyi değil haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetwolf

Arkadaşlar Rx-8 in tennolojisi iyi ama kalkışta çok aciz bir araba drag cılara tavsiye etmem arkadaşlar araç hafif olduğundan yüksek devire çıktığında iyi gidiyor fakat kalkışta hiç iyi değil haberiniz olsun

0-100'ü sadece 6.4 sn. Çok da kötü değil he :)
  • kalkışta iyi değilmi benim bildiğim ve gördüğüm kalkışta gayet iyi gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend10

quote:

Arkadaşlar Rx-8 in tennolojisi iyi ama kalkışta çok aciz bir araba drag cılara tavsiye etmem arkadaşlar araç hafif olduğundan yüksek devire çıktığında iyi gidiyor fakat kalkışta hiç iyi değil haberiniz olsun

1345 kg lik 8200 d/d'de 231 HP yapan bir araç 0-100km/s yapması 6.4sn , 0-130km/s yapması 13.2sn yapması iyi bir istatistik değil.wankel motorların tek sorunu kalkıştır arkadaşım kafamdan yazmadığıma emin olabilirsin araç 5500 d/d'de 211 Nm maximum tork elde ediyor şimdi soruyorum düşük devirde ne olur tork sence???

• quote:

quote:

quote:

1345 kg lik 8200 d/d'de 231 HP yapan bir araç 0-100km/s yapması 6.4sn , 0-130km/s yapması 13.2sn yapması iyi bir istatistik değil.wankel motorların tek sorunu kalkıştır arkadaşım kafamdan yazmadığıma emin olabilirsin araç 5500 d/d'de 211 Nm maximum tork elde ediyor şimdi soruyorum düşük devirde ne olur tork sence???

Hayırdır? Ne bu şiddet?

Sana kafandan salladın mı dedim? Cümlemin sonuna ":)" koyduğum bu imge birşey ifade etmedi heralde.

Verdiğin verilerden haberim var merak etme. Ben iyi demedim çok da kötü değil dedim. Bir daha okumanı tavsiye ediyorum ki 0-130'u gerçekten kötü. Alt devirlerde torku da düşük. Bunu da biliyorum. Ancak ben bu aracı çok seven birisi olarak, bu aracı alan adamın yüksek devir çevirdiği için alacağını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Tork meraklısı birisi aşırı beslemeli araçları tercih eder. Yani demek istediğim, doğrudur, verileri kötü olabilir ancak; bu birşeyi değiştirmez. Aynı araç pistte birçok aracı rahatlıkla halt edebiliyor ;) Rx-8 alan adamın dragla falan işi olmaz. Farklı bir olay wankel. Neyse çok uzattım.

Hayırlı günler.

• arkadaşlar sınıfındaki araçların arasında en iyi kalkış yapan rx-8 ve s2000 kafa kafaya giderlet kalkış yaptıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MZR34 -- 7 Ekim 2008; 11:17:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırdır? Ne bu şiddet?

Sana kafandan salladın mı dedim? Cümlemin sonuna ":)" koyduğum bu imge birşey ifade etmedi heralde.

Verdiğin verilerden haberim var merak etme. Ben iyi demedim çok da kötü değil dedim. Bir daha okumanı tavsiye ediyorum ki 0-130'u gerçekten kötü. Alt devirlerde torku da düşük. Bunu da biliyorum. Ancak ben bu aracı çok seven birisi olarak, bu aracı alan adamın yüksek devir çevirdiği için alacağını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Tork meraklısı birisi aşırı beslemeli araçları tercih eder. Yani demek istediğim, doğrudur, verileri kötü olabilir ancak; bu birşeyi değiştirmez. Aynı araç pistte birçok aracı rahatlıkla halt edebiliyor ;) Rx-8 alan adamın dragla falan işi olmaz. Farklı bir olay wankel. Neyse çok uzattım.

Hayırlı günler.

Arkadaşım kendimi yanlış ifade ettiğim görüşündeyim cümlemin sonındaki ban için se ben onu aracın performansı için yaptım kafamdan yazmıyorun lafına gelince bukadar büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum tamamen seni temin etmek içindi sonuçta bilgi paylaşımı için buradayız bukadar alınganlığa gerek yok

no şiddet

hayırlı günler.

• rx8
  • Torku niye bu kadar düşük

Birde 0-130 niye bu kadar uzun

0-200 flan kaç acaba teknik bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.