Şimdi Ara

Mazda'nın araba satmak gibi bi derdi yok heralde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aynen doğru adamlar hiç takmiyor. Ispatı mazdanin official tanıtım videolarinda var. Amacımız çok Araba satmak değil satın alınan arabanın keyif vermesini sağlamak diyor. Bunuda basariyorlar Mazda kullanicilari ne anlatmak istediğimi anlar Mazda bir ayrıcalıktir. Kendi kullanıcı kitlesine sahiptir. Bende onlardan birisiyim.mutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene once benzinli manuel mazda 3 ile test surusu yapmistik esimle. Direksiyon tepkileri cok met vites gecisleri pamuk gibi arabada gram savrulma yok, frenler tas gibi, aracta kor nokta uyari sistemi koltuk isitma on cam rezistansi gibi cogu C sinifi aracta 2010 yilinda opsiyon dahi olmayan ozellikler ust donanimda standartti ve fiyati 41bindi. Baz donanimi da 37bindi ve o da aksesuar acisindan cok zengin bir aracti. Dizel hb modeli o zaman Tr`ye gelmemisti, eger gelmis olsaydi kesin alirdim. Su ana kadar kullandigim en keyifli araclardan biridir mazda 3. Niye satamadiklarini hala anlamam. Biizim nesil farlari kaportasindan cikan kirmizi 323 hb mazdalarin hayaliyle büyümüştür
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

Yıllardır Mazda'nın kaliteli arabalar üretmesine rağmen az satmasına üzülüyordum. Bu tarz saçma konuları gördükten sonra kendime kızdım. Ne mazda satsın, ne de amele tayfası binsin.

Komşusunun,arkadaşınının bilmem neyinin aldığı piyasa değerini kaybetmeyen araçlara binsinler. Mazda gibi bir firmanın araçları bu tarz insanlara bir gömlek fazla.

• gerçekten de mazda, türkiye piyasasını pek sallamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Benim yazdığım fiyatlar şu an güncel zaten.

Polo, Corsa, Clio 29000.
    Megane 33000
    Passat 55000

Mazda'nın aynı segment araçları da baz olarak bu fiyatlardan 1 kuruş bile fazlasını haketmiyor.

kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Mazda' nın TR' de peynir ekmek gibi satması gereken aracı Mazda 3 ten başkası değil.

Zaten TR' de piyasası oturmamış bir marka,

Satamıyor dizel otm. yok.

Satamıyor benzinli otm 4 ileri ve yakıt sarfiyatı çok.

Benzinli man. zaten bu sıralar tercih sırasında hep ikinci planda;

Ehh ona da 56 bin istersen kusura bakma sonra görüşürüz derler adama.

Demem o ki HP mazda3 çok zevkli bir otomobil ama ....ama işte..

Sonuna kadar katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

mazda fiyatlarına bakıyorum hiçbirisi uygun değil. satış rakamlarına bakıyorum çok düşük seviyede. ikinci el alanda satanda yok gibi bişey. mazda türkiye pazarında sanki öylesine gelmiş gibi bi izlenim var. sırf türkiyede araba bayisi açalımda satmasakta olur demişler sanki. hiç mi kampanya yapılmaz. fiyatlar desen yüksek. adamların araba satmak için hiç bi çabası yok. resmen mazda türkiye uyuyor durumda.

2007 model mazda 3 alıyorduk anlaşmıştık. Arabayı teste götürürken farkettim arka zerotları en ufak kasiste bile gacır gucur ediyordu. Vazgeçtik almaktan. Olan 50 liraya oldu 27 bin vermektense. Yani mazdanın sorunsuz olduğunu duyduk da almayı denedik. İlk karşılaşmamızda sorunla karşılaştık.

Arkadaş sorunsuz araba denilince asla bozulmayan araba mı sanılıyor? 2.ci el bu, önceden nasıl kullanıldı kim biliyor?=

• Az önce Mazda.co.uk web sitesine gözattım: Bu araçlar 1.6 lt altı motor seçenekleri olan modeller:

Bazı modellerde %0 VAT (Value Added Tax, direkt KDV'nin ingilişçesi) desteği ile:

Mazda2 modeli: seçili modellerde %0 KDV desteği ile 8755 Pound'dan başlayan fiyatlarla.
    Mazda3 modeli: seçili modellerde %0 KDV desteği ile 13361 Pound'dan başlayan fiyatlarla ki bu model biraz hafif donanımlı ama boşline değil, yeterli donanıma sahip.
    Mazda3 Venture modeli 17900 küsur pounda güzel donanım sunuyor, hız sabitleyici, dijital klima, kararan ayna, 5.8" entegre dokunmatik renkli ekran, 17" alaşım jant)

İngiltere'de Mazda3 fiyat olarak C segmenti ortasına yerleştirmiş kendini. Kampanya harici fiyatları da Honda Civic, Toyota Corolla'dan çok farklı değil.
    Mazda2 ile de B segmenti fiyatı ortalamasına yerleşmiş.

Yani Mazda'nın "araba satmak istemiyorum" gibi bir düşüncesi yok, satmak istiyor. Ama Türkiye'de geçerli değil bu durum.

Forumda paylaşılmıştı bu resim: 2014 Mazda3 ilk sızan resimler.

Mazda'nın araba satmak gibi bi derdi yok heralde

Bu araç Golf'ten sonraki aracım olsun isterim, ama Mazda bu aracı satmak isteyecek mi? Sorun burada. Yoksa 2000'li yılların başında ve özellikle 90'larda Mazda gayet güzel de araç satmıştı bu ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 30 Kasım 2012; 10:38:17 >

• Mazda bulunmali her lazda

• quote:

Baz donanım Benzinli Manuel

29.000'e Mazda 2
    34.000'e Mazda 3
    55.000'e Mazda 6 olsun o zaman satabilir.

Yoksa hava civa traş.

mazda 6 55
    güzel
  • ...

• ..

• Suzuki, dünyanın en büyük otomotiv pazarlarından olan ABD'de otomobil satış operasyonlarını sonlandıracağını açıkladı. Aynı kaderi Mazda Türkiye de yaşar mı?
  • alıp yıllarca binen sahipleri memnun, mazda,subaru,nissan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Baz donanım Benzinli Manuel

29.000'e Mazda 2
    34.000'e Mazda 3
    55.000'e Mazda 6 olsun o zaman satabilir.

Yoksa hava civa traş.

mazda 6 55
    güzel

Aslında 29.000 TL'ye Mazda2 şaka gibi geliyor, ama İngiltere'de Mazda2 baz donanımı vergi desteği ile 8700 Pounda satılabiliyorlarsa, Türkiye'de de 29.000 olmasa bile 34-35.000 bandına rahatlıkla satılabilir. Mazda6 fiyatı ÖTV farkından dolayı zaten alıp başını gidecek, o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 30 Kasım 2012; 11:53:21 >
  • Polo, Corsa 29000 ise Mazda 2 de o kadar ancak eder.
  • Mazda kaliteli araçlar yapıyor ama Türk kullanıcıların kafalarındaki soru işaretlerini gidermeleri gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anill tavsiye etmisti mazda 2 bana hanim icin

Bayiye gittim ne araba var ne test arabasi var

Ne ilgi var nede araba satma niyetleri adamlarin

Kizdim polo aldim bende

• Mazda, Ford ve Volvo aynı platformu ve aynı dizel motoru kullanan araçlar üretmektedir. Alfa ile spor araba ve toyota ile b sınıfı araç üretmek için anlaşma yapmıştır. Anılan markaların hepsi de dünya çapında markalardır.
    Ancak,
    40bin TL'ye Ford Fiesta Dizel varken kimse benzinli mazda2 almaz.
    40bin TL'ye yeni i30 varken 50bin'e mazda 3 hachback almaz.
    50bin'e Jetta 1.4 tsi varken 1.6 atmosferik 3 sedan almaz.
    55 bine Insignia ve Passat varken 90bin'e mazda 6 almaz.

Aynı fiyat bile olsa belki satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Anill tavsiye etmisti mazda 2 bana hanim icin

Bayiye gittim ne araba var ne test arabasi var

Ne ilgi var nede araba satma niyetleri adamlarin

Kizdim polo aldim bende

Bayiide test aracı da olsaydı da sen sonunda gidip Polo alırdın zaten Cihancım.

Bir de daha önce 5-10 kez yazmıştım, 3 daha yazayım.

Aanıl olacak Anıll değil.

Gerçi artık HondAta oldu, o da ayrı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.