Mazda'lar Kasım ve Aralık aylarında 2 yıl bakım hediyeli Mazda, Kasım ayında başlattığı ve 31 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyası ile, model yılına bakılmaksızın, satılan tüm Mazda otomobillerinin 2 yıl / 40.000 Km'ye kadar olan periyodik bakımlarını hediye ediyor. Böylece bu uygulama kapsamında Mazda satış alan otomobil sahipleri, 2014 yılına kadar periyodik bakımlarını ücretsiz olarak yaptırabilecekler. Mazda modellerinde ayrıca, 2011 model yılı fırsatları da devam ediyor. Kasım ve Aralık ayları boyunca Mazda2'de 3.500 TL'ye, Mazda3'te 4.000 TL'ye, BT-50'de ise 3.500 TL'ye varan indirimler ile Mazda sahibi olabilirsiniz. Mazda'nın bir diğer benzersiz fırsatı da Mazda6 ve CX-9 modelleri ile ilgili. 2011 model yılı Mazda6 ve CX-9'da, ÖTV artışından kaynaklanan fark Kasım ayı boyunca Mazda tarafından karşılanıyor. Böylece bu iki modelde ÖTV artışı öncesindeki fiyatlar halen geçerliliğini koruyor. Siz de tüm bu fırsatlardan yararlanmak için en yakın Mazda bayisine uğrayın, 2011'i karlı kapatın.
quote:
Orijinalden alıntı: Zotone
Mazda'lar Kasım ve Aralık aylarında 2 yıl bakım hediyeli Mazda, Kasım ayında başlattığı ve 31 Aralık'a kadar devam edecek olan kampanyası ile, model yılına bakılmaksızın, satılan tüm Mazda otomobillerinin 2 yıl / 40.000 Km'ye kadar olan periyodik bakımlarını hediye ediyor. Böylece bu uygulama kapsamında Mazda satış alan otomobil sahipleri, 2014 yılına kadar periyodik bakımlarını ücretsiz olarak yaptırabilecekler. Mazda modellerinde ayrıca, 2011 model yılı fırsatları da devam ediyor. Kasım ve Aralık ayları boyunca Mazda2'de 3.500 TL'ye, Mazda3'te 4.000 TL'ye, BT-50'de ise 3.500 TL'ye varan indirimler ile Mazda sahibi olabilirsiniz. Mazda'nın bir diğer benzersiz fırsatı da Mazda6 ve CX-9 modelleri ile ilgili. 2011 model yılı Mazda6 ve CX-9'da, ÖTV artışından kaynaklanan fark Kasım ayı boyunca Mazda tarafından karşılanıyor. Böylece bu iki modelde ÖTV artışı öncesindeki fiyatlar halen geçerliliğini koruyor. Siz de tüm bu fırsatlardan yararlanmak için en yakın Mazda bayisine uğrayın, 2011'i karlı kapatın.
Yeterince açık olmamış konu.
model yılına bakılmaksızın; benim 2006 model mazdam için de geçerli oluyor sanırım Modelden kastın tip herhalde (mazda2, mazda3, mazda6) satılan tüm mazda modellerinin ; bayi tarafından satılan mı? 2. el de giriyor mu desem böyle bir şey yapmayacağı aşikar.
Model kelimesi karmaşa oluşturmuş.
Benim gibi yılda 30 bin km civarı yol yapanlar için sadece 1 bakım ücretsiz olacak gibi görünse de daha az yol yapanlar için cazip ve alternatif bir kampanya olmuş.
Modeline göre minimum 1000 TL civarı bir kazanç sağlamak olası görünüyor.
Tabii ufak bir ayrıntıda var o bakım maliyetlerinin karşılığı bedeli fiyat listelerine yeni zam olarak eklemişler.
son zamlardan sonra satışlarının iyicene düşüceğini anlayan mazda dan hatırı sayılır kampanya ama mutlaka yıl sonu indirimine gidip 1500-3000 arası ındırım yapması lazım modeline göre.
albenisi olmayan bir kampanya olarak görüyorum, benzersiz denilebilecek bir cazibesi yok. satış fiyatında sağlam bir indirim yapsınlar ancak o zaman cazip olur.
albenisi nerde bunun. Bende hakettiği fiyat olan 42-44 arası bir fiyata indi sandım
İmzamdaki aracın Ağustos ayında yaptırdığım 10bin bakımına 270 lira verdim. Mazda alsam yaklaşık 500 TL indirime tekabül eder.
quote:
Orijinalden alıntı: iakgul
albenisi nerde bunun. Bende hakettiği fiyat olan 42-44 arası bir fiyata indi sandım
Yok artık... Jetta'nın, Corolla'nın, Focus'un 60-70 bin TL'ye dayandığı şu günlerde Mazda 3'ün en full donanımlısı 52 Bin TL. Ki saydığım araçların hepsinde olmayan; arka araç izleme sistemi, standart esp, alaşımlı jant, yağmur sensörü, yıkamalı ön farlar, otomatik yanan ön farlar, park sensörü, sis farları, açılır tavan, hız sabitleyici, otomatik klima (çift bölgeli), ısıtmalı ön koltuklar, lastik basıncı izleme sistemi vesaire vesaire falan filan var... D sınıfında bile göremediğimiz donanımları adamlar C sınıfı bir araca tıka basa doldurmuşlar.
Ağzına kadar dolu, en full denilen Corolla, Megane ya da Jetta'dan daha çok donanım barındıran Mazda 3'ün ederi 41-42 TL olur mu? Batan geminin malı değil ki adamlar ucuzdan da ucuza satsın.
vay be mazda uçmuş daha geçen haftaki fiyatları 45 ve 47 küsur idi aşağıdaki modellerin..
şimdiki fiyata bak
Impressive 52,249 - Impressive otm. 54,118
vay be..
quote:
Orijinalden alıntı: CAGLARRR
vay be mazda uçmuş daha geçen haftaki fiyatları 45 ve 47 küsur idi aşağıdaki modellerin..
şimdiki fiyata bak
Impressive 52,249 - Impressive otm. 54,118
vay be..
Mazda uçarken diğerleri yerinde mi saymış ? :)
Emin olun en az uçanlarından biri yine Mazda'dır.
Bakimlarin parasini pesin aliyorlar zaten. Ortada bir firsat yok bence
ben yılda 10bin km yapan biri olarak 4 yılı beleşe getirebilirim zaten 4 yıl sonrada satarım ama problem mazda 3 ün dizelinin full ünün olmaması schayze !
quote:
Orijinalden alıntı: Belash
quote:
Orijinalden alıntı: iakgul
Yok artık... Jetta'nın, Corolla'nın, Focus'un 60-70 bin TL'ye dayandığı şu günlerde Mazda 3'ün en full donanımlısı 52 Bin TL. Ki saydığım araçların hepsinde olmayan; arka araç izleme sistemi, standart esp, alaşımlı jant, yağmur sensörü, yıkamalı ön farlar, otomatik yanan ön farlar, park sensörü, sis farları, açılır tavan, hız sabitleyici, otomatik klima (çift bölgeli), ısıtmalı ön koltuklar, lastik basıncı izleme sistemi vesaire vesaire falan filan var... D sınıfında bile göremediğimiz donanımları adamlar C sınıfı bir araca tıka basa doldurmuşlar.
Ağzına kadar dolu, en full denilen Corolla, Megane ya da Jetta'dan daha çok donanım barındıran Mazda 3'ün ederi 41-42 TL olur mu? Batan geminin malı değil ki adamlar ucuzdan da ucuza satsın.
aynen katılıyorum mazda bu ülkedeki en kaliteli c sınıfı araçlardan biridir belkide en kalitelisidir.adamlar sorunsuzluk abidesi her ülkede en sorunsuz araç seçiliyorlar.kullanıcıları servisin yolunu unutmuş arabalarına aşıklar.benim mazda 3 ü olan arkadaşlarım gözün kapalı al diyorlar.jetta,golf,focus,astra 60-70 bin ediyorsa mazda 3 80 bin etmeli.
77.000 tl'ye Mazda 6 ve tam donanımlı bir şekilde üstelik..
Bence servis vs sorunu yaşamayacak bir yerde olanlar için mükemmel fırsat..
Satışlarının iyice düşeceğini anladığında kampanya yapan birtek Mazda değil ki. Müşterinin hesabına geliyorsa, 1000 Tl. artı avantaj sağlanabilecek bir kampanya, 4500 tl. indirimli kampanyası ve 2000-3000 tl. yi bulan takas kampanyaları henüz bitmişti. 10000 veya 6 ayda bir garanti kapsamındaki rutin servis maliyeti yaklaşık 200-220 tl arasıdır. Daha ne kadar cazip hale gelebilir ki? 42-43 bine satılan B sınıfı araçlarla, 60-70 bine satılan C sınıfı araçlarla kıyaslarsanız, ki bu durum kanımca kıyas bile kabul etmez, bence alınası bir araçdır. Dizel modeli full olmayabilir- tabi yine Mazda 3 Impressive göre full değil, yoksa diğer çoğu C sınıfı hatta bazı D sınıfı araçlardan daha full olduğu kesin. Ama keşke olsaydıda alsaydınız tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme