Bildirim
Mazda CX-3 Test sürüşü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Test ettiğim de ben de beğenmiştim fakat arka taraf biraz dar gelmişti -
güzel inceleme olmuş elinize sağlık. aracı kullanan arkadaşında tarzını beğendim.
CX3 güzel araç ama o fiyat o araç için çok çok yüksek. Bir üst segment araçların fiyatına satıyorlar neredeyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık güzel eğlenceli bi video olmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel inceleme ama araç hakkında biraz bilgi sahibi olup yaparsanız daha güzel olacaktır. En basidinden araç şanzımanı tek kavrama ama sarsıntısız demişsin yalnız bu araç tork konvektörlüdür.
araç güzel ancak fiyatı inanılmaz pahalı o yüzden yollarda tek tük görüyoruz keşke rakipleri 500x,juke,captur vs. fiyat aralığında olsaymış. -
Tam otomatik tork konvertörlü şanzımana " tek kavrama " dedikten sonra izlemeyi bıraktım.
kaç mm lens özelden soran arkadaşlara 24mm -
Tasarım on numara
kesinlikle -
Eğlenceli video olmuş.Bilgi verildiği an araçla ilgili yerin ekrana gelmesi gayet güzel olmuş.Çekimler iyi.Sürücü arkadaş eğlenceli biri.Bunun dışında biraz bilgi eksikliği ve yanlışlığı var.Videodan önce biraz çalışıp hazırlıklı çekerseniz daha iyi olur.Teşekkürler elinize sağlık... -
muhabbet güzel ama yarım yamalak bir inceleme olmuş -
Teşekkür ederim , artı olarak ne konulabilirdi mesela ? Çok uzun tutmak istemedim çünkü insanların canı sıkılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ExtremeZer0
Teşekkür ederim , artı olarak ne konulabilirdi mesela ? Çok uzun tutmak istemedim çünkü insanların canı sıkılıyor
mesela başka bir test videosunda izlediğim çok övülen adaptif cruise control denemesi yapabilirdiniz,, çekimlerin gece olması nedeniyle görsellik açısından zayıf kalmış,, biraz donanımlarından,fiyatından falan bahsedilebilirdi en azından ,,, arka koltuk baş ve diz mesafesi görsellenebilirdi , bagaj gösterilebilirdi falan işte,,,,, genede amatör ruhla çekilen videolar bana göre profesyonel testlerden daha objektif ve inandırıcı geliyor devamını bekleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 20 Mart 2016; 0:12:55 > -
Yarın Clio RS çekimi var :) tekrar gündüz çekimi olucak umarım hoşunuza gider takipte kalın -
quote:
Yarın Clio RS çekimi var :) tekrar gündüz çekimi olucak umarım hoşunuza gider takipte kalın
takipteyim hocam, hiçbir videonu kaçırmadım,zevkle izliyorum ama bu cx3 ü biraz sallamışın, bence bunu bir daha çekin -
Kamera araçı olarak Motor vardı anca bu kadar oldu bazen bende bütün arkadaşları toplayamıyorum destek için :)
Part 2 si gelicek bu araçın Arazi koşularında testini çekicez daha uzun süreli ve detaylı bir video düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: tahas
Güzel inceleme ama araç hakkında biraz bilgi sahibi olup yaparsanız daha güzel olacaktır. En basidinden araç şanzımanı tek kavrama ama sarsıntısız demişsin yalnız bu araç tork konvektörlüdür.
Araç hem tork konvektörlü hemde çift kavramadır. Mazdanın skyactive şanzımanı ilk 3 vites tork konvektörü olarak çalışır son 3 viteste kaybı azaltmak için konvektör kendini kilitler yarı otomatik çalışır.
quote:
Yarın Clio RS çekimi var :) tekrar gündüz çekimi olucak umarım hoşunuza gider takipte kalın
hocam videolardaki o ağaçlı yer doğal yaşam parkının oralar mı? -
Hocam kanalınızı yeni fark ettim, yarın bazı testleri seyredicem. Birşey sormak istiyorum mercedes w211 makyajlı kasa ve w212 makyajsız kasayı test etme imkanınız var mı ? Ben türkçe test bulamadım da.
Benzer içerikler
- oto koltuk yükseltici tavsiye
- aracı ruhsat sahibinden başkası kullanabilir mi
- krank keçesi değişim ücreti
- airbag direnç atma
- yağ soğutucu arızası belirtileri
- alpine araba
- opel fiyat listesi 2025
- togg ısı pompası var mı
- bmw elektrikli motor
- peugeot 2008 gt 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X