Slm arkadaşlar.91 modelmazda 626 var motor 1.6.ama tabi km si 375 binde.yakıtı ölçüyoruz 40 kuruş km de.Kamyonla yarışıyor yakıtta.bikaç kez ayar yaptırdık olmadı.Motorda 1000 km de 0.5 lt yağ yakıyormuş.aldığımız adam öle demişti.Arabaya diyecek yok.rahat kocaman içi.Ama bu yakıt anormalmi normalmi anlaymadım.sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.
birde soğuk havalarda çalışması çok zor.ve çalıştıktan sonra gazdan çektiğimde stop ediyor.ısınmadan yola çıkmak sakat gerçekten.napmk lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
hocam lpgdemi bunu yakıyor benzindemi? benimde 626 ım var uzun yolda son zamlardan sonra 100ü geçmezsem 150 bin 130u geçmezsem 190 bin yakıyor ....şehiriçide 21 kuruş yakıyor..
Kardeş tüpte bu halde.Valla 1600 motor bide.seninki kaç motor?ocağımıza incir ağacı dikiyor araba.10 tl gazla 25 km gidiyor araba.
benimki 2.0 motor... Dostum senin kesin bir sorun var..belki çok ufak bir masrafla halledilebilecek bir sorundur..birkaç motor ustasına danış bence..temizlenmemiş hava filtresi bile yakıtı aşırı derecede arttırır..
D sınıfı kasada kasa/motor gücü kombinasyonu nedeni ile ki o yılların motor teknolojisi de göz önüne alınırsa 1.6 motorun 2.0 motordan fazla yakması gayet normal.
Amcam uzun süre kullandı.2.0 1.6 ya oranla kesinlikle daha az yakıyordu.
Lpg beyninde arıza var lpg beynini değiştirin 2013 yılı itibariyle su anki lpg fiyatlarıyla aracınız sehir içi 25 kurusu geçmez 375 binde olması önemli değildir japon otomobillerinde hayat 400 binden sonra baslar
O yıllarda uretilen araclarda yag degişimi 5 bin km'de birdi. 5 binde 2.5 litre bile yag eksiltse o arac bana mısın demez. Ama siz yine de 1 litre yag ekleyin derim. her 5 binde de komple yagı değiştirin. Yada her 5 binde 2 litre yag ekleyin 10-12 binde yagı değiştirin.
Ayrıca ustanızla görustuysenız 40 kurus yakmasına normal diyorsa size acilen ustanızı değiştirin Kötü japon otomobili yoktur, kötü usta vardır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme