Şimdi Ara

Mazda 323'ün Tarihçesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
3
Favori
26.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

Orjinalden alıntı: eczem

Bu da bizim 323. Elimizden geldikçe bakmaya çalıştık hep orjinal parça kullanıldı. bulunduğumuz ilin servisinin temiz diye gösterdiği 3 arabadan biri

Mazda 323'ün Tarihçesi

Mazda 323'ün Tarihçesi

duruşundan belli zaten

Sağolasın

• arkadalar bende 2003 model 55000 de mazda 323 var ilk arabam alalı 2 ay oldu acemilik te var haliyle. şunu blirteyim ki altımda başka bir araba olsaydı şimdiye kadar 3 ciddi kaza geçirmiştim bile bu paraya alabileceğim en iyi arabayı almışım diyorum.
  • Arkadaşım aman dikkat çok fazla hız yapma.Birde arabayı temizlerken sürekli teyp çalma aküyü bitirirsin.Bunlara biraz dikkat et
  • bizdede 94 323 var yıl 2008 14 yıldır kullanıyoruz babam bunu satsam ne alıcamki diyo. araba bu zamanakadar hiçbir sorun çıkarmadı 130000 km de ama hakikaten arabanın değeri bilinmiyo birçok 2001-2004 ucuz modellere bin basar valla 323
    dayım enfazla 218 basmış brodwayden sonra mercedes gelmişti mazda bize
    emektarın resmi
     Mazda 323'ün Tarihçesi

Orjinalden alıntı: FKMAL

bizdede 94 323 var yıl 2008 14 yıldır kullanıyoruz babam bunu satsam ne alıcamki diyo. araba bu zamanakadar hiçbir sorun çıkarmadı 130000 km de ama hakikaten arabanın değeri bilinmiyo birçok 2001-2004 ucuz modellere bin basar valla 323
    dayım enfazla 218 basmış brodwayden sonra mercedes gelmişti mazda bize
    emektarın resmi

Bendeki ile aynı renk sizinki de.. (Yani eskiden bendeki) :(

Benimkinde hani şu tanponlarda hafif oyuk kısım var ya oraya krom şerit çekilmişti... Çok daha güzel görünüyor... Çok da ucuz bişey olsa gerek... Bence siz de öle bişii yaptırabilirsiniz...

Resmini gestereyim... Arka tamponda da vardı aynı şekilde...

Mazda 323'ün Tarihçesi

Nikon D5000 / Nikkor AF-s 18-55mm VR / Tamron 70-300mm tele-macro / Nikkor AF 50mm f/1.8

GalaXy SII GT-I9100

• söylenenlerin tam tersine çok sorunlu bi araba ayrıca parçaları çok pahalı ve bulunmuyor

Orjinalden alıntı: s_a_m_a_r_a

söylenenlerin tam tersine çok sorunlu bi araba ayrıca parçaları çok pahalı ve bulunmuyor

Kaç sene Mazda kullandın ki?

Hiç sanmıyorum kullandığını...

Kullandıysan da ya aldığıda sorunluydu ya da senin araç kulanışın tuhaf... :)

Ben 5 yıl Mazda kullandım... Ne çok sorun çıkardı... Ne de parça sıkıntısı yaşadım...

Tamamen kendi hatamdan kaynaklı olarak radyatörü patlattım ve motoru yaktım... Kaza da yaptım...

Hiç parça sıkıntısı yaşamadım... Hem de küçük şehirdeyim...

Bilen bilmeyen yorum yapınca sinirlerim geriliyor....

Nikon D5000 / Nikkor AF-s 18-55mm VR / Tamron 70-300mm tele-macro / Nikkor AF 50mm f/1.8

GalaXy SII GT-I9100
  • hiç kullanmadım da geçen sene almayı düşünüyodum tamircilerin hepsi uzak dur bosver dediler. 2001 samara aldım bende. bilmem iimi yaptım kötümü yaptım ama memnunum

hiç kullanmadım da geçen sene almayı düşünüyodum tamircilerin hepsi uzak dur bosver dediler. 2001 samara aldım bende. bilmem iimi yaptım kötümü yaptım ama memnunum

Hayırlı olsun o halde...

Ama tamircilerin ve galericilerin dediklerine asla bakma...

Benim bi tamirci de Opel alma da ne alırsan al diyodu, en iyi tamircilerden biri... Ancak hiç Opel sorunludur dememişimdir ben... Tanıdığım galericiler de "sakın rover alma, başka alcak şey mi yok dediler, elinde patlar" dediler...

Şu an Rover'ım var, inanılmaz keyif alıyorum...

(Ve 3 kişi aracı benden satın almak istedi, galericinin elinde kalır dediği aracı satsaydım daha alalı 1 ay olmadan 1500 lira kar edecektim)

Yani en güzeli KULLANICI yorumları...

Artık araç alırken Tamirci ve Galerici tavsiyelerine asla bakmam....

(Sen aracına keyifle bindikten sonra sorun yok... Ama Mazda ile 1-2 hafta geçirseydin, tamirciler ne derse desin Mazda alabilirdin)
    Söylediklerim fanatiklik sanılmasın, şu anda 2 aracım var ikisi de Mazda değil... Ama 1-2 seneyi Honda'yı satıp tekrardan Mazda'ya dönüş yapmayı düşünüyorum)

GalaXy SII GT-I9100

• quote:

hiç kullanmadım da geçen sene almayı düşünüyodum tamircilerin hepsi uzak dur bosver dediler. 2001 samara aldım bende. bilmem iimi yaptım kötümü yaptım ama memnunum

tamircilere iş çıkmazdı çünkü mazda alsan. nası para kazanacaklar senden
    ama mazdaylada samara kıyaslanmaz gerek dış görünüş gerek iç malzeme kalitesi verilen para sadece 2001 model olmasına verilio
  • Arkadaşlar sanırım bendeki bu modelden cok azdır piyasada klima hid direksiyon elektirikli dikiz aynalar vs vs arabamdan cok memnunum az yakar cok kaçar yağda yakar bi matematik hocasından almıştık cok orjinaldi taki 80 90km hızla babam ağaca carpana kadar tekrar yaptırdık ve babam bana bıraktı ve bu aracı asla satmayacağım

Ankarada oturuyorum ve komple motor alıp takmak istiyorum nerden nasıl bulurum ederim tanıdığı vs olan varsa bi yardım etsin

Ufak tefek parcalarını aranaktayım 91 92 modellerin cıkma sıfır malzemesi cok ama bu 85 86 88 hem piyasada cok az oldugu için malzemeside yok

Ama aracımı cok seviyorum

Mazda 323'ün Tarihçesi

Mazda 323'ün Tarihçesi

• parça pahalı olayı eskiden di
    şimdi mermerler grubu devre dışı kaldı bayiler japonlardan direk olarak yedek parça alıyor. ve parça fiyatları da % 50 civarı düştü japonlar da belçika daki fabrikadan yedek parça getirtiyorlar
    ha wolksvagen ha opel hemen hemen parça fiyatları aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 17 Ağustos 2008; 12:47:20 >
  • Paylaşım için teşekkürler.Peki arkadaşlar mazda 626 nasıl acaba ? Bu aracın servis ve yedek parça durumu nasıldır ? Eger kısıtlı bir bütçesi olan birisi sizce renault 21 concorde'mi yoksa mazda 626'mı alsa iyi etmiş olur ?
    dikil, yıkıl, eğilme
    deli olur insan deli... bbmg
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dervişçimli

Paylaşım için teşekkürler.Peki arkadaşlar mazda 626 nasıl acaba ? Bu aracın servis ve yedek parça durumu nasıldır ? Eger kısıtlı bir bütçesi olan birisi sizce renault 21 concorde'mi yoksa mazda 626'mı alsa iyi etmiş olur ?

Mazda 626 alsa daha iyi etmiş olur...

reno ile Mazda kıyaslanamaz bile bence...

Reno'ya arada bir arıza masrafları verirsin ama mazdayı hor kullanmazsan hiç sanayiye para vermezsin...

GalaXy SII GT-I9100
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Hayırlı olsun o halde...

Ama tamircilerin ve galericilerin dediklerine asla bakma...

Benim bi tamirci de Opel alma da ne alırsan al diyodu, en iyi tamircilerden biri... Ancak hiç Opel sorunludur dememişimdir ben... Tanıdığım galericiler de "sakın rover alma, başka alcak şey mi yok dediler, elinde patlar" dediler...

Şu an Rover'ım var, inanılmaz keyif alıyorum...

(Ve 3 kişi aracı benden satın almak istedi, galericinin elinde kalır dediği aracı satsaydım daha alalı 1 ay olmadan 1500 lira kar edecektim)

Yani en güzeli KULLANICI yorumları...

Artık araç alırken Tamirci ve Galerici tavsiyelerine asla bakmam....

(Sen aracına keyifle bindikten sonra sorun yok... Ama Mazda ile 1-2 hafta geçirseydin, tamirciler ne derse desin Mazda alabilirdin)
    Söylediklerim fanatiklik sanılmasın, şu anda 2 aracım var ikisi de Mazda değil... Ama 1-2 seneyi Honda'yı satıp tekrardan Mazda'ya dönüş yapmayı düşünüyorum)

peki rover'ın yedek parçalarını nasıl buluyorsun yoksa sende honda eurocivicle ortak üretim olan araç mı var? 4 serisi yani?

• quote:

Orjinalden alıntı: Dervişçimli

Paylaşım için teşekkürler.Peki arkadaşlar mazda 626 nasıl acaba ? Bu aracın servis ve yedek parça durumu nasıldır ? Eger kısıtlı bir bütçesi olan birisi sizce renault 21 concorde'mi yoksa mazda 626'mı alsa iyi etmiş olur ?

mazda626 alması daha iyi bu arada reno ile mazda asla bir tutulamaz mazda her zaman iyidir sadece türk piyasasında tutulmayan bir araç
  • bizdede vardı mazda 323 1994 model arabayı 2003 senesinde 8bin ytl ye aldık ilk aldığımızda kmsi 750000 de idi araba ile 3 kere sanayiye gittim 3 sene biyunca 1. si lpg taktırmak için 2.akü değiştirmek için 3. arabanın ateşliyici kömürü bitti o yüzde yoksa arabanın hiçbir sorunu yok.Bide her sene arcın yağını değiştirmek için gidiyodum onu eklemeyi unutmuşum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.