Arkadaşlar bu gün 1999 modelmazda 323 1.5 16V bir araba aldım (sayılır) kapora ödedim 1 hafta içinde tamamını ödeyip üzerime alıcam şimdi merak ettiğim bazı konular var daha önce hiç mazda kullanmamıştım kısaca aracın özelliklerinden bahsedecek olursam: klima,4 cam elektrikli,aynalar elektrikli,Otomatik vites,yüksekliği ayarlanabilir direksiyon,abs,2 hava yastığı,immbolizier, 80000 km de stepne sıfır duruyor lastikler yeni aracın boyası ve genel görünümü oldukça iyi aldığım fiyat:12.500 YTL sizce nasıldır? artıları eksileri nelerdir benim bilmediğim ekstra özellikleri nelerdir birde üzerinde GLS yazıyordu netten arattım ancak tatmin edici bir sonuç bulamadım arabanın tam modeli hakkında...yorumlarınızı bekliyorum saygılar...
aracının adı mazda familia 1.5. Fiyat çok yüksek ama almışsın artık hayırlı olsun mazda sağlam arabadır senelerce binersin güle güle kullan
Çok teşekkürler fiyatın normalden biraz yüksek olduğunun farkındayım ancak araç çok temizdi lastikler akü vs gibi bana ilk etapta masraf çıkaracak sorunları olmadığı için ve temiz olduğu için verdim o parayı birde otomatik vites hakkında ne düşünüyorsunuz? herkes birşey söylüyor çok problem çıkabilir masraflı vs diyorlar ne diyorsunuz? saygılar...
bizde aynı araba var 99 model ama klima , vites abs yok o araba normalde o paranın iki katını hakediyor arkadaşım. o yuzden için rahat olsun. bizim tek sıkıntımız, eğer bi kazamız falan olursa , yedek parça ya vereceğimiz para. biliyosun mazdanın parçaları aralarında en pahallı olanlardan biri. Ama geri kalan özellikleriyle o araba mükemmel...çok iyi bi seçim yapmışsın... bu arada bence ucuz almışsın arabayı.Tabi istanbul ankaradan falan aldıysan normal olabilir ama o araba trabzonda 14.000 altına gitmez...
japonlar'ın otomatik şanzımanı iyidir km'side az sayılır onun için bi osrun çıkaracağını sanmam. parça fiyatları gerçekten çok yüksek onun için muhakkak kasko yaptır. bide eğer satmayı düşünürsen trabzona götür orda iyi para ediyomuş
arabanin temiz oldugunu dusunursek tek sorun yakit tuketiminde bence(gerci butceden butceye degisir ben kendime gore yorumladim).. asagida alinti yaptigim arabam.com `un 1999testinde manuel arac 8.6litre ortalama benzin yakmis.. seninkinin de otomatik oldugunu dusunursek ortalama 9litre civarinda bir benzin tuketimi war.. az mi cok mu siz karar verin fakat aracin ben de cok saglam ve iyi bir secim oldugunu dusunmekteyim. Temizse kacirma derim. Her zaman dedeigim gibi onemli olan icine sinmesi.. Biz buradan klawye basinda oturup sabaha kadar yorumlar yapariz fakat konu gecer gider, ama sen yillar boyu o araci kullanicaksin. O yuzden bu bilgiler isiginda icine sinen bir modeli tercih etmeni tavsiye ederim ki yazdiklarina bakarsak hosuna da gitmis eh o zaman bize de hayirli olsun demek dusuyor IYI SECIM
buyrun ayni aracin manueli ile arabam.com`un 1999yilinda yaptigi test:
MAZDA 323 1.5 (1999)
Genel Bilgiler
Mazda'nın 1963 yılından bu yana ürettiği kompakt sınıftaki modeli 323'ün 6'ncı nesli 1998 yılında yollara çıktı. Türkiye'de Familia adıyla satılan 323 Sedan'ın 1,5 litre 90 HP ve 1,8 litre 115 HP'lik iki motor seçeneği bulunuyor.
Karoser, iç mekan
Yeni 323 Familia bir önceki nesle göre 20 cm kısalmasına rağmen dingil mesafesi eskisine göre 5 mm uzayarak 2610 mm'ye ulaşmış. Ayrıca ön ve arka iz açıklıkları da 10'ar mm artarak 1470 mm olmuş, Ağabeyi 626'dan da (4575 mm) 26 cm daha kısa olan 323 Familia' nın özellikle ön görünümü 626'ya çok benziyor, Köşeli ama daha büyük farlar ve ızgaranın üst kısmındaki Mazda amblemli kromaj bölüm 626'yla temel benzerlikleri oluşturuyor, 323 Familia'nın dış görünümü gibi iç mekanı da sade bir tasarıma sahip. Yeni 323'ün kokpiti de neredeyse 626'yla aynı. Bir önceki versiyona göre bagaj hacmi 11 litre azalan otomobilin 415 litrelik bagaj hacmi arka koltuklar yatırılarak artırılabiliyor.
Motor, performans Bİrçok rakibinde 1,6 litrelik motorlar kulanılmasına karşın Mazda 323'te 1,5 litrelik motor bulunııyor, Bir önceki nesilde de kullanılan üstten çift egsantrik, 16 supap, çok noktadan enjeksiyon gibi modern özelliklere sahip 1498 cc'lik motor 5500 d/d'de 90 HP güç, 4000 d/d'de 132 Nm tork üretiyor. Oldukça kolay ve hızlı devirlenen motor biraz da gürültülü çalışıyor. Maksimum gücü 1,6 litrelik rakiplerine yakın olsa da maksimum torkun düşük olması 323'ün rakiplerinin gerisinde kalmasına neden oluyor. Yine de 1.5 litrelik bir motor için tatminkar performans değerleri sunuyor. Hızlanma testlerinde 0'dan 100 km/s'ye 11,0 sn'de ulaşan otomobil, motor hacmine göre normal olan düşük torku nedeniyle ara hızlanmalarda çok başarılı değil. Test koşullarında 100 km'de ortalama 8,6 litre yakıt tüketen 323, 55 litrelik deposuyla 639 km menzile ulaşıyor. Yürüyan aksam, kullanım Mazda 323'ün hidrolik direksiyonu motor devrine duyarlı; ancak biraz hissiz. Güvenlik ön planda tutularak düzenlenen süspansiyon sistemi hafif darbeleri rahatça emebili yor. 323 virajlarda zorlandığında önden kayıyor; viraj içinde ayak gazdan çekildiğinde stabilitesinde önemli bir değişiklik gözlenmiyor. Yan rüzgarlardan yüksek süratlerde etkilenen 323'ün düz gidiş stabilitesi yeterli düzeyde. Gürültü düzeyi ölçümlerinde rakiplerine yakın değerler elde etmesine karşın 323'ün tiz motor sesi yüksek hızlarda rahatsız edici düzeye geliyor ve lastik gürültüsü çoğu, Japon otomobilinde olduğu gibi kabine sızıyor. Ekstra ücret karşılığında sunulan ABS'yle donatılan test otomobili 100 km/s hızda giderken yapılan frenlerde 43 metrede durdu. Bu duruş mesafesi ABS'li bir otomobil için artık uzun kabul ediliyor.
Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim.Aklimda hic mazda yoktu ancak araci gordukten sonra fikrim tamamen degisti gercekten cok temiz ic dosemeler koltuklar piril piril uzerinde cizik yok birde o fiyata donanimi dusundugumuzde cok makul geldi bakalim hayirlisi hafta icinde alim satim islerini hallederim herhalde kismetse... saygilar...
arkadaşlar birde bu mazdanın yedek parçasının çok pahalı olduğunu söylüyorlar ayrıca otomatik viteste şanzuman bir arıza yaparsa vay haline diyorlar ne diyorsunuz? iyice kafam karıştı... saygılar..
hayırlı olsun sen de artık bir mazdacı sayılırsın
Hiç korkma parçasıda pahalı değil istanbuldaysan aksaraydan yerli otomobil parçası fiyatına alıyorsun ayrıca otomatik vitesin nekadar mükemmel bişey oldunu farkedeceksin normal vitesli araçları beğenmiceksin benim 626 300.000 km de sanzımanın yagına basıncına dikkat edersen mazdanın şanzımanı enaz 500.000 gidermiş nazar değmesin benimki hala ilkgünkü gibi
İnanılmaz uzun ömürlü bir motoru vardır.Üstten çift egzantrikli 16 v çok kaliteli bir motor.En az 400,000 gider normal şartlarda.Her mazda modeli gibi sorunzuzluğu ile ünlüdür.90 ı geçmezsen en az yakan 1,5 den daha az yakarsın.Bir daha başka marka arabaya binebileceğini de sanmıyorum.Çok çok dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
lpg kullanan var mı bu arabada? Kullanıyosanız hangi marka? Hangi markayı bu araba için öneriyorsunuz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme