Şimdi Ara

Mazda 3 mü VW Jetta mı?(mazda alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
14.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Mazda 3'ü bugün test ettim, benzinli otomatik olması dışında her şeyine aşık oldum. Full olarak 72.000TL fiyatı.Şimdiki aracım ix35 ve ara hızlanmaları çok kötü. Mazda benzinli turbosuz ama sanki iyi gidiyor gibi geldi. İnanılmaz dolu bir araç. Xenon, bose ses sistemi bazı özellikleri.. Sizce yılda 15000km yapan birisi dizele 10k fark vermeli mi? Tabi bir taraftan da 2 yıl sonra aracı satmak istediğimde Vw'ye vereceğim 10k fazla parayı geri almış olurum gibi geliyor. Mazda 3'ü satarken sanırım bayağı zarar ettirir. Yorumlarınız öneml. Özellikle Mazda'yı bilenlerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 16 Ekim 2014; 16:40:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 üyesi ve 2700 küsur mesajı olan biri için acemice bir soru olmuş.

2 yıl sonra satacagim kriterinin cevabı vw dir net.

• Valla şu an Mazda3 açık konuşmak gerekirse çok popüler ve bayiilerde şu an araç yok ileri tarihe araç veriyorlar. Ayrıca dizelin gelmesi ile benzinliler değer kaybeder. Karar sizin ben olsam ne mi yapardım? Mazda 3 ü alır geçerdim çünkü 2 sene sonra arabayı satamam :D
  • bomb has been planted.

forumda vw mazda karşılaştırması aman allahım

vw jetta ama yeni gelen makyajlılarından almalısın. hoş direksiyon hariç değişen birşey yokta. ikinci elde daha çok kazanırsın
  • Kesinlikle mazda3 aciklamaya gerek bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

2006 üyesi ve 2700 küsur mesajı olan biri için acemice bir soru olmuş.

2 yıl sonra satacagim kriterinin cevabı vw dir net.

O mesajların kaçı bu bölüme ait? Cevap için sağol

• Başka bayileri bilmem de Eskişehir'de 2 adet var. Dizel soran bir müşteriye Nisan 2015 dendi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En önemli kriter 2.eldeki değer kaybıysa mazda'nın kapısından bile girme.

• Mazdaya bir şey diyemem
    2012 highline jetta sunroof 28000 km de 68500 TL ye sattim 600 TL bakimi gelmişti konuda hesap edersek 69100 TL
    2 ay sonra jetta TDI highline sunrooflu araci 77000 TL ye kacirdim 2014 model sifir km
    Zarar etmezsin jetta yada VW
    Mazda icin yorum yapamam almadim satmadim kullanmadim
    Simdi Passat TDI vomfortline var 2014 500 km de aldigim fiyatin 500 eksigine satacagim alali 1 ay olmadi
    Fluence baktim
    İcon 1.5 dci r link paket ve xenon sunroof far yikama 17 inc jant cart curt beyaz renk icin 82000 tl son fiyat dedi sa......com da bej renk ayni donanim ve paketlerin oldugu fluence var 2013 model bej renk 67500 tl istiyor 2800 km de var buradan haraket et
    HAKKİNDA HAYİRLİSİ OLSUN

• Haluk Abi'nin dediği gibi 'Paran varsa Japon yoksa Alman''

Yani 2.el önemliyse VW ,yok değer kaybı değil aldığım zevk önemliyse Mazda diyorum.
  • Satarken hep zarar ettim Hyundai ve Lancia'dan.Vw sahipleri zarar etmedim şu kadar kar ettim dedikçe de kendimi enayi gibi hisseder oldum.Kısacası bu Vw çılgınlığı beni de etkilemeye başladı.2 yıl binip 10bin TL zararla araba satmak sizce normal midir?Vw hariç
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Size kesinlikle TDI jetta olucak.Mazda 3 al sat zihniyetli ruhsuz sadece araç almak için alacakları araç deil eğer dizeli gelirse her türlü alınır ama atmosferik benzinli mazda 3 ülkemizde pek mantıklı deil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Yeni Mazda 3'ü bugün test ettim, benzinli otomatik olması dışında her şeyine aşık oldum. Full olarak 72.000TL fiyatı.Şimdiki aracım ix35 ve ara hızlanmaları çok kötü. Mazda benzinli turbosuz ama sanki iyi gidiyor gibi geldi. İnanılmaz dolu bir araç. Xenon, bose ses sistemi bazı özellikleri.. Sizce yılda 15000km yapan birisi dizele 10k fark vermeli mi? Tabi bir taraftan da 2 yıl sonra aracı satmak istediğimde Vw'ye vereceğim 10k fazla parayı geri almış olurum gibi geliyor. Mazda 3'ü satarken sanırım bayağı zarar ettirir. Yorumlarınız öneml. Özellikle Mazda'yı bilenlerden...

Hocam mazda 3 bende inceledim,gayet kaliteli vegüzel donanımları dışında tasarımı da albenili bir havasıyla göz önüne çıkıyor.Mazda skyactıve motor teknolojisiyle 1.5 120 hp yakıt tüketimlerini ve performansını makul bulduğumu söyleyebilirim(bazı turbolu araçlardan daha seri ),ayriyetten araçın sürüş zevki çok güzel,sürekli binip kullanmak istiyor insan,normal seyir hızlarda içeriye neredeyse hiç ses almıyor diyebilirim,yüksek hızlara çıkmadığımdan yol,rüzgar.motor sesi hakkında birşey diyemeyeceğim,ayriyetten süspansiyon sistemi tam kıvamında diyebilirim,bozuk yollarda vuruntu ve iç kabinde gürültü oluşturmaması çok etkiledi beni,ayriyetten yüksek devirlerdeki motor sesi çok tatminkar bir seviyede olduğunu söyleyebilirim

Mazda alırsanız sizi üzmeyeceği bir araç olacağını düşünüyorum(beklentileriniz nelerdir),sıkıntı çıkarmayan,periyodik bakımlar dışında servis yoluna sizi götürmeyen bir arabadiyebilirim, para kolay kazanılmıyor evet ama,sırf ikinci eli iyi ve sıfırdan daha pahalıı satmayı düşenecek biriyseniz Jetta alarak mutlu olabilirsiniz,(ben kendi açımdan ikinci elinden ziyade araçdan aldığım keyfe bakarım,zarar da etsem aldım keyif paha biçilemez,biraz reklam gibi olsada kesinlikle kendi düşüncemdir.)

ÇOk sık araba değiştiririm diyorsanız klasik,sade,donanımsız bir jetta alabilirsiniz.
    Yok 6-7 yıl binerim ,beni mutlu etsin diyorsanız MAZDA 3 derim.

NOT:vw ciler birazdan gelir ve gereksiz yorumlarıyla insanların boralini bozar ,en iyisi ben kaçayayım.Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun,allah kaza belalardan korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhangun1992

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Yeni Mazda 3'ü bugün test ettim, benzinli otomatik olması dışında her şeyine aşık oldum. Full olarak 72.000TL fiyatı.Şimdiki aracım ix35 ve ara hızlanmaları çok kötü. Mazda benzinli turbosuz ama sanki iyi gidiyor gibi geldi. İnanılmaz dolu bir araç. Xenon, bose ses sistemi bazı özellikleri.. Sizce yılda 15000km yapan birisi dizele 10k fark vermeli mi? Tabi bir taraftan da 2 yıl sonra aracı satmak istediğimde Vw'ye vereceğim 10k fazla parayı geri almış olurum gibi geliyor. Mazda 3'ü satarken sanırım bayağı zarar ettirir. Yorumlarınız öneml. Özellikle Mazda'yı bilenlerden...

Hocam mazda 3 bende inceledim,gayet kaliteli vegüzel donanımları dışında tasarımı da albenili bir havasıyla göz önüne çıkıyor.Mazda skyactıve motor teknolojisiyle 1.5 120 hp yakıt tüketimlerini ve performansını makul bulduğumu söyleyebilirim(bazı turbolu araçlardan daha seri ),ayriyetten araçın sürüş zevki çok güzel,sürekli binip kullanmak istiyor insan,normal seyir hızlarda içeriye neredeyse hiç ses almıyor diyebilirim,yüksek hızlara çıkmadığımdan yol,rüzgar.motor sesi hakkında birşey diyemeyeceğim,ayriyetten süspansiyon sistemi tam kıvamında diyebilirim,bozuk yollarda vuruntu ve iç kabinde gürültü oluşturmaması çok etkiledi beni,ayriyetten yüksek devirlerdeki motor sesi çok tatminkar bir seviyede olduğunu söyleyebilirim

Mazda alırsanız sizi üzmeyeceği bir araç olacağını düşünüyorum(beklentileriniz nelerdir),sıkıntı çıkarmayan,periyodik bakımlar dışında servis yoluna sizi götürmeyen bir arabadiyebilirim, para kolay kazanılmıyor evet ama,sırf ikinci eli iyi ve sıfırdan daha pahalıı satmayı düşenecek biriyseniz Jetta alarak mutlu olabilirsiniz,(ben kendi açımdan ikinci elinden ziyade araçdan aldığım keyfe bakarım,zarar da etsem aldım keyif paha biçilemez,biraz reklam gibi olsada kesinlikle kendi düşüncemdir.)

ÇOk sık araba değiştiririm diyorsanız klasik,sade,donanımsız bir jetta alabilirsiniz.
    Yok 6-7 yıl binerim ,beni mutlu etsin diyorsanız MAZDA 3 derim.

NOT:vw ciler birazdan gelir ve gereksiz yorumlarıyla insanların boralini bozar ,en iyisi ben kaçayayım.Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun,allah kaza belalardan korusun.

Aslında ben tam Mazda alacak adamımÇünkü ilk aracım Lancia Deltaydı.O bir maceraydı ama çok memnundum. Şimdi Hyundai ix35 donanımlı bir araç. Boş bir Jettaya binince sudan çıkmış balık gibi hissedebilirim kendimi.Mazda'yı gerçekten herkesin test etmesi lazım. Bose ses sistemi mükemmel Donanımlı araçlar her zaman favorimdir. Forumun etkisi midir bilmem VW beynimizi kemiriyor

• Mazda daha az zarar ettirir ama daha zor satarsınız.

Jettaya fazladan vereceğiniz parayı euroya yatırın, 2sene sonra mazdayı ve euroyu satarsanız zararınız daha az olur.

Daha donanımlı daha özel, daha kaliteli bir araca binmiş olursunuz.

• Satarken Mazda'nın da değerini verirler de, derdin eğer "çabuk satmaksa" ve bu en önemli kriterin ise Jetta al. Jetta çabuk ve değerinde satılacaktır.

Jetta'yı kötülemek için söylemiyorum, çok kullandım, arabanın sıkıcı bayık çizgisi ve bazı malzeme ucuzlukları dışında sürüşü, konforu, genel yalıtımı falan baya iyi, hatta şaşırtıcı derecede çevik, iyi yol tutan bir alet açıkcası. Manuel 1.2 tsi kullandım, ama 2 sene binip satacaksan DSG'de alınır, ötesi için asla DSG tavsiye etmem.

Yine de çabuk satma işini biraz geri plana alırsan, Mazda'nın daha da zevkli sürüşü, sağlamlığı, sorunsuzluğu kalitesi (bu tabi motorundan şanzımanına, tüm üretim kalitesine kadar) çok daha estetik içi dışı, bana kalırsa gayet yeterli ve devir çevirtince sesiyle bile keyifli motoru + atmosferik-tam otomatik olduğunu düşünürsek son derece makul tüketimi gibi nitelikleri Jetta'ya tercih etmek için yeter de artar bile. Çok daha güncel, modern bir araba olması da cabası.

• Herkes mazda 3 der jetta alır
  • Jetta avantajlı durumda

• Bencede mazda 3 daha iyide malesef bu ülke şartlarında jetta alınır

• Arabayi satmak icin degil binmek icin al derim. Varsin satarken gec satilsin. Ayrica 2. El temiz alirsan deger kaybin daha az olur. Sahsen ikinci eli var diye gidip jetta falan almazdim. Kendin soyluyorsun mazda dolu arac diye. Jettayi fuarda inceledim on konsol bombos. Ha sembol ha jetta. Mazda alirdim ben olsam. Ayrica jettalar sirket arabasi gibi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.