|
Mayıs ayında en çok satan otomobiller açıklandı: Elektrikte zirve değişmedi
2 Mobil
-
-
teslanın gözü yaşlı :)
-
Mini cok iyi satmis 2400e 60kw mi ne bataryası var
Güzel araba ama ben tercih etmezdim sahsen
Gecen mayista 1900e niyetlendim yetisemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
balooooooon hdbwizbqkxkak
-
togg kredi desteği olmasın 4 te 1 ini satamaz.
-
Tesla satışları neden dipte?
-
Bazıları stok yok ondan diyor bazıları fiyatı pahalı bazılarıda servis ve teslimat sıkıntısı yani 3 ilde teslimat var idiğer illerde teslimat yok yetkili servis illerde olmaması.
Artık hangisi geçerliyse
Neyse burada SsangYong bence dikkat çekiyor. Birde doğuştan elektrikli değil ona göre düşünün eğer togg gibi catl yada benzer firmayla anlaşırsa doğuştan elektrikli geçerse bu rakamlar 2 ye katlar geçerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Haziran 2026; 21:3:10 >_____________________________ -
Envanterde araç kalmamış. Öncesinde de Tesla'nın satışları Model Y donanımının bir önceki seneye göre kırpılmış olması yüzünden zaten düşüşteydi.
-
en büyük eksiği adaptif cc yok. bu devirde böyle bir araçta olmaması gereken bir eksik bence, yoksa fena araç değil. 500 km menzil sunuyor diye hatırlıyorum...
_____________________________ -
O wltp
Normal uzun yolda 300km gidiyorsa iyi bataryasi ufak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
BYD yavaştan yavaştan ver elini Çin mi yapıyor? Haziran ayı listelerinde 4küsür milyondan aşağı aracı kalmamış.
-
Ne clio sevdasiymis be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Ben yolda hiç yeni clio görmedim sayılar hikaye gibi alınmaz bana göre o fiyata daha iyi araçlar var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
iran savaşı bitene kadar satışlar benzer şekilde gider gibi, elektriklilerde devlet teşvik vermeli, tüketici sağlam ata oynamak istiyor, elektriğin üretimi var fakat dizel/benzin ithal enerji, şu işi çözemediler millet zorunda saçma araçları alıp duruyor. satıcılarda işine geldiği gibi yapıştırıyor. yakında bir güncelleme haberi okurmuyuz diye düşünmeden edemiyorum. ben aldım alacam ha şimdi derken eş dost tanıdık aldı hala geçecez. togg satışı için pek kastırmıyor nasılsa ötv limiti koruma sağlamış... o yükselirse listeden düşen araçların satışı sıçrama yapar listelerde görünür.
-
"Manisa'ya fabrika yapacağım" vaadiyle bir miktar aracı düşük ÖTV ile ithal etme hakkı elde etti. Kotayı doldurduğu için gümrükten yeni araç çekemiyor. Eldeki araçları satıyor.
-
Bir önceki neslin üretimi devam ediyor. Rakamlara onları da dahil etmişler. Yeni nesli ilk kez pazar günü Anadolu otoyolunda gördüm.
-
KG Mobility Torres 'in bu adetlere ulaşması çok acayip. Bizim millet akıllanmayacak malesef. BYD ve Cherry'den kazıklandıkları yetmedi. Şimdi de sosyal medyada en ufak eleştiri yapılamayan, aracında olmayan özellikleri varmış gibi milleti kandıran firmanın Torres'ini alıyorlar.
Yerli Togg çok daha kaliteli donanımı daha uyguna verirken, bizimkilerde bu yabancı aşkı bitmez. Üstelik Togg için atış serbest, millet sırf siyaseten gıcık kapıyor diye aracı karalıyor. Ülkenin değeri olarak görmek vs hak getire.
-
anladim kardesim "togg satmiyor len mequ" diyorsun yani
-
O tasarım o araca giç gitmiyor, hele bayanların hiç ilgisini çekmiyor. Aşırı bir agresiflik ve kabalık var kaldırmıyor onu.
_____________________________ AO -
TOGG denilen alman çin ucuz yoldan toplamasını kim para verip alıyor? akp öven almacıların memleketini geçtim Tüm Avrupa'ya 130 adet satılabilmiş :)
onu da konsolosluk ve Türk banka görevlilerine temin ettiler diye haber geçtiler. akp öven almancılar bile togg'un ne olduğunun farkında. adam gidip üstün 10 bin euro daha borçlanıp BMW Mercedes alıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt