Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nick için bir konu açın daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

@Owl City. kardeşim, o dediğin FF startı yeniden yaptım, koyayım buraya isteyen çeksin.

http://www.4shared.com/file/fG-Kz2nI/start.html

Herhangi bir metin editörü ile html dosyasını açıp kendi linklerinizi girebilirsiniz.

Modifikasyon serbest, modlayın istediğiniz gibi.

Eline Sağlık, Çok Güzel Oldu.

Abi bi de birşey sorucam; Mac OSdaki fontları Windows'a nasıl yükleyebiliriz ? yani font dosyalarının uzantılarını değiştirebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 24 Mayıs 2010; 9:04:05 >

• Birebir yükleyemezsin de convert edilmiş olanlardan bulabilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

o soruda alcatraz'dan sonra virgul koymayı unutmusum bas harflerın nıye kalın dıye sormadım..

anlatım sahane.. tahmın ettımde belkı baska anlamı vardır dedım nıck olarak kull.gın ıcın..

Bu arada fılmı ızlemekle kalmayıp gercek olarak kacarken kull.ları aracları ve nasıl ne yonde kactıklarınıda ızledım bogulma ıhtımallerıde varmıs hatta kacanların eger kurtulduysa hala yasama ıhtımallerı bıle varmıs bkz.dıscovery

Hoşuma gittiği ve ilgimi çektiği için Nick olarak kullandım.Ayrıca şu Discovery'de izlediğin belgeselini de merak ettim, Belgeselim Download veya izleyebileceğim bir sitenin linklerini P.M ile gönderebilirsen çok sevinirim.

• Soulcubee neden olmasın bız eskı forumumuzda acmıstık ama sadece yonetıcı odasında enteresan seyler cıkmıstı..

alcatraz buldugumda pm'lerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Soulcubee neden olmasın bız eskı forumumuzda acmıstık ama sadece yonetıcı odasında enteresan seyler cıkmıstı..

alcatraz buldugumda pm'lerim..

Beklemedeyim o zaman..
  • @Fîrzen
    @lokooo

sağolun arkadaşlar
  • @seF[o]
    Desk güzel olmuş ama yerinde olsam Icon'ları değiştirirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fîrzen

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bu da benim masaüstü bakalım beğenecek misiniz
     Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

Ben beğendim

Bencede Güzel..

• @Furkan*
    Desk güzel olmuş..Avedesk'deki Icon'ların Shadow'unu azalt biraz çok abartı olmuş..
  • Azaltıca daha kötü görünüyor resimde abartı gözüküyodur belki normalde o kadar abartılı değil
  • @Furkan*

Şu alt taraf biraz daha küçük olabilir bence . Ayrıca çöp kutunda 1gb gereksiz ver mi saklıyosun :D neden ? şu sol taraftaki iconlar hoşmuş sağ üstteki hdd iconalarınıda ondan yapsana uyumlu olsun .. onun dışında sade ve güzel ...
  • Birşeyler silmiştim geri dönüşüm dolmuş farkında değilim , alt taraf derken dockumu küçültiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Birşeyler silmiştim geri dönüşüm dolmuş farkında değilim , alt taraf derken dockumu küçültiyim ?

aynen dock ufak daha iyi durur sanki
  • Evet daha iyi durdu sağol önerilerin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Evet daha iyi durdu sağol önerilerin için

önemli değil çokta bişey demedim zaten öle gözüme çarpanlar... kolaygele...
  • Furkan ikonlara çok fazla gölge veriyosun.
  • Tamam düzelttim , onun dışında bi eksik varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.