Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagol furkan link ıcın bende boyle bırsey arıyorum fakat estremo zaten ıncelemıs ve eksıklerı var demıs hevesım kursagıma kactı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

2smoke abihttp://neodesktop.deviantart.com/art/SunBeam-164220883 burdaki firefox start pagenin psd ve htmlsini paylaşır mısın ?

Yeni Deskin Wall süper modlamışsın gerçekten.

Sildim kardeşim onu yaw yanlışlıkla geçen gün, eskisini kullanıyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Sagol furkan link ıcın bende boyle bırsey arıyorum fakat estremo zaten ıncelemıs ve eksıklerı var demıs hevesım kursagıma kactı..

Rica ederim bende tam çözemedim onu icon falan koyamıyorum
  • quote:

Sagol furkan link ıcın bende boyle bırsey arıyorum fakat estremo zaten ıncelemıs ve eksıklerı var demıs hevesım kursagıma kactı..

İconları kendi imdb den çekiyor yada kendin ekleyebiliyorsun ama betalığından anlaşılacağı gibi biraz sorunlu
  • Oyunlardada icon gelmiyo neyse finali çıkarırlar elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

2smoke abihttp://neodesktop.deviantart.com/art/SunBeam-164220883 burdaki firefox start pagenin psd ve htmlsini paylaşır mısın ?

Yeni Deskin Wall süper modlamışsın gerçekten.

Sildim kardeşim onu yaw yanlışlıkla geçen gün, eskisini kullanıyorum :(

Tüh yav. Neyse Gene de Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 23 Mayıs 2010; 19:24:53 >

• arkadaşlar bu konuyu daha önce de demiştim, bölümde konusu olanlar hakkında direkt link vermeyelim, tamam konudaki linkte oraya yönleniyor ancak açılan konular yerine direkt linkler verilirse açılan konular zamanla ölür...

http://forum.donanimhaber.com/m_39219420/tm.htm oyun klasörü

zaten bu gidişle bölümün açılma amacıda ortadan kalkmış oldu, yapılan deskler için açılan konu en çok hit alan konu ayrıca deskler de kullanılanlara da link verilip paylaşılmıyor ve bir kaç yorum ile geçiştiriliyor bölüm açılmadan önceki eski konu şekline döndü ortam ayrıca bir iki kişi dışında herkes iş, okul, askerlik, o bu şu diye bahanelerle paylaşımlar da yapmıyor, sanırım bölümün açılmasını sağlamakla hata yaptım zaten tek konu ile idare ediyor herkes ve açılan konularla da ilgilenen pek olmuyor ve bence bu bölümün bu halde olması bu konu başlığının format değişikliği fikridir, böyle olacağını biliyordum ama elden ne gelir aynı şeyler d.a.'da ki grup içinde geçerli...

iyi forumlar...

• Soul sen bölümü açtın iyi ettinde, bölüm bölümlükten çıktı, tema diye üst konu gören, windows un ses simgesi için konu açıyor kardeşim. Millet ne yapsın.

Bu iş her zaman masaüstü ile başlar, millet görecek ki soracak/isteyecek, sonrada paylaşım olucak.

Falanca programın konusu açılıyor, ne kullanan var ne bişey, 2 msj sonra tırtlıyor konu zaten.

Kısaca çok gereksiz konu doldu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 23 Mayıs 2010; 19:46:18 >
  • ben kendi adıma doğru paylaşımlar yaptığımı zannediyorum henüz yanlış açılan konu görmedim ama, bir kaç konu var birleşmesi gereken mesela mac konusu, onun dışında beni rahatsız eden bir konu görmedim yardım istenen konularda da çok az da olsa "bazen" doğru şekilde yönlendirme yapılıyor, sen hangi konulardan rahatsızsın ?
  • Abicim tek tek şu bu diye konu seçilmezki.

Bölüm Tema

Konu
    Masaüstleri

Konu
    Masaüstü uygulamaları

Konu
    Temalar

Konu
    İkonlar

Konu
    Wallpaperlar

Hepsi hepsi bu olucak tı bölümde. Tabi bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz, emeğe de saygısızlık etmek istemem az çok tanıyosunuz beni.

Bölüm kaç sayfa olmuş, 40 tane ayrı konu var örneğin Win7 nin startı, win7 nin rengi, win7 nin teması, win7 nin otu, ... bi yığın konu var. Ben bunu kendi forumum varkende yaşadım, bu işi tek tek yapmak hiç bir zaman kar sağlamıyor, milleti toplayamıyosun bir araya, kopuk kopuk oluyor.
  • sanırım burada fikir ayrılığımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

sanırım burada fikir ayrılığımız var

Olabilir canım benim, illa aynı görüşte olmamız gerekmiyor, mühim olan görüşümüzün olması :)
  • Yani şimdi o kadar ugrastıgım deski paylasacaktım hevesim yine biryerlere kaçtı..

Dogrumu gidiyoruz yanlışmı..
  • Sen paylaş
  • quote:

Yani şimdi o kadar ugrastıgım deski paylasacaktım hevesim yine biryerlere kaçtı..

Dogrumu gidiyoruz yanlışmı..

Bu konuda doğru gidiyoruz sen paylaş..

• Biz en iyisi konudışına gidelim
  • OK...

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

---> Arkadaslar tüm ikonları mac ikonu yaptım ama token'ın daha fazla yakıstıgını dusundugum ıcın herseyı token yaptım..
    ---> Mac barda finder go vs. kısayolları kaldı yapılabılır ama yeter bu deskle cok ugrastım..İyi kötü çirkin vs her türlü yorumlarınızı bekliyorum..

• Güzel olmuş ama şu aşağıdaki linkde taskbar shadow , gdi++ gibi eklentilerle deske daha çok mac havası katabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_39857604/tm.htm
  • @lokooo

idare eder.Yalnız mac görüntüsüne yaklaşamassın W7 ile. en iyi XP mac istiyorsan bak benim desk vardı 1-2 sayfa önce ;)

Macten ayırt edemezsin kolay kolay ;)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.