Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler furkanım onları da yaptım ama wallpaperımda ii durmadıgını dusundugum ıcın kaldırdım aslında ben benzemesınden cok gozume hos gelene bakıyorum aslında start ıkonumda farklı yanı sonucta bu wın 7 ama hanı arkadaslar benzetmek ıstıyor dıye o start ıkonunu o yuzden koydum belkı ısteyen olur dıye..

pathetic09 bu xp demi diye sormustum 1-2 post asagıda.. deviant'ta hemen anladım xp oldugunu.. wın 7 dede yaklasırım golgeyıde yaptım sadece dedım ya finder go vs kısayolları kaldı onuda yaparız da yeter dedım artık..ama xp baska tabı ne versen yıyor mubarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 23 Mayıs 2010; 22:06:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

@pathetic09
    Bir Mac Os daha. Güzel Olmuş.
    Yandaki iconları paylaşır mısınız ? dAda arıyorum baya sonuç çıkıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Bende çok beğendim özellikle sadeliği çok hoş , avedesk iconlarını paylaşırsan güzel olur

arkadaşlar kusura bakmayın geç oldu. Uploadladım paketi.
    Bu paketin içinde o simgeler ve fazlası var ;)

http://rapid****.com/files/390786809/Stock.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

@pathetic09
    Bir Mac Os daha. Güzel Olmuş.
    Yandaki iconları paylaşır mısınız ? dAda arıyorum baya sonuç çıkıyor.

Findows O Findows :)
    abi niye ele veriyosun ya :). Bak ama nasıl modlamışım söylemesem anlamayacaklar valla dA'da da soruyorlar hep

• @pathetic09

Çok teşekkürler
  • lokooo bir nebze olsun benzemiş yinede ve güzel olmuş özellikle temanın gezgin bölümünün renk farkı bir konuda bana fikir verdi bende sana bir kaç fikir vermek isterim; mesela komut barı denilen şu penceredeki düzenle kitaplığa ekle kısmı var ya onu gizleyebilirsin ben bir konuda paylaşım yapmıştım gizleniyor fare üzerine geldi mi aşağı doğru kayıp gözüküyor, ayrıca zor bir işlem ama ön izleme penceresini de üste taşıyabilirsin, birde başlat çubuğunu yukarı taşıyarak sanki finder bar varmış gibi bir görüntü kazandırabilirsin...

bazı desklere yorum yazmıyorum çünkü söyleyeceklerim genelde söyleniyor bana da söyleyecek bişi kalmıyor ama bu sefer elimi çabuk tuttum, bu yüzden yorum yapmadığım desk sahipleri lütfen bana kızmasın...

• quote:

@pathetic09

Çok teşekkürler
    rica ederim.
  • soulcubee tesekkurler yorumların ıcın,,sana fıkır vermesı adına cok sevındım.. oncelıkle kıtaplıga ekle kısmınıda gızlerım o sorun degıl ama kullandıgım baska temalarda kullanılmasının sorunlu oldugunu gordugum(sorun ustune geldıgınde takılma tıtreme yapması) ıcın ugrasmadım boyle daha kullanıslı bana gore meselem 1-1 benzetmek degıl zaten..

bırde baslat cubugunu yukarı kaldır derken yanı gorev cubugunu uste dock'u alta alı kastedıyorsan oyle kullanmaya hıc alısamadıgım ıcın yapmadım..

yanlız soulcubee benım takıldıgım tek konu var wın 7 de pencerelerde acma buyutma kapama tusu var ya sagda onu sol uste nasıl alabılırım bılıyormusun yada fıkrı olan varmı arkadaslardan..??

• quote:

Orijinalden alıntı: lokooo
    yanlız soulcubee benım takıldıgım tek konu var wın 7 de pencerelerde acma buyutma kapama tusu var ya sagda onu sol uste nasıl alabılırım bılıyormusun yada fıkrı olan varmı arkadaslardan..??

dün Furkan* dan eklemesini istemiştim o konuyu

http://forum.donanimhaber.com/m_39857604/tm.htm

diğer yazdıklarına bir şey diyemem zevk meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 23 Mayıs 2010; 22:37:46 >
  • Ya ben en son yolladığım masaüstünü beğenmedim sonradan hiç. Wall çok dandik oldu sanki ya da ne bilim bi tuhaflık oldu, renkten belkide.

Yakında yeni bitane atıcam, şöle ufaktan bi özendiriyim :)

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...
  • quote:

Ya ben en son yolladığım masaüstünü beğenmedim sonradan hiç. Wall çok dandik oldu sanki ya da ne bilim bi tuhaflık oldu, renkten belkide.

http://img101.imageshack.us/img101/8558/picture1lh.png

• sabah eklenmıs farketmedım tum sorunlar cozuldu win 7 dede hemen hemen 1-1 benzetılebılır o zaman mac..

Yorumlar beyler devamı gelsın 2smoke alcatraz nerde bu arkadaslar nerde...

şaka bir yana bu arada benım 1-2 temam ornek gosterılerek sorular sorulmus arkadaslarım cvp verdıgı ıcın cvplamadım yanlıs anlasılmasın..
  • quote:

sabah eklenmıs farketmedım tum sorunlar cozuldu win 7 dede hemen hemen 1-1 benzetılebılır o zaman mac..

Yorumlar beyler devamı gelsın 2smoke alcatraz nerde bu arkadaslar nerde...

şaka bir yana bu arada benım 1-2 temam ornek gosterılerek sorular sorulmus arkadaslarım cvp verdıgı ıcın cvplamadım yanlıs anlasılmasın..

Ben burdayım..
    Valla ne diyim Mac'e benzemesine benziyoda Sayfa kapatma butonlarının ters yerde olmasına fazla alışmayın derim ben..Ben başlatı ekranın üstünde kullanıyorum başka bi pc'ye geçince elim direk ekranın üstüne gidiyo..

• quote:

@Owl City. kardeşim, o dediğin FF startı yeniden yaptım, koyayım buraya isteyen çeksin.

http://www.4shared.com/file/fG-Kz2nI/start.html

Herhangi bir metin editörü ile html dosyasını açıp kendi linklerinizi girebilirsiniz.

Modifikasyon serbest, modlayın istediğiniz gibi.

Ellerine sağlık süpersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 23 Mayıs 2010; 23:24:32 >

• yanı ben wın 7 de de benzetılebılır anlamında dusundum kullanacagımdan degıl yorum ıcın tesekkurler alcatraz..

Bu arada nıye alcatraz sen sormustun bana nıye ılk harfler kalın dıye hadı bakalım..

herkez nıckının anlamını yazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokooo -- 23 Mayıs 2010; 23:15:33 >
  • quote:

Ellerine sağlık süpersin

Rica ederim, resimleri alıntı yapmayalım ;)
  • quote:

yanı ben wın 7 de de benzetılebılır anlamında dusundum kullanacagımdan degıl yorum ıcın tesekkurler alcatraz..

Bu arada nıye alcatraz sen sormustun bana nıye ılk harfler kalın dıye hadı bakalım..

herkez nıckının anlamını yazsın..

Benim ilk harfler kalın değilki..

Alcatraz: San francisco'daki eski bir Hapishane.Kapatılmadan önceki zamanlarda en azılı suçlular ve en ağır suç işlemiş kişilerin gönderildiği bir hapishane.Amerika'nın en ünlü Gangster'i Al Capone'unda bir ara kaldığı hapishane.Hapishane aktif olduğu süre boyunca sadece 3 kişi kaçmayı başarabilmiş..Daha detaylı bilgi isterseniz araştırın daha fazla yazamıycam..
    Kaçış Hikayesinin Filminide çekmişler hatta izlemenizi tavsiye ederim. Bkz. "Alcatraz'dan Kaçış"..

• o soruda alcatraz'dan sonra virgul koymayı unutmusum bas harflerın nıye kalın dıye sormadım..

anlatım sahane.. tahmın ettımde belkı baska anlamı vardır dedım nıck olarak kull.gın ıcın..

Bu arada fılmı ızlemekle kalmayıp gercek olarak kacarken kull.ları aracları ve nasıl ne yonde kactıklarınıda ızledım bogulma ıhtımallerıde varmıs hatta kacanların eger kurtulduysa hala yasama ıhtımallerı bıle varmıs bkz.dıscovery

• quote:

Ya ben en son yolladığım masaüstünü beğenmedim sonradan hiç. Wall çok dandik oldu sanki ya da ne bilim bi tuhaflık oldu, renkten belkide.

Bekliyorum yeni deski
  • Bu da benim masaüstü bakalım beğenecek misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bu da benim masaüstü bakalım beğenecek misiniz

Ben beğendim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.