Şimdi Ara

Windows 7 İçin Görsel Oyun ve Film Çalıştırıcı (Yenilendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asada2006.deviantart.com/art/Windows-7-Gamezz-158948558 windows 7 game folder games folder game launcher games launcher windows 7 gamez gamezzz windows 7 oyun klasörü

Windows 7 İçin Görsel Oyun ve Film Çalıştırıcı (Yenilendi)

Eğer windows 7'nin oyun klasörünün görümünden sıkıldıysanız, bir orasını özelleştiremedim diyorsanız tam size göre bir program. Tema yüklenebilir, oyunlarınızı kendisi bulur, kendiniz oyun ekleyebilir veya çıkartabilirsiniz, oyunlarınıza resim atayabilirsiniz, görselliğini özelleştirebilirsiniz. Kurmanıza gerek yok indirdikten sonra .zipten çıkartıp çalıştırabilirsiniz. Aşağıda ki resimlere tıklayarak ta skinlerini indirebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 19 Eylül 2010; 22:52:13 >

• Güzel paylaşım..Harika bir görünüme sahip.Hemen indirip deniyorum..
  • denedin mi?
  • Denedim ama klasörün görüntüsünü değiştirmiyo..Ben görüntüsünü değiştiriyo sanmıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 19 Nisan 2010; 15:09:53 >
  • pazarlama stratejisi ama windows 7 nin oyunlar klasöründen daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

pazarlama stratejisi ama windows 7 nin oyunlar klasöründen daha iyi bence

Program'ın görüntüsü Daha güzel ama bi Klasör açmak varken niye bir Program çalıştırıyımki..

• Görüntü için tabiki ne için olacak başka program henüz beta ama beta olmasına rağmen imkanları güzel, bir klasörü özelleştirip her program için simge atayana kadar bir yerden bunları yapmak daha mantıklı bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzele benziyor, teşekkürler.
  • Masaüstünde çalışan bişey olsaymış iyi olurmuş aslında.
  •  Windows 7 İçin Görsel Oyun ve Film Çalıştırıcı (Yenilendi)

programın son hali artık ismini değiştirdi sadece isimle kalmadı adam olayı aştı süper bir program bence

Windows 7 Mezzanine by Asada2006

• İnanılmaz bir şey bu hatta imkansız gibi yapmış adam helal olsun. Film klasörünü belirliyorsun daha sonra filmleri gösteriyor filme setting yapıyorsun ve imdb de ara diyorsun filmi çat diye buluyor ve coverını ve puanını ve film hakkında herşeyi hemen kaydediyor.

Edit: Vazgeçtim daha stabil değil Zaman zaman donmalar oluyor stabil bir şekilde çalışmıyor hala ancak hakkaten tam sürüm yapablirse sorunsuz bir program gibi inanılmaz güzel bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re-storm -- 20 Eylül 2010; 1:53:33 >
  • Güzel pazarlama stratejisi uygulanmış ama
  • Bu Programı Deviantart da gezerken az önce rastladım gercekden cok guzel bir program oyunları bılmem ama film arşivciler için vazgeçilmezi olabilir film klasorunu gosterıyorsun sonra ekledıgın fılmlerıin hakkında imdbde fılm hakkında PUAN SENARYO OYUNCULAR vs. ne warsa alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.