Şimdi Ara

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
737
Cevap
0
Favori
22.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

2smoke deskime yorum bekliyorum.. Eksiklerim varsa düzeltmek için..

Alttaki ikonları ben yaparken zamanında sağ taraf için yapmıştım, altından da bir bar geçiyordu o yuvarlak kısım için, altta durunca sırıtmış, bide fontu sevmedim.

Şöle yani

Mayıs 2010 Masa Üstü Resimleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Mayıs 2010; 17:53:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.
    2smoke
    Iconları paylaşabilir misin ? Iconlarla, Start Pageyi çok sevdim valla. Tasarımına hayranım.
    Bu arada sizde ne karı kız resmi var yahu. Yenge Görmesin valla.

Hangi ikonlar ?

Araya gireyim docktakileri paylaşırsan çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO
    quote:

Melih Vista için avefolderBg diye bi dalga vardı, 7 de çalışıyomu bilmiyorum belki yeni versiyonu çıkmıştır, onunla halledebilirsin sanırım.

Malesef Windows 7 arkaplana görüntü koyan ve çalışan bir uyğulama bulamadım daha

bulamadınmı hangilerini denedin bende araştırayım senin baktıklarına bakmiim, bu ara bi konu açayım dicektim ama denememiştim henüz programların isimlerin iversene denediklerinin
  • Soulcube sanada bişey sorayım sağ alttaki saatin fontunu nasıl değiştirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO
    quote:

Melih Vista için avefolderBg diye bi dalga vardı, 7 de çalışıyomu bilmiyorum belki yeni versiyonu çıkmıştır, onunla halledebilirsin sanırım.

Malesef Windows 7 arkaplana görüntü koyan ve çalışan bir uyğulama bulamadım daha

bulamadınmı hangilerini denedin bende araştırayım senin baktıklarına bakmiim, bu ara bi konu açayım dicektim ama denememiştim henüz programların isimlerin iversene denediklerinin

Proğramları deneyeli bir kaç ay oluyor isimlerini malesef hatırlamıyorum ama malesef google dan okadar bulduğum proğrama rağmen hiçbiri işe yaramadı!

• quote:

quote:

2smoke deskime yorum bekliyorum.. Eksiklerim varsa düzeltmek için..

Alttaki ikonları ben yaparken zamanında sağ taraf için yapmıştım, altından da bir bar geçiyordu o yuvarlak kısım için, altta durunca sırıtmış, bide fontu sevmedim.

Iconları değiştiricem zaten zaman olmadığı için yapamadım Icon. Iconlar dışında yokmu kötü bir yanı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Onlar normalde mac formatlı, bir ara dönüştüreyim hepsini hem ico ya hem png ye paylaşayım sizlerle
  • quote:

Iconları değiştiricem zaten zaman olmadığı için yapamadım Icon. Iconlar dışında yokmu kötü bir yanı ?

Font demiştim ama, zevk meselesi neticesinde, ben sevmem sen seversin
  • quote:

quote:

Onlar normalde mac formatlı, bir ara dönüştüreyim hepsini hem ico ya hem png ye paylaşayım sizlerle

Çok güzel olur

Sağ alttaki saatin fontunu değiştirmek mümkünmüdür acaba ??

• Şöyle birşey buldum 7 de deneyin çalışırsa konusunu açalım. 7 de çalıştığı söyleniyor. Sağ klik menüsüne ekleniyor.

http://www.4shared.com/file/LlFu43_5/stylefolder.html

• quote:

Ya visualstyle ı modlayıp değiştirecen, yada TClock diye bir program var onunlan değiştirebilirsin, benim windows masaüstü olan ss imde tclock kullanıyorum ben, rengi fontu biçimini kafana göre ayarlayabilirsin.
  • quote:

quote:

Ya visualstyle ı modlayıp değiştirecen, yada TClock diye bir program var onunlan değiştirebilirsin, benim windows masaüstü olan ss imde tclock kullanıyorum ben, rengi fontu biçimini kafana göre ayarlayabilirsin.

Teşekkürler tekrar
  • 2smoke Dock iconlarını demiştim

Bu arada harbiden mac'e geçicem yav. iATKOS_v7 sürümünü indirdim, kurulum anlatan bir yer bulayım formatlayacağım ama XP ya da Win 7 den birini kaldırmam lazım. hangisini kaldırayım sizce ?
  • quote:

Buyrun beyler ico ve png formatında.

http://www.4shared.com/file/VoARbNfS/IconCollection_by_2Smoke.html

Çok çok teşekkürler

• quote:

Şöyle birşey buldum 7 de deneyin çalışırsa konusunu açalım. 7 de çalıştığı söyleniyor. Sağ klik menüsüne ekleniyor.

http://www.4shared.com/file/LlFu43_5/stylefolder.html

Buda çalışmıyor

• Bu konuylan ilgili biyerde bişey okudum, windows 7 de IE8 yüzünden arka plan resmi olmuyor diyorlar, bi bileşen kullanılıyor demekki. IE8 i kaldırıp IE7 kurun diyorlar. Yada kullanmıyosanız komple kaldırın diyorlar.
  • murat abi yaz gelmiş sana :D
  • Geldi Çağlar :)
  • quote:

Büyük resim :http://neodesktop.deviantart.com/art/SunBeam-164220883

Yaz gelmiş tamam anladık 2smoke gözümüze gözümüze sokma

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.